Arkadaşlar işim nedeniyle uzun süredir foruma girememiştim.Şimdi biraz daha müsaitim ve ihtiyacım düştü.Aslında kendim bir miktar araştırdım.Ancak yine de kullanıcıların yorumlarına da ihtiyacım var. Forumda bazı arkadaşlar kullandıkları ürünün "FAN"ı şeklinde yorumlar yazıyorlar,bu da kabul edilebilir bişidir ama esas olan bence ihtiyacın ne oranda karşılanabildiğidir,her neyse bu ufak eleştiriden sonra kullanıcı arkadaşlarımdan şu konularda bilgi rica ediyorum.Şöyle ki: 1-MP3 olarak beklentilerim şunlar;iyi ses,düşük olmayan ses gücü,radyo gereksiz,sadece müzik dinlenecek,oyunu uygulaması felan olmayacak bir alet. 2-Şu anda Creative MX 8 gb MP3'üm var.Alacağım MP3 'ü 2.olacak.Zaten şu anda benim müzik çaları sesinden pek memnun değilim. Biraz araştırdım SONYlerin beni tatmin edeceğini düşünüyorum,umuyorum. 3-Beklentim iyi müziği İYİ MÜZİK ÇALARLA dinlemek. 4-Fiyat aralığım 300-5oo TL. selamlar
A845 sipariş ettim ben, hakkında olumlu şeyler okudum. Tavsiye ederim
300-500 arasıysa A845 al düşünmeden.
evet sonunda aldım;ingiltere'den getirttirdim Sony A845' i,ilk izlenimlerim iyi,ancak ses yüksekliği umduğum kadar yüksek değil! Herneyse ben çok yüğksek volümle dinlememekle birlikte,bazen (parçasına göre) yüksek sesle de dinliyorum.Yani Cowon J3 mü alsaydım diye bir terddüdüm kaldı.Özetle alet güzel,ama ne söyledildiğini kadar süper (biraz kulaklıktan kaynaklanıyo galiba),ne de vasat;notum:10 üzerinden 8...