Bildirim
Tavsiye? Sony40W5710-Samsung40B653
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güncel.. -
aslında çok sayıda aynı tv leri merak eden var ama aydınlatan kişi sayısı az..yokmu DH de tavsiye verecek bir kişi? -
ben w5730 aldım çok memnunum -
5710 ile ne farkı var inceleyim. hayırlı olsun güle güle kullanın.. -
forumda ki arkadaşların dediğine göre ses güçü biraz daha yüksekmiş ve ufak kasa makyajı -
bende hiç fark göremedim. ses gücü değişikmiş öyleyse.. -
kesinlikle sony, performansından çok memnunum. -
w5710 mu var sizde.? 40B651 de 2200 tl ye düştü. sony hala 2800TL civarında..fiyatta çok etkili. sonylerde usb den film izleyememeyi "-" olarak sayabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: amorphis324
w5710 mu var sizde.? 40B651 de 2200 tl ye düştü. sony hala 2800TL civarında..fiyatta çok etkili. sonylerde usb den film izleyememeyi "-" olarak sayabiliriz.
Bu fiyata nerede buldunuz acaba ? Benim de ilgilendiğim bir model ve şu an piyasadaki en iyi modellerden biri. -
Kıyaslamak zor, ikisi de çok iyi tv. Ses kalitesi olarak sony daha önde diyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: geoxid
quote:
Orijinalden alıntı: amorphis324
w5710 mu var sizde.? 40B651 de 2200 tl ye düştü. sony hala 2800TL civarında..fiyatta çok etkili. sonylerde usb den film izleyememeyi "-" olarak sayabiliriz.
Bu fiyata nerede buldunuz acaba ? Benim de ilgilendiğim bir model ve şu an piyasadaki en iyi modellerden biri.
samsung mu sony mi sorusuna samsung satıcısı arkadaşımın yorumu: Kesinlikle Sony.. o fiyatı izmir forum bornovada sony center dan almıştım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X