Forumlarda okadar çok tasiye ve yorum gördümki kafam karıştı, değerlendirmelerim sonucu çıkardıklarımı size sormak istedim.
Özetle 55" tv almak istiyorum. Gönül isterki bas parayı en iyisini al ama gönül herzaman dinlenmiyor diger taraftan ucuza kaçıp üzülmekte istemiyorum f/p performansı yüksek bir ürün lazım.
çıkardığım Tv ler:
LG 55LM640/660 Bu ürün için yapılan yorumlar + kaliteli görüntü kaliteli SD görüntü uygun fiyat - çerçeveden ışık sızması yuksek seste hoporlorde cızırtı yavaş menü yavas uydu kanal geçişleri(dahili tuner kullanıldıgında) düşük kontrast özellikle 660da Samsung 55ES7000 + kaliteli 2D görüntü kaliteli 3D görüntü üstün özelliklere sahip cihaz
- yuksek fiyat aktif gözlük
Benim çıkarabildiğim özet bu gördüklerimden. Özellikle kullanan arkadaşların bunlara yorumları, kendi gördükleri + ve - leri belirtirlerse sevinirim. Benim araştırmalarım sonucu geriye bu 3 model kaldı ancak tavsiyeniz nedir 55" te hangi televizyonu degerlendirmeliyiz ve neden. + ve - leri yazarsanız iyi bir referans olacaktır.
Diger sorum ise bu televizyonlarla reciever olmadan Digiturk yada D-Smart seyredebiliyormuyuz?
Yardımlarınız ve degerli önerilerinizi paylaştığınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
ekran boyutu seçiminiz çok iyi..digiturkün harici receiverını kullanmanız gerekmektedir.. panasonic neoplasma başlıklarını biraz okumanızı tavsiye ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme