B7320 Çok Daha Güzel Şık ve Ağır Bir Telefon .. :)
bende şuan samsung'un b7330 modeli var ve bu modele gecmeden oncede samsungun b3410 modeli vardı en iyi tavsiyeyi ben verebilirim sanırım :)
klavye için alacaksın sanırım ki bu iki modelin en belirgin özelligi qwerty klavyeye sahip olması ama ikisi arasında cok buyuk farklarda var öncelikle işletim sistemleri farklı b7320'nin WM iken digerinin özel işletim sistemi diger ayrılan noktasıda b7320nin klavyesine ulasılabilirlik cok kolay iken corby'nin klavyesine ulasmak için arka kapagı kaydırıp telefonu yana cevirmek gerekiyo (ne var ki bunda deme ben b3410 ile bu durumdan sıkıldıgım için sattım bi yerden sonra bi msj yazmak için o kapagı acıpta mesajı yazıp kapatmak can sıkıyo) corby için sitesinde mobil multimedyanın tadını cıkartın sloganı kullanılmıs samsungta ama b7320deki multimedya corbyde hiç ama hiç yok bi kere b7320de windows media player var :):) kafana takılan bişi olursa cevaplarım yine aklıma gelen tavsiyeler önemli tavsiyeler bunlar şimdilik :)
tartismasiz b7320 arkadasim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme