Şimdi Ara

Tavsiye? Sony40W5710-Samsung40B653

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony40W5710 ve Samsung40B653 arasında kaldım arkadaşlar. her ikiside 100hz. sony bravia engine3. samsung usb den orjinal olmayan filmleri oynatabiliyor. sony orjinal olmassa oynatmıyor. fiyat olarak malum sitelerde çok fark yok..siz ne dersiniz?

• güncel..
  • aslında çok sayıda aynı tv leri merak eden var ama aydınlatan kişi sayısı az..yokmu DH de tavsiye verecek bir kişi?
  • ben w5730 aldım çok memnunum
  • 5710 ile ne farkı var inceleyim. hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • forumda ki arkadaşların dediğine göre ses güçü biraz daha yüksekmiş ve ufak kasa makyajı
  • bende hiç fark göremedim. ses gücü değişikmiş öyleyse..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    49 lgub830 ub850v philips pus7909
    10 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V NASILDIR?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle sony, performansından çok memnunum.
  • w5710 mu var sizde.? 40B651 de 2200 tl ye düştü. sony hala 2800TL civarında..fiyatta çok etkili. sonylerde usb den film izleyememeyi "-" olarak sayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

w5710 mu var sizde.? 40B651 de 2200 tl ye düştü. sony hala 2800TL civarında..fiyatta çok etkili. sonylerde usb den film izleyememeyi "-" olarak sayabiliriz.

Bu fiyata nerede buldunuz acaba ? Benim de ilgilendiğim bir model ve şu an piyasadaki en iyi modellerden biri.
  • Kıyaslamak zor, ikisi de çok iyi tv. Ses kalitesi olarak sony daha önde diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

w5710 mu var sizde.? 40B651 de 2200 tl ye düştü. sony hala 2800TL civarında..fiyatta çok etkili. sonylerde usb den film izleyememeyi "-" olarak sayabiliriz.

Bu fiyata nerede buldunuz acaba ? Benim de ilgilendiğim bir model ve şu an piyasadaki en iyi modellerden biri.

samsung mu sony mi sorusuna samsung satıcısı arkadaşımın yorumu: Kesinlikle Sony.. o fiyatı izmir forum bornovada sony center dan almıştım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.