Bildirim
tavsiye yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: raiten
selam 1300-1400 civarında telefon bakıyorm htc one ve s4 ,htc a5 den birini tavsiye edermisiniz internet, foto için kullanıcan oyun falan önemli değil
Aleykum Selam
Aralarından htc one derim ama bir diğer tavsiyem XPERIA Z1 Olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: greengold
quote:
Orijinalden alıntı: raiten
selam 1300-1400 civarında telefon bakıyorm htc one ve s4 ,htc a5 den birini tavsiye edermisiniz internet, foto için kullanıcan oyun falan önemli değil
Aleykum Selam
Aralarından htc one derim ama bir diğer tavsiyem XPERIA Z1 Olur
evet one'a bugün baktım vatanda 1599 beğendim s4 den daha iyi duruyor, birde htc one mini var oda fena değil aslında miniyi önerirmisiniz -
one dan kastınız sanıyorumkı m7 dır eger oyle ıse aday cıhazlarınızın ıcınde en saglam kasa fkat en kotu kameraya sahıptır.
performans ve kamera oncelıgınız ıse o butcede z1compact yada g2 bakmanızı onerırım.
one mını ıse para verılmez o butcede ondan daha cazıp cıhazlar mevcut zaten one mını g2 yada z1c sıkletınden bır cıhaz degıl daha alt-orta segment bır cıhazdır one mını. -
bu fiyata sana kesinlikle lg g2 öneririm. internetten paralel ithalat alırsan z1 veya z1 compact ta olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X