Şimdi Ara

Tavsiye lütfen LG 42LB652V mi SAMSUNG ue40h6270 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler iki tv arasında kaldım tavsiyeniz neler
    kanal geçişi hızlı olsun görüntü net olsun hızlı sahnelerde titreme vb gibi şeyler yapmasın kısacası başımı çok ağrıtmasın 3D ve smart 2.planda

SAMSUNG ue40h6270
    http://www.teknosa.com/urunler/110015219/samsung-ue40h6270-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2

LG 42LB652V
    http://www.teknosa.com/urunler/110015201/lg-42lb652v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thexman -- 18 Temmuz 2014; 15:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurko55

aynı ürün gittigidyor da bonus varsa daha uygun
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue40h6270-3d-smart-uydualici-samsung-trg-121682069

siz samsung diyorsunuz yani
  • thexman T kullanıcısına yanıt
    yok yanlış anlamayın ben de tv bakıyodum şimdi de ürünü gördüm nasıl diye google da aratıp buraya geldim:DD bilgim yok henüz...
    bende samsung 6270 var memnunum titreme falan yok kanal geçişlerinde hd yayınlarda yavaş sd yayınlarda geçiş hızı normal .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftrz

bende samsung 6270 var memnunum titreme falan yok kanal geçişlerinde hd yayınlarda yavaş sd yayınlarda geçiş hızı normal .

peki internetten film izlerken yetersiz bellek hatasıyla kapanma oluyor mu???bir de 3D kalitesi nasıl??cevap verebilrseniz sevinrim..
  • gurko55 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende browser üzerinden izlerken vk.com a yüklenen filmlerde kesinlikle oluyor öbürlerinde 1. usb girişine boş bir bellek takarsanız olmuyor. Samsung sinema ,youtube gibi yüklü programlarda hiç olmuyor. Ama bu sorun sadece samsungda değil çoğu smart tv de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    LG 32MB25HM nasıl bir tv?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bende browser üzerinden izlerken vk.com a yüklenen filmlerde kesinlikle oluyor öbürlerinde 1. usb girişine boş bir bellek takarsanız olmuyor. Samsung sinema ,youtube gibi yüklü programlarda hiç olmuyor. Ama bu sorun sadece samsungda değil çoğu smart tv de var.

Yani alın işinizi görür diyorsunuz kampanya falan varmış bitmeden alayım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben kullanıyorum smart tv, si 3d si ve görüntü kalitesi bana göre iyi usb den mkv,flv,mp4 dosyalarını sorunsuz oynatıyor telefonunuz samsung ise paylaşım çok kolay bence o fiyata iyi tv.
  • quote:

Ben kullanıyorum smart tv, si 3d si ve görüntü kalitesi bana göre iyi usb den mkv,flv,mp4 dosyalarını sorunsuz oynatıyor telefonunuz samsung ise paylaşım çok kolay bence o fiyata iyi tv.

Eyvallah çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.