Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Direk konuya geçiyorum.
    97 Model Broadway arabam war LPG'li arabaya orta halli bi müzik tesisatı kurmak istiyorum.
    Arkada LPG olduğundan doğal olarak arka panelde derinlemesine fazla yerim yok.
    2 Adet oval Ortayada bir adet 20-25 Cm lik bass.Kapılara 1er tane.toplamda 5 tane kolon olucak.
    Tabiki birde teyp olcak.
    1. sorum : Kaliteli ses alabileceğim ve uçuk fiyatları olmayan bir marka ?
    2. Sorum bana 6 Kanallı bi amfimi uygundur yoksa 4 Kanallı bi amfimi daha uygundur?
    Şimdilik merak ettiklerim bunlar.
    Görüşlerini bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• kardeş ovallere hiç gerek yok ama pandizota koymak istiyormuşsun free-air subwoofer koyman gerekcek bukonuda pioneerin free-airlarine bakmanı öneririm.oval kullanma zaten free-air hoparlörden fazla ses alamazsın aldığın seside tizlere boğdurma.budurumda 4 -5 kanal bir anfi işini görür bütçeyi söylersen ürünlerde yardımcı olabiliriz
  • teyp harici 600-700 civari bi bütçe war.
    Arkadaşın kendı arabasında söktüğü bi sistem war.Daha görmedim 4 tane hoparlör warmış.Bi tane kabinli bas war diyor fakat bagaj sorunu oldugu için onu düşünmüyorum.
    güzel bi teypte warmış.Ondan haber bekliyorum.birde sizin görüşünüzü alayım dedim.
    Fiyatın biraz üstüne çıkılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashmir -- 5 Aralık 2007; 18:07:44 >
  • kardeş bu companentleri tercih et gerçekten mükemmeldirlerhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4420&k_id=680&kn=HERTZ 2 çift alsan 202ytl
    subwoofer olarak bunu tercih et pandizotta kullanılır(free-air)
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2827&k_id=459&kn=PIONEER 1 tanesi 177 ytl
    anfi olarak bunu alabilirsin
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=3966&k_id=47&kn=AMPL%DDF%DDKATOR 319 ytl
    toplamda 698 ytle ediyor ama güzel bir sistem olur

• Eywallah saolasın.
    Tek bi sorun bass da war.Benim arka pandizota 30 CM pioneer sığarmı bilmiyorum.Ölçmem lazım ona göre bi değişiklik yapabilirim.
    Peki Teyp olarak bi önerin warmıdır ?
    Bide ön kapılara birer tane hopr. eklersek bu ampli ile yapabilirmiyiz?
    İlla 6 kanal amplimi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashmir -- 5 Aralık 2007; 21:46:15 >
  • Arka pandizot 30 cm gelmez gibi saniyorum ancak emin değilim bak bir...

Kardes 75.4 + Hertz dsk 165 al alican + 305f yi alican keyfine bakican bildiğimden söliüorm

75.4 ün 2 kanalı köprüleip teke düşürüp woofer için kullanican... Geri kalana kanallar zaten componetlere kalicak...

http://www.sirkecidogubank.com/product_info.php?products_id=43 teyp olaraktanda bu fazlasi ile işini görücektir...

Kapilarda galiba yer yok brodway lerde... Konsolun alt kisimina dogru konuluo orarlar galiba 10 yada 13 cm olucak oralara çok iyi olmuyan teyp bağliyabiliceğin hoparlörler olucan (ts-a 1349 yada 1049 gibi)

Arkayada componetler bağlanicak (pandizota)...

Kolay gele...

• Ewet arka pandizot 30 Cm değil ölçmedim ama 25 den belki 1,2 cm fazladır.
    onun için arkaya 30 değilde 25 lik biwoofer önerirseniz daha iyi olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ewet arkadaşlar 25 lik woofer öneriniz yokmu ???
    Bide bu amfinin boyutları nedir ?Okadar baktım hep ''(inç) olarak verilmiş.Cm olarak bilen warmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashmir -- 6 Aralık 2007; 13:41:51 >
  • buyur kardeş aynısının 25 cmsihttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2825&k_id=459&kn=PIONEER anfinin boyutunuda 1 inçi 2.5 cm alarak hesaplayabilirsin
  • Eywallah saolasın.
    Googleden ampli. aradım
    http://www.superalsat.com/jbl-gto-75-4-4-channel-sifir-orj-kargo-bedava-sok_V0JJurunZ493269
    burda 260 TL olarak görünüyor başka bir iki yerdede o civarda.
    Siz 319 TL olarak yazmıştınız.Arada 60 liralık bi fark war!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashmir -- 6 Aralık 2007; 16:06:25 >
  • kardeş biz ürünü göstermek için o linkleri kullandığımız için böyle fiyat farkları olabiliyor nerede ucuz buluyorsan oradan al
  • Ozaman sorun yok.
    Acaba dedim bu kadar farkın olması neden.Belki biri eski rakamdır biri yeni rakamdır.
    Zaten araştırmaya başladım.Bir tanığa söyledim Ümraniye Sanayide müzik sistemi satan bi dükkan warmış ordan fiyat alıcam sonra Doğubanka gidicem ona göre bişiler yapıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Arka pandizot 30 cm gelmez gibi saniyorum ancak emin değilim bak bir...

