Şimdi Ara

tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birçok telefon inceledim,,hepsini bir şekilde beklemeye aldım..

bazıları donanımsal olarak tatmin etsede dış görünüşü ya çok kaba yada çok pahalı telefonlar..

aradığım özellikler ;

- KARİZMATİK BİR TELEFON OLMASI,,ÇOK BÜYÜK BOYUTLARI OLMAMASI

- UZUN PİL ÖMRÜ

- SAĞLAM VE 3-5 SENE DAYANABİLECEK BİR TELEFON OLMASI

bazı modellerde kronik sorunlar olabiliyor,,kapanma,,donma,,soyulma,,kasada gıcırtı,,düşük ahize sesi gibi..bu tür sorunları olmayan telefonları tavsiye etmenizi rica ediyorum..

daha önce incelediğim modellerse ;

nokia E60 -->kaba görünüşü ve düşük pil süresi nedeniyle karar veremedim,,özellikleri ve sağlamlığı bana en uygun telefon

philips xenium 9@9k -->henüz piyasada yok ama bekliyorum..pil süresi olarak en cazip seçenek

nokia 5310 xpressmusic -->düşük pil süresi nedeniyle beklemede...aslında istediğim karizmaya sahip tek telefon..

**bu telefonları kullanan arkadaşların yorumlarını,,telefonundan çok memnun olan arkadaşlarımın da tavsiyelerini bekliyorum**

şimdiden elinize ve emeğinize sağlık,,teşekkürler..

• Uzun pil ömrü ve sağlamlık açısından nokia e61i modelini öneririm.

1500 maH batarya hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz.

Boyutu sorun yapmazsa tabii ki, buyuk de olsa inceligiyle bu farkı kapatıyor.

Bu msji E61i'den attım.
  • pil ömrü güzel ama görüntüsü kaybettiriyor..

nokia 6267 bu aralar dikkatimi çeken bir model..umarım bu kez seçebilirim doğru telefonu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli1981 -- 17 Şubat 2008; 5:29:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.