Şimdi Ara

Tavsiye!!!(ne kadar yaratıcı bir başlık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bilgisayardan anlamayan biri olduğumu belirtmek isterim.Mühendislik öğrencisiyim oyun,film odaklı bir laptop arıyorum Lol,pubg falan oynatabilsin yeter.
    -Bütçe 5000 civarı
    -Monsterlarda kasa problemi var diye duydum sürekli okul git gel yapacağım için elimde kalmasından korkuyorum sakar biriyim.
    -Hp lerde aşırı ısınma sorununu duydum
    -Dell olanlar özelliklerine göre fiyatı pahalıymış birkaç yerde öyle okudum
    -En önemli sorum ise yeni nesil gelmiş mi gelecekmiymiş o yüzden fiyatlar düşer diyenler var 1 ay kadar bekleyeyim mi yoksa şimdi almak daha mı mantıklı?
    Kulaktan dolma bilgiler yüzünden kafam balon oldu

Teşekkürler şimdiden....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanAyfer -- 14 Temmuz 2018; 2:16:30 >

• Düşecek diyolla. Bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    peki bu düşüş dolardan ötürü mü yoksa yeni nesilden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanAyfer

peki bu düşüş dolardan ötürü mü yoksa yeni nesilden mi?
    Dolardan dolayı değil ya, şu an çok pahalı y520 falan. Hb'de 5.500 tl yazıyor. Stok kalmamış ağustosu bekle demişti biri bana. Bi de yeni nesil bilgisayarlardan olabilir tabi

• AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Tamamdır yardımın için çok teşekkürler..
  • abra a5 13.4 4700tl. 5000 yada 5500 tl lik acer lenovo asus pc lerden cok daha iyi donanim veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    bilgisizliğime verin lakin çoğu kişi abranın tuşlarından ve kasasından şikayetçi okey teknik özellikleri açısından iyi ama oyuncak gibi orası burası elde klırsa sıkıntı olabilir bu yüzden msi a yöneldim ama aynı fiyat aralığında aynı özellikleri vermiyor maalesef
  • quote:

bilgisizliğime verin lakin çoğu kişi abranın tuşlarından ve kasasından şikayetçi okey teknik özellikleri açısından iyi ama oyuncak gibi orası burası elde klırsa sıkıntı olabilir bu yüzden msi a yöneldim ama aynı fiyat aralığında aynı özellikleri vermiyor maalesef
    klavyesi gayet guzel tus yuksekligi hissiyat hicbir sikintisi yok ben tuslarindan sikayetci olani gormedim daha. evet kasasi plastik bu kotu birsey ancak cok cok cok cok daha ucuza 30 40 fps fazla almak varken neden sirf kasasi plastik diye 1050 li 970M li msi lara 6000 7000 lira verir ki bir insan ?

oyuncak gibi falan da degil elde kalmaz yani sonucta telefon degil bu masaya koyacaksin isini goreceksin ustunde tepinmezsen olene kadar kullanirsin zaten kotu kullanirsan metal kasa da dayanmaz.

kaldi ki kasasi plastik diye istemedikleri notebook 8. nesil i7 islemciye sahip bu donanimda msi almaya kalkacaksan git 1080 li masa ustu topla 1050 li msi ile ayni fiyata geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıkalımmı -- 14 Temmuz 2018; 19:28:58 >

• Msi tarafında bu bütçeyle GTX 1050, bütçeyi bir azaorlayarak GX 1050Ti'lı modeller alabilirsin.

• Burakcnl kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkürler
    -ilk seçenekteki msi laptopun 2GB ekran kartı hafızası ve 1050ti olmaması biraz sıkıntı
    -ikinci seçenek daha mantıklı geliyor ama fiyatın bundan aşağı düşmesi muhtemel mi orası ayrı
  • Ben msi gl72 , gv72,gl62,gv62 veya pl 60 almanı öneririm.Lenovo y520 de klaye sorunu bittiyse o da güzel.
  • quote:

öncelikle teşekkürler
    -ilk seçenekteki msi laptopun 2GB ekran kartı hafızası ve 1050ti olmaması biraz sıkıntı
    -ikinci seçenek daha mantıklı geliyor ama fiyatın bundan aşağı düşmesi muhtemel mi orası ayrı
    GTX 1050'nin masaüstü versiyonlarının da bellek kapasitesi 2GB ama bu konuda forumda kullananlardan bir şikayet görmedim. İkinci tercih alınabilir ekran kartı çok daha iyi. Burada fiyat biraz daha uygun.

https://www.incehesap.com/msi-gf62-7rd-1622xtr-gaming-notebook-fiyati-37698/?gclid=CjwKCAjwp7baBRBIEiwAPtjwxKvembanhWD1iUvWVf_H_0fyKUCtnyTpHLfdh4bJy7I553i_VFVJnBoCzTkQAvD_BwE

• Arkadaşı satış temsilcisi yapın lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.