Şimdi Ara

Tavsiye ve dusunce lazim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sistemimin ozellikleri intel i7 4710hq 8 gb ram gtx 970m 3gb 192bit ekran karti var genel hatlariyla sistemim bu ve oyunlarda en iyi performansi almak istiyorum debian linux uygun gibi geldi ama siz neler tavsiye edersiniz?

Edit:driverlarin en uyumlu calisabilecegi veya driver sorunu cekmeyecegim dagitim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BartogPL -- 1 Kasım 2016; 15:29:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Linux mint cinnamon 18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Mint...
  • Aynen Linux Mint 18 cinnamon kullanabilirsiniz.
  • Linux Mint 18 Cinnamon 64-bit

Burasi da Steam oyun haberleri konumuz,goz atabilirsiniz

https://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=6670.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkur ederim :)

Edit: Eski masaustu pc 4gb ram var 64bit desteklemeyen ana karti var cift cekirdek islemci puppy linux stabil calisabilir mi uzun omurlu olur mu ekran karti yok pcde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BartogPL -- 2 Kasım 2016; 20:30:14 >
  • Puppy Linux stabil çalışır lakin daha iyilerini de kaldırır.

Anakartların 64 bit 32 bit ayrımı yoktur.En azından ben hiç görmedim.İşlemcinin 64 bit desteği ya vardır yada yoktur.Ancak tahminen işlemciniz 64 bit desteklidir.Zira 10 sene öncenin işlemcileri dahi 64 bit destekli.

Size Peppermint OS,Lubuntu önerebilirim.

https://peppermintos.com

http://lubuntu.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Islemci 10seneden eski ben anasinifindayken alinmisti suan lise sondayim yani islemci desteklemiyor anakart dediginiz gibiyse islemci desteklemiyor ilk basta flash bellege kurup denemek istiyorum siz bilgilisiniz galiba tavsiye edebileceginiz kaynak var mi ingilizce bilgim yeterli yani olmasa da olur olsa da tadindan yenmez durumundayim :)

EDIT: Yabanci forumlarda cogu kisi peppermintos diyor forumundaki destek fazlaymis her ikisi de neredeyse ayni performans ve stabilize durumundaymis. Peppermintos kurmayi dusunuyorum eski bilgisayara asil bilgisayara da sizin mint kuracagim sizin tavsiye ettiginizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BartogPL -- 2 Kasım 2016; 21:15:52 >
  • Iso sunu indiriyorsun ve Rufus veya Unetbootin adli programlardan istediginle flash bellege kuruyorsun.Sonra flash bellekten boot ediyorsun.Kurulum icin ise(yerel diske kurulum icin)tonlarca kaynak var.

Oralara bakin,takildiginiz yer olursa sorabilirsiniz

Ben yine de islemcinizin modelini ogrenmek isterim,mumkunse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Hatirlamiyorum ve bilgisayar da suan bulundugum evde degil ama windows 7 kurarken 64bitten kurmaya calistigimda hata vermisti 32 bit kabul ediyordu pentium tek cekirdek suan hatirladim 3.10GHz ama modelini hatirlamiyorum. Tesekkur ederim yardiminiz icin

• Rica ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.