Şimdi Ara

Tavsiyeci Arkadaşlar Geliven Gari!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısmet olursa telefon almak gibi bir düşüncem var yardımlarınızı bekliyorum.

Telefonla Yapıcaklarım : internete girmek,oyun oynamak,müzik dinlemek, günlük telefon uygulamalarını kullanmak.(Face,twitter,whats vb.)
    Telefondan İstediklerim: güzel fotoğraf, video çeksin.stabil çalışsın.
    Bütçe:valla arkadaşlar bütçe sıkıntım yok ancak ne çok çok üst segment bi makina nede orta segment bi makina almak ya ortanın bir üstü yada ortanın bir altı bir makine almak istiyorum.

verdiğim bilgilere göre telefon tavsiyesi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    not:bu arada telefonu türkiyeden alıcam ve sıfır alıcam.

• Xperia SP olabilir orta-üst segment arası.
  • iphone 5 veya galaxy s4
  • Bütce belirtmediğiniz sürece üyeler öneri ile doldurur burayı ve ortalık karışır.

Madem bütce sıkıntınız yok en azından paralel ithalat garantili Note 2 alın derim çünkü yüksek pil kapasitesi, güncel donanım ve yukarda saydığınız tüm istekleri fazlasıyla yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Bütce belirtmediğiniz sürece üyeler öneri ile doldurur burayı ve ortalık karışır.

Madem bütce sıkıntınız yok en azından paralel ithalat garantili Note 2 alın derim çünkü yüksek pil kapasitesi, güncel donanım ve yukarda saydığınız tüm istekleri fazlasıyla yapabilir.

paralel ithalat garantisinden çok şikayet var.
    diğer türlüde çok pahalı olur ayriyetten benim ihtiyacım olmayan donanım seviyelerine o kadar para vermek istemiyorum.yani çok fazla para verip lan keşke biraz daha bekleyip bir üst modelini alsaydım demekte istemiyorum malum her gün yeni bir telefon çıkıyor,orta düzeyde bir para verip aynı şekilde biraz daha veriyim
    çelişkisine düşmek istemiyorum.
    o yüzden ya verdiğim paraya acıyacağım cinsten olmucak(500-600) yada verdiğim parayı hak edicek.(en azından 1 sene itibariyle keşke biraz daha bekleseydim dedirtmicek )

• quote:

Orijinalden alıntı: MertAtilgan

Seçim tamamen size ait çünkü para sizin cebinizden çıkacak, ihtiyaçlarınızı ölçün tartın ona göre karar verin.

Note 2 büyük ekran, yüksek pil kapasitesi ve bir akıllı telefonun yapabileceği her şeyi sorunsuzca sunuyor. Uygun fiyatlı olup Note 2'nin yaptığı işlerin bir çoğunu yapan ürünler elbette ki var fakat yazılım güncellemesi konusunda sınıfta kalacaklardır, daha çabuk piyasadan silinip özellikle yoğun kullanımda size istenen pil süresini veremeyeceklerdir.

Kıyaslamaya devam edin bakalım, size uygun ürünü bulacaksınızdır elbet.
  • al bi tane galaxy grand oh ne güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • note1 olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s Çıkınca iPhone 5 Al ne üst model ne orta model
  • Motorola xt910 tam senin istediğin fiyat aralığında ve seni 1 sene çoook rahat götürür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.