Şimdi Ara

[TAVSİYE] i5 2500k kullanıyorum. i7 3770/4790 upgrade değer mi ? (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4ghz de 2500k ya iyi bir hava soğutmada yeter akasa venom işinizi görür

venom ile 4.5 ghzde kullananlarda var

http://www.webdenal.com/akasa-ak-ccx-4002hp_372482.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.20.1

biraz daha koyabilirseniz

http://www.hepsiburada.com/akasa-venom-voodoo-intel-2011-1156-1155-1150-1151-am2-am2-am3-am3-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc4008hp01-pm-bd101359

bunu almanız çok daha iyi olacaktır.kaliteli bir macun ile tadından yenmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 5 Ekim 2015; 4:11:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiye kadar pek çok Asya yapımı mmo oynadım ve 2500k hiçbirinde beni üzmedi tabi sen işlemci değiştireceğim diye kafaya koyduysan başka sonuçta para senin karar senin.

• SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    zahmet edip yazdıklarımı tamamen okumuş olsaydınız zaten kendi tercihimin bir su soğutma alıp elimdeki işlemyici kullanmak olduğunu ilk mesajımda yazmışım :) Param okadar çok olsa gelip burda fikir istemem zaten alırım, beğenmezsem yenisini alırım di mi, anlamsız atar yapmanın alemi yok
  • Doğru karar vermişsiniz. Oyun oynayan birinin, 2500K'nın üstüne ihtiyacı olmaz.

İşlemciniz fazla voltaj istemezse, D14/15 veya H100i/H110 gibi soğutmalarla, 5 GHz'de kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Ekim 2015; 7:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sQuDoomer

zahmet edip yazdıklarımı tamamen okumuş olsaydınız zaten kendi tercihimin bir su soğutma alıp elimdeki işlemyici kullanmak olduğunu ilk mesajımda yazmışım :) Param okadar çok olsa gelip burda fikir istemem zaten alırım, beğenmezsem yenisini alırım di mi, anlamsız atar yapmanın alemi yok

Atarlık bişey yazmadım sende alınma hemen Neyse doğru tercih yaptın bizede hayırlısı demek düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 5 Ekim 2015; 7:18:40 >
  • sQuDoomer kullanıcısına yanıt
    Eğer bu konuda biraz bilginiz olsaydı işlemcinin o sıcaklığa ulaşmadan kendini kapatacağını bilirdiniz

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    aklımda olsun bundan sonra sarcasm yaparken belirtiyim

*sarcasm detected*
  • Stok fanla 4.7 GHz'de mi çalışıyor? Sanırım yanlış yazdınız.
  • 2. elde 130 a sivi sogutma aldim 4.7 ghz kullaniom 2500k yi neden 450-500tl verisounki sogutma sistemine.
  • Bence işlemci ve anakart cidden güzel zamanın efsanelerinden :))

Yalnız cpu soğutucusuna 450-500 vermek yerine 200-250 tl lik kle tipi soğutucular iş görür. Ama 1 sene sonra zaten yeni sistem toplayacaksan o zaman soğutucuyu şimdiden olabilir

• i5 2500K overclock olarak da, Üst düzey işlemcilerde Fiyat/perfonmans olarak kanaatimce harika bir işlemci

i5 2500K vs i5 3570K vs i5 4670K, OYUN perfonmansları.

http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1158

ancak SLI da iş değişir
    http://www.overclock.net/t/1426945/i5-2500k-vs-i7-3770k-cpu-multiplayer

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Stok fanla 4.7 GHz'de mi çalışıyor? Sanırım yanlış yazdınız.

Bunu yazana kadar youtube dan baksanız cevabı almıştımız zaten.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Bulabildiğim en ucuz 2.el sıvı soğutmalar 200tl'den başlıyor ve garantisiz yok. Garantisi olmayan ürün de almak istemedim, herhangi bir arızada nereye/nasıl tamir ettirebileceğimi bilmiyorum.

Bir de herkes "tamir sonrası 0'ı ile değiştirildi, kutusu/jelatini açılmamış satılıktır" diye başlık açınca bozulma olasılığı yüksek bir ürün olarak değerlendirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Stok fanla 4.7 GHz'de mi çalışıyor? Sanırım yanlış yazdınız.

Bunu yazana kadar youtube dan baksanız cevabı almıştımız zaten.

Youtube'da öyle bir video çıkmıyor. Link verirseniz iyi olur.
  • Arkadaşlar 150tl ye COOLER MASTER SEIDON 120V, garantisi 3 ay kalmış, pompa değişimi sonucu 0 olarak yenilenmiş bir soğutma var. Bunu alsam işimi görürmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sQuDoomer

Arkadaşlar 150tl ye COOLER MASTER SEIDON 120V, garantisi 3 ay kalmış, pompa değişimi sonucu 0 olarak yenilenmiş bir soğutma var. Bunu alsam işimi görürmü ?

görür tabi bende ona esdeger dark w120 var aynı sayilirlar 2500k 4.7ghz 1.45v stabil gta 5 de 60 küsür derece oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.