Şimdi Ara

Tavsiye Samsung NP905S3G-K03TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aşağıdaki bilgisayarın teşhiri elimdeki 150 TL'lik indirim çekiyle bana 850 TL'ye falan geliyor. Piyasa fiyatı 1.300-1.400 TL civarında. Her ne kadar ucuz gibi de görünse Quad core 1.4 işlemcisi beni düşündürüyor. Samsung sitesinde açıkca belirtmemiş ama araştırmalarıma göre işlemcisi amd A6 1450.

Office ve internet haricinde oyun neredeyse hiç oynamam diyebilirim. Sizce alsam sonradan pişman olur muyum? Bu bilgisayrı kullanan var mıdır? Teşekkürler.

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP905S3G-K03TR

• Kullanan yada bilgisi olan yok mu?
  • samsung her ne kadar dizüstü piyasasında çekilip elde kalan stokları bitirme stratejisine girsede ben bu laptopu bayağı beğendim ekranı ve kasanın şıklığı bide 120gb ssd olması cabası işlemci konusunu bende araştırdım heryerde quad core 4 diye geçiyor acaba herhalde Amd arada böyle bir mobil işlemci çıkarmış olması lazım seninde belirttiğin gibi A6-1450 APU with Radeon™ HD 8250 gibi bir bilgiye ulaştım bu işlemci olabilir sözün özü eğer teşhirde çok hırpalanmamışsa 850liraya alınır bu dokunmatiğide başarılıydı videosunu izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nico1907

samsung her ne kadar dizüstü piyasasında çekilip elde kalan stokları bitirme stratejisine girsede ben bu laptopu bayağı beğendim ekranı ve kasanın şıklığı bide 120gb ssd olması cabası işlemci konusunu bende araştırdım heryerde quad core 4 diye geçiyor acaba herhalde Amd arada böyle bir mobil işlemci çıkarmış olması lazım seninde belirttiğin gibi A6-1450 APU with Radeon™ HD 8250 gibi bir bilgiye ulaştım bu işlemci olabilir sözün özü eğer teşhirde çok hırpalanmamışsa 850liraya alınır bu dokunmatiğide başarılıydı videosunu izledim

dokunmatik modelleri de var ama bu dokunmatik mi tam emin değilim. benim takıldığım tek nokta işlemci oldu. Sizin dediğiniz gibi çok hırpalanmamışsa içimden bir ses al diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: awerty

quote:

samsung her ne kadar dizüstü piyasasında çekilip elde kalan stokları bitirme stratejisine girsede ben bu laptopu bayağı beğendim ekranı ve kasanın şıklığı bide 120gb ssd olması cabası işlemci konusunu bende araştırdım heryerde quad core 4 diye geçiyor acaba herhalde Amd arada böyle bir mobil işlemci çıkarmış olması lazım seninde belirttiğin gibi A6-1450 APU with Radeon™ HD 8250 gibi bir bilgiye ulaştım bu işlemci olabilir sözün özü eğer teşhirde çok hırpalanmamışsa 850liraya alınır bu dokunmatiğide başarılıydı videosunu izledim

dokunmatik modelleri de var ama bu dokunmatik mi tam emin değilim. benim takıldığım tek nokta işlemci oldu. Sizin dediğiniz gibi çok hırpalanmamışsa içimden bir ses al diyor

Linkte senin bahsettiğin modelin inceleme videosu var izle derim dokunmatiği gayet başarılı duruyor ve çok şık cihaz artık sana kalmış
    bence notebook netbook arası bir cihaz istiyorsan alınası var
    http://www.chip.com.tr/inceleme/samsung-ativ-book-9-lite_3966.html

• linkte teknosada senin cihazın outlet ürünü var sanırım burdan alacaksın 150tl indirimle 850 diye
    cihaz servise gidip tamir görmemiş bu iyi haber çünkü serviste bakım onarıma giden ürünlerde teknosa altta not düşüyor
    http://www.teknosa.com/urunler/800009465/samsung-ativ-book-9-lite-np905s3g-k01tr-notebook
  • quote:

linkte teknosada senin cihazın outlet ürünü var sanırım burdan alacaksın 150tl indirimle 850 diye
    cihaz servise gidip tamir görmemiş bu iyi haber çünkü serviste bakım onarıma giden ürünlerde teknosa altta not düşüyor
    http://www.teknosa.com/urunler/800009465/samsung-ativ-book-9-lite-np905s3g-k01tr-notebook

teşekkür ederim yardımların için. Teknosa değil de media markt'ın outletinden alıcam. fFiyatı 999 TL. Kutu açık ürün diyor sadece. Bende teşhir ürünüdür diye düşündüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.