Şimdi Ara

Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sporu 2 aydır düzenli olarak yapıyorum daha öncesinde de başlayıp bıraktım.kaldırdığım ağırlıklar çok düşük bench press 45kg 3x8 barfiks çekemiyorum lat pull down 32 kg ,shoulder press dumbell 10 kg, dumbell curl 7.5kg dips yapamıyorum triceps push down 27.5kg kaldırdığım ağırlıklar bunlar ve bileğim çok ince vücut 185 boy 73kg skinny fat tipi lordozda(anterior pelvic tilt) var.Benim hedefim ağırsağlam furkan vücudu bunun için ne yapmalıyım nasıl program izlemeliyim.Ek olarak supplement olarak bcaa kreatin arjinin var

• ağırlıkların şuan bi önemi yok sen devam ettiğin sürece kasların gelişir ve kaldıramadığın ağırlıklar sana hafif gelmeye başlayacak bu şekilde istikrarlı bir şekilde devam et gerisi kendiliğinden gelecektir.
  • ağırsağlamın 5x5 antreman programı benim için uygun mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo115

ağırsağlamın 5x5 antreman programı benim için uygun mudur ?
    2 aylık adama erken, Temel egzersizleri 10-12-15 tekrar ile tecrübe ettikten sonra sağlıklı ağırlık artırılabilir. Aksi halde, doğru formda 2,5kg artış istikrarlı olmaz.

O tipteki güç programları 1-1,5 yıllık bir temelden sonra verimli oluyor.
    Zaten 2-3 ayda güç programı yapmadan güçlenebildiğiniz dönemdesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

2 aylık adama erken, Temel egzersizleri 10-12-15 tekrar ile tecrübe ettikten sonra sağlıklı ağırlık artırılabilir. Aksi halde, doğru formda 2,5kg artış istikrarlı olmaz.

O tipteki güç programları 1-1,5 yıllık bir temelden sonra verimli oluyor.
    Zaten 2-3 ayda güç programı yapmadan güçlenebildiğiniz dönemdesiniz.

Alıntıları Göster
    https://www.muscleandstrength.com/workouts/beginner-fullbody-workout.html sizce bu program iyi mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.