Kardes 75.4 + Hertz dsk 165 al alican + 305f yi alican keyfine bakican bildiğimden söliüorm

75.4 ün 2 kanalı köprüleip teke düşürüp woofer için kullanican... Geri kalana kanallar zaten componetlere kalicak...

http://www.sirkecidogubank.com/product_info.php?products_id=43 teyp olaraktanda bu fazlasi ile işini görücektir...

Kapilarda galiba yer yok brodway lerde... Konsolun alt kisimina dogru konuluo orarlar galiba 10 yada 13 cm olucak oralara çok iyi olmuyan teyp bağliyabiliceğin hoparlörler olucan (ts-a 1349 yada 1049 gibi)

Arkayada componetler bağlanicak (pandizota)...

Kolay gele...

• Sanayideki dükkandan 850 TL gibi bir fiyat geldi.
    Ben daha ucuz olur diye bekliyordum ama neyse.
    Birde doğubankda şansımızı deneriz.
  • Arka pandizotu ölçtüm.İçerden 30 Cm yerim war yani 25 CM lik pioneer rahatlıkla sığıyor.
    Fakat bagajdan derinlik çok fazla yok LPG tüpü olduğu için arka pandizot ile LPG tüpü arasındaki mesafe 13-14 Cm kadar.
    Pioneer TS-W255F'in derinliği ne kadar ?Şu lpg olmasa hiç bir sorunum kalmıyacak.Amfiyi de çok rahat koyardım ama yer sıkıntım war.
  • Dün doğubank ve bir kaç yerden fiyat aldım.
    JBL GTO 75,4 Amfi => 230.00 TL
    Pioneer W255F Woofer => 100.00 TL
    Pioneer DEH-4950 Teyp => 150.00 TL
    Hertz DSK 165 Component => 130.00 TL
    Component için JBL 16 Cm lik fiyatı aldım 3 yerden => 115.00 - 120.00 - 130.00 TL olarak.
    Bu şekilde sistem parçalarını 600 Lira gibi bi rakama alıyorum.
    GEriye Montajı kalıyor.Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.
  • kardeş hertz jbl den daha iyidir companenetde hertz tercih et vede elif tunningde 101 ytl kargoda bedava (dsk 165)
  • Walla elif tuningden almak isterim ama kredi kartı kullanmıyorum.Ve daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım.
    Bu elif tuning in yeri nerde ?Yakın bir yerdeyse gider alırım.

Sitesinden baktım KARTAL RAHMANLAR daymış.Orayı pek bilmiyorum ama arayarak bulabiliriz.
    Ne demişler sora sora BAĞDAT bulurunur...(bunların olduğu yerin adıda bağdat caddesiymiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashmir -- 9 Aralık 2007; 18:08:52 >
  • 95 mod. broadway a zamanında arka pandizota 30 cm lik pioneer 305f i sığdırmıştı usta.. belki pandizot ölçüleri kısalmış olabilir.. emin deilim.. tufanın dediği gibi comp.larda hertz i tercih et çok iidir..anfiyi illaki arka koltuğa monte etmene gerek yok bagajın sağ veya sol bölümlerini de kullanabilirsin tercih senin tabiiki.. 305F 14.6 cm 255F 13 cm civarında olması lazım...
  • Maddi sıkıntısı yüzünden yılbaşından sonraya kaldı.
    Ocağın 2. haftası büyük ihtimalle almış olurum.
    Arka pandizot 30 cm ye yakın,ölçmüştüm ama şuanda hatırlamıyorum.Bi ustaya götürücem zaten 30 Cm lik sığdırırım derse onu alıcam.Woofer derinliği fazla gelirse çember şeklinde 1,5-2 cm lik bi yükseltme ile sorun ortadan kalkar.
    Amfiyide sol tarafa yeleştrince tamm olur.Fotolarını çekip atarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.