Bildirim
Tavsiye konusu - Galatasaray içerir.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Demesen koymayacaktım -
quote:
Orijinalden alıntı: Jennifer L.
Demesen koymayacaktım
Vurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bir troll sün. Yine güldüm -
quote:
Orijinalden alıntı: QuasH
Tam bir troll sün. Yine güldüm
tavsiye için giriyoz aklımıza türlü türlü şey getiriyonuz -
-
Evet ilk dövmem olacak o durumun farkındayım. İlk dövmeden saçmalamayım diyorum.
@Makaveli NRFP -
quote:
Demesen koymayacaktım
Hayır daha az komiğini koy yine güleriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: QuasH
Evet ilk dövmem olacak o durumun farkındayım. İlk dövmeden saçmalamayım diyorum.
@Makaveli NRFP
tavsiyem yaşın küçükse boynuna, ellerine vesaire görülecek yerlere yaptırmaman. ayrıca pişman olacağın dövme yazı olur. bir şeyler yazdırma. takımın değişmeyeceği için galatasaray dövmesinden pişman olacağını sanmıyorum ama içine sinecek bir şey seçmelisin. eğer içine sinerse bir sakınca olmaz benim 3 tane dövmem var pişmanlık duymuyorum zaten bir süre sonra varlıklarını unutuyorsun. biri "kolundakine bakayım, ne o kolundaki" falan diyor garipsiyorum başta sonradan aklıma geliyor.
-
-
Yaş 25 hocam göğüsüme düşünüyorum. Kamu da görev almaya niyetlendiğim için gözükecek bi yerde düşünmüyorum şimdilik.
@Makaveli NRFP -
Şu yukarıdaki özürlü aslanı ne zaman görsem gülüyorum arkadaş. Bunun ilk çıktığı konuda görmüştüm 15 dakika kendime gelemedim. O nasıl bir surat ifadesidir.
Aynı adamın at çalışmasıda var . -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
quote:
Demesen koymayacaktım
Hayır daha az komiğini koy yine güleriz
güzel duruyor yaptırsın
-
-
-
Son resimkide gerçekten güzel büyük halini bulabilirmiyiz acaba.
@Death Note -
Lan hayal ettimde yazın tatildesin vucud yapmıssın tişörtünü bi çıkarıyosun bu aslan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X