Şimdi Ara

Tavsiye Edilme Sırası Bende

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oylama var sanıyordum fakat bulamadım :)

Neyse Allamadan pullamadan kısa ve öz arkadaşlar.

Uzun zamandır kendime bir telefon almıyordum. Samsung 'un ufaklıklardan birini kullanıyorum adını bile bilmiyorum. Daha önceden çok özenerek kendime lisedeyken bir n-gage almıştım. Elimde paraladım aleti :)

Neyse 1 aya yakındır forumlarda geziyorum okuyorum tarıyorum.

İhtiyacım olan telefon; Güzel görünüşlü olsun Omnia II gibi, Nexus One 'da güzel geliyor bana. Teknik olarak Omnia i8910 HD çok cezbediyor beni ama tipini beğenmiyorum ve elime alıp kurcaladığımda beni HD olayının dışında pek bir çeken tarafı olmadığını fark ettim. Fiyatı itibari ilede kafamda soru işaretleri oluştu. Acele etmesem. Yeni çıkabilecek HD destekli telefonlarımı beklesem yoksa.

• Samsung Omnia i8910 HD

• Samsung Omnia II

• Nexus One / Google

• BlackBerry Bold 9000

• BlackBerry Storm 9500

Her biri bambaşka aslında ama bilemedim.

Kestim biçtim bu 5 i arasında çarpıştım. ben ne istediğimi bilmiyorum sanırım. Siz olsanız hepsinin eksileri ve artılarını bir kenara koyup 3GS mi al dersiniz yoksa ne dersiniz.

Ben hep böleyim alışverişe çıkarım. Almadan dönerim. Garanticiyim telefonu zırt pırt değiştirmiyeceğim için aldığım telefon canımı sıkarsa diye düşünüyorum. Bana ne fikir verebilirsiniz. Size sığınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolmz -- 21 Ocak 2010; 8:30:43 >

• Dostum eğer telefonu eğlence amaçlı kullanacaksan 3gs den vazgeçme derim, bende şu an 3gs ve e71 var.. Samsung'u aklından çıkar direk iphone a yazıl derim ben, eğer mesaj/mail gönderiyorsan çok fazla özellikle de iş amacıyla, blackberry ye o kadar para vereceğine e71 olmadı e72 al derim, içinden de bedava symbian çıkıyor :) blackberry push mail özelliği ve karizması haricinde bomboş bir telefon..

Karar sana kalmış ama ben Iphone ve E serisi derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner_soner

Dostum eğer telefonu eğlence amaçlı kullanacaksan 3gs den vazgeçme derim, bende şu an 3gs ve e71 var.. Samsung'u aklından çıkar direk iphone a yazıl derim ben, eğer mesaj/mail gönderiyorsan çok fazla özellikle de iş amacıyla, blackberry ye o kadar para vereceğine e71 olmadı e72 al derim, içinden de bedava symbian çıkıyor :) blackberry push mail özelliği ve karizması haricinde bomboş bir telefon..

Soner bey teşekkür ederim.

Peki biraz daha bekleme konusuna ne dersiniz ? :)
  • Bende senin durumundayım.Şu an beklemedeyim ama şunu unutma her zaman daha iyisi gelecektir bu yüzden neye ihtiyacın olduğunu bir an önce kestirmelisin.
    Bu arada bold 9000 ve storum yenileri gelıyor hatta bold 2 geldi onlarada bak derim.
  • nexus one geldimi turkiyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

nexus one geldimi turkiyeye

Sanırım gelmedi daha. Avusturyadan gelen bir misafirim vasıtası ile biraz kurcaladım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolmz

quote:

Orijinalden alıntı: soner_soner

Dostum eğer telefonu eğlence amaçlı kullanacaksan 3gs den vazgeçme derim, bende şu an 3gs ve e71 var.. Samsung'u aklından çıkar direk iphone a yazıl derim ben, eğer mesaj/mail gönderiyorsan çok fazla özellikle de iş amacıyla, blackberry ye o kadar para vereceğine e71 olmadı e72 al derim, içinden de bedava symbian çıkıyor :) blackberry push mail özelliği ve karizması haricinde bomboş bir telefon..

Soner bey teşekkür ederim.

Peki biraz daha bekleme konusuna ne dersiniz ? :)

Bekleseniz ne olcak ki? hani nexus alsanız bu sefer 3gs in üst versiyonu veya nokianın daha iyisi gelecek.. Bunun sonu yok bence, ihtiyacanız varsa alın derim ben, ama elinizdeki telefondan memnunsanız, çok da eski değilse kafanıza yatan bir model gelene kadar bekleyebilirsiniz tabii ki..

• aynen öyle valla.
    ömür beklemekle geçiyor.
    o cıktı onu alayım , bu cıktı bunu alayım derken hep eldeki aynı alet:)
  • bu beşli içerisinde i8910 HD seçerim
  • Nexus one Akar
  • Nexus One her türlü alır hocam. İnceleme videolarında bile internet ve multimedya ortamını nasıl iyi elinde kavradığı görülebiliyor.
  • Hocam biraz daha bekleme konusu bana da hep saçma gelmiştir çünkü sen bekledikçe daha iyisi çıkar ve eskisinin tadı kalmaz bu kez yine daha yenisi beklersin ve en sonunda telefonsuz kalırsın ki karar verdiğinde de belki beğendiğin telefon piyasadan kalkmış olur. Ancak bu kez biraz farklı konuşacağım çünkü Samsung Bada'lı telefonlar 1 veya 1,5 ay içersinde piyasada olacak, o yüzden bu kez beklemeyi önerebilirim. Eğer buradaki telefnlardan birini soracak olursan tabi ki Omnia II derim. Herşeyiyle tam bir cep telefonu ve bilgisayarı. Eğer ki HD senin için o kadar da mühim değilse tek eksiği olan Windows Mobile dışında Omnia II harika bir cihaz. Bir telefonun tek eksiğinin işletim sistemi olması demek o telefonun herşeyinin eksik olması demek gibi gelebilir ancak Windows Mobile da o kadar da berbat bir sistem değil bence. Omnia I harika bir cihazdı ancak küçük dokunmatik butonlar sıkıntı yaratıyordu. Eğer telefonla uğraşmayı seviyorsan Omnia II yok ben az daha neklrim arkadaş geç olsun güç olmasın diyorsan Bada'lı cihazları da bir incele derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.