Bildirim
Tavsiye Online Oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fps olurmu -
LoL hem kendi hem oyuncu kalitesi çok iyidir.Küfür duyamazsın, hack yoktur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrodonunNefsi -- 22 Ekim 2011; 21:46:21 > -
WoW oynamadıysan onu tarif etmişsin , aylık para veremem dersen metin2 knight silkroad gibi kepaze oyunlar seni bekler. -
quote:
Orijinalden alıntı: kocazahir
LoL hem kendi hem oyuncu kalitesi çok iyidir.Küfür duyamazsın, hack yoktur...
-
Vindictus. -
Hemen gidip WoW paketlerini al ve zaman kaybetmeden online dünyaya katıl. -
Artık iyi oyun yerine hilesiz oyun arar olduk...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 22 Ekim 2011; 23:19:25 > -
Beyler wow dışında yok mu free to play
Arkadaşlar Vindictus oynuyolar ne adam gibi class var nede grafiklerini sevebildim şuanda ztn lol oynuyorum var mı başka bize Tavsiye? -
knayt online -
takip -
Yoh mu Saklamayın oynadağınız oyunları orada bi yerlerde var hissediyorum birileri sağlam online oyun bulmuş oynuyo merak etmeyin nablık yapıp batırmayız oyununuzu -
Silkroad Online -
World of Warcraft -
Şaka bi yana
WOW -
ne kadar --10 yaş bebe varsa metşin 2 ve ik v oynuyor -
http://tr.desert-operations.com/?recruiter=124c8&world=d29ybGQy
bu oyunu oynayabilirsin strateji oyunudur efekt denen bişey olmasada gayet seviyeli bir oyun yaş ortalaması yüksek arada dengesizlerde var tabiki ama küfür v.s yasak düzgün türkçe konuşmak gerektiriyor ilk başlarda sıkıcı ama sonlarda zevkli geliyor -
Yılın en iyi f2p oyunu seçildi League Of Legends,en iyi mmoda wow şuan kendin karar ver artık. -
lol ü tavsiye etmem silkroad çok kötü metin 2 bebek oyunu knıght online 2008 e kadar güzeldi sonra bozdu artık hayır gelmez wow u tavsiye etmem paketidir aylık masrafıdır cart curt derken para gider epey hiç oynamadım şahsen bi online oyuna okadar para yatırılmasına karşıyım 10-20 tl olsa neyse.... tavsiyem Team Fortress 2 oyna oyun tamamen yetenek+takım çalışması gir oyuna bi 2-3 saat takıl ne demek istediğimi anlarsın mmorpg piyasasında 100 den fazla oyun denedim hiç bi 5 para etmez... Team Fortress 2 hack yok küfür yok oynanabilirlik 10/10 grafiklere değer veren birisi değilim ama değer veren birisi olsaydım en az 10/8 verirdim.. çok güzel sistem var rehberler felan var googlede ararsan bulursun.....eğer bi oyunu zevk için oynayacam oyunda kişiler arası farkı yaratan para değil yetenek olsun diyorsan Team Fortress 2 denemeni tavsiye ederim kolay gelsinn...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X