Şimdi Ara

Tavsiye yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    %20 yag 85 kgyum
    Ayakta iyi ama oturunca kambur kotu sarkiyor
    Yagi meme koltuk alti popo karindan aliyorum
    Basladigimda 70 71 dim memem vardi yine .
    55 kg ya kadar dustugum zamanlar vardi yani kaslarimi yaktim daha onceden
    Beslenme 1 lt kefir 400 -500 gr tavuk arada kiyma 250 300 hergun yumurta 4_5 bir ara 10a cikardim meyve fazla yerim
    Yani su an kslipliyim ama su meme yagi koltuk alti yagini istemiyorum ama kas oranim hala az arttirmam lazim 6 7 ay full body 3 gun gogus sirt bacak agirlikli son 3 4 ay gogus sirt gun asiri yani vucut onemliydi kol omuz degil bacak duan sadece leg curl extancion hafta 2 falan
    Daha bilincli yapmak isterim tavsiye yorum alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardiyo ile desteklemen, kefiri 1 bardaga dusurmen, meyvayi haftada 1 az miktara dusurmen, omega3 dedtegi almsn ve agir girmeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Kardiyo ile desteklemen, kefiri 1 bardaga dusurmen, meyvayi haftada 1 az miktara dusurmen, omega3 dedtegi almsn ve agir girmeni tavsiye ederim
    10 dk idman sonu kardiyo gogus sirt pazartesi carsam ba gogus sirt cuma pazar gogus sirt 4 er hareket en baba hareketler deadlift haric kefir yerine lor ayrani meyve gunde 1 acikcasi makro saymak lazim sanirim zaten agir girerim hep definasyona girip yagi 12 14 e cekip tekrar baslamam gerekiyo sanirim ne dersiniz 9 ayda nasil sizce acikcasi vucudum kas yapmiyor gibi sanki cok sert gucumun yettigince cikmayana kadar girerim

• Zig47 Z kullanıcısına yanıt
    Kardiyo icin 10 dk yetmez, 30dk yaglarini yakar, kaslari kaybetmemek icin protein agirlikli beslen karbon hidrati su siralar yasayacak kadar al... agirlik antremanin 1 saat 1 saat 15 dk yi asmasin, 4 set 12 li tekrarlar (drop setli) faydali olacaktir. Meyvayi vaz gectim tamamen kesmende fayda var, kuruyemis iyi olur multi vitamin destegi de iyi olacaktir. Az miktarda zeytin yagi da listende olmali..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Kardiyo icin 10 dk yetmez, 30dk yaglarini yakar, kaslari kaybetmemek icin protein agirlikli beslen karbon hidrati su siralar yasayacak kadar al... agirlik antremanin 1 saat 1 saat 15 dk yi asmasin, 4 set 12 li tekrarlar (drop setli) faydali olacaktir. Meyvayi vaz gectim tamamen kesmende fayda var, kuruyemis iyi olur multi vitamin destegi de iyi olacaktir. Az miktarda zeytin yagi da listende olmali..
    Tesekkur ederim dediklerinizi yapmaya caliscam su makrolarida hesaplattircam hocaya superset giriyordum lat pul down arkasina row gibi artik drop setin anlamina bakip oyle giricem iste zayifladigim zaman birderi kemik kalinca kaslardan yiyince sonra 4 5 sene icerisinde yag doldu oralar simdi yakilan kaslari yapiyo ustune kas koymuyo daha diye dusunuyorum yani birde gun asiri calismak iyidir degilmi orda bir sikinti yok haftada 4 e denk geliyo beni sorgulatiyo yanlismi yapiyorum diye ondanmi diye yardiminz icin tekrar tesekkur ederim 1 ay sonra yazicam tekrar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    monitör hakkında tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.