Telefondan istediğimiz özellikler; web sayfalarına rahatlıkla girebilsin, android uygulamalarında çok kastırmasın, içine mp3 atılıp dinlenebilecek bir hafızası eklenebilsin (harici eklenebilecek olsa da olur), fotoğraf çekebilsin. Şimdi bunlarda elbette bu özellikler var ama oyun oynanmayacak mesela. Dokunmatik olacağı için ekran büyüklüğü nasıl bir etki yaratır bilemiyoruz. F/P olayına bakınca hangisi daha iyi. Galaxy W vatan'da 729TL ye var. Gio 449 Live with Walkman 619TL ye bulunabiliyor.
Hangisini ve neden tercih ederdiniz? Bazen okuyorum Android 2.3 işlemcinin güncellemesini çıkarmıyor Samsung falan diye. Bir şey anladığımdan değil de bu bir problem yaratır mı?
Teşekkürler.
Fiyat sorun teskil etmeyecekse Wonder. Net. Dusuk sistemli telefonlarda Androidden sogursunuz. Sekil A benim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Mertdnc
Fiyat sorun teskil etmeyecekse Wonder. Net. Dusuk sistemli telefonlarda Androidden sogursunuz. Sekil A benim.
+1 ben Wonder kullanıcısıyım bahsettiğiniz telefonlar Wonder a göre çok geride kalıyor Live With Walkman özelliklerine bakınca belki olabilir diyorsun ama eline alınca ekran parlaklığı falan aşırı kötü. Galaxy W ya fiyat performans olarak bence en iyi telefonlar listesinde başı çeker uygulamalarda sorun yaratmaz oyunlarda yaratabilir ama oyun oynamayacağım diyorsunuz oyunlarda sorun yaratır dediğim bazı ağır oyunlar 1gb lık falan kasma yapabiliyor o da uyumsuzluktan dolayı yani marketten uyumlu olarak görünen bi oyunu indirdiğinizde kolay kolay sorun çıkmaz. 2.3.6 ya gelince 4.0 ics telefon için çok büyük bir şeymiş gibi gösteriliyor ama o kadar da fark yaratmıyor 2.3den 4.0 a geçince telefon 1.7kadar artacak falan diye düşünenler oluyor öyle birşey yok zaten Galaxy W ya Value Pack güncellemesi getirildi bunun ics den geri kalır yanı yok ics zaten Tema görüntü ve yüz tanıma gibi şeyleri barındırıyor bide ramden işlemciden yüksek performans almayı ordada value pack devreye giriyor yani ics den value pack i çıkarırsanız geriye yüz tanıma ve tema gibi saçma birşey kalıyor zaten tema da sıkıntı yaşamayacağınız kesin. Son olarak da Neo V ye ics 4.0 güncellemesi getirildi isterseniz forumuna gidin bakın memnun olan kadar olmayan da hayli fazla iyi akşamlar.
Teşekkürler. Bugün her gittiğim yerde Wonder'a bakarken ACE önerip durdular ama aklıma yatmadı bu öneri. Niye önerdiklerini de anlamış değilim, en az 5 yerde oldu bu. saçma geldi bana. Wonder bana da mantıklı gelmeye başladı şimdi araştırdıkça. İşimi görür birkaç sene inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: gozcan
Teşekkürler. Bugün her gittiğim yerde Wonder'a bakarken ACE önerip durdular ama aklıma yatmadı bu öneri. Niye önerdiklerini de anlamış değilim, en az 5 yerde oldu bu. saçma geldi bana. Wonder bana da mantıklı gelmeye başladı şimdi araştırdıkça. İşimi görür birkaç sene inşallah
Banada bir zamanlar Xperia Arc'ı görmek için gittiğim bütün teknoloji marketlerinde Galaxy Ace'ı önerip durdular. Fakat galaxy Ace'i listenize eklemeniz saçmalık olacaktır. Listenizin en altında yer alacağından kuşkunuz olmasın. Ben bu telefonu Samsung'un deneme olarak çıkarttığını görüyorum. Telefonunda sadece android işletim sistemi olsun diye alan kişilerin elinden düşmüyor. Bu kadar kötü bir telefonun bu kadar satış yapmasının nedeni de oldukça merak ediyorum şahsen. Ace problemli bir telefondur. Kesinlikle almamanızı öneririm.
Düşündüğünüz telefonlar arasından tercihim: Galaxy Wonder
quote:
Orijinalden alıntı: AeonFlux™
quote:
Orijinalden alıntı: Mertdnc
+1 ben Wonder kullanıcısıyım bahsettiğiniz telefonlar Wonder a göre çok geride kalıyor Live With Walkman özelliklerine bakınca belki olabilir diyorsun ama eline alınca ekran parlaklığı falan aşırı kötü. Galaxy W ya fiyat performans olarak bence en iyi telefonlar listesinde başı çeker uygulamalarda sorun yaratmaz oyunlarda yaratabilir ama oyun oynamayacağım diyorsunuz oyunlarda sorun yaratır dediğim bazı ağır oyunlar 1gb lık falan kasma yapabiliyor o da uyumsuzluktan dolayı yani marketten uyumlu olarak görünen bi oyunu indirdiğinizde kolay kolay sorun çıkmaz. 2.3.6 ya gelince 4.0 ics telefon için çok büyük bir şeymiş gibi gösteriliyor ama o kadar da fark yaratmıyor 2.3den 4.0 a geçince telefon 1.7kadar artacak falan diye düşünenler oluyor öyle birşey yok zaten Galaxy W ya Value Pack güncellemesi getirildi bunun ics den geri kalır yanı yok ics zaten Tema görüntü ve yüz tanıma gibi şeyleri barındırıyor bide ramden işlemciden yüksek performans almayı ordada value pack devreye giriyor yani ics den value pack i çıkarırsanız geriye yüz tanıma ve tema gibi saçma birşey kalıyor zaten tema da sıkıntı yaşamayacağınız kesin. Son olarak da Neo V ye ics 4.0 güncellemesi getirildi isterseniz forumuna gidin bakın memnun olan kadar olmayan da hayli fazla iyi akşamlar.
Ben de kararsız kalmıştım bu güncelleme konusunda yazdıklarınızı okuyunca galaxy w almaya karar verdim sağolun hocam
LWW tam olarak Wonder'a muadil olamaz. Eşit olması açısından Neo V gibi modellere bakmalısınız. Bunun dışında LWW'nin kendi fiyat seviyesinde rakibi yok gibi. 579 liraya satılıyor Vatan'da ara sıra.
wonder yerine neo v ye bakabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme