Bildirim
TAVSİYELERINIZI VE DENEYIMLERINIZI DINLIYORUM(ANKET)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Upper -
Sa -
Ben Penac TLG PRO düşünüyorum hocam. -
Uber -
Hocam biraz sert duruyor
Bir de bu kalemlerin ucu hem yamuluyor bende ya uçlu kalemlerin 3 4 aya yamuluyor sende de öyle mi -
Ben hiç yamultmadım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Feyneslahawk
Hocam biraz sert duruyor
Bir de bu kalemlerin ucu hem yamuluyor bende ya uçlu kalemlerin 3 4 aya yamuluyor sende de öyle mi -
Ben ilkokuldan beri kalemi yanlis tutarim o yuzden fazla basinc uygulaniyor sanirim :( -
Rapid'i kullandım bu arada. Hala var. Kullandığım en iyi kalem ama o kırmızı halka kopuyor bir süre sonra. Sinir bozucu.quote:
Orijinalden alıntı: Feyneslahawk
Ben ilkokuldan beri kalemi yanlis tutarim o yuzden fazla basinc uygulaniyor sanirim :(
Pentel Smash istiyordum ama çok pahalı olduğu için Penac TLG PRO düşünüyorum. -
Pentel smash harbiden iyi kalemmiş hocam ben kalemin üstüne adimi yazdiricam üniye giduyorum bu sene motive eder baya beni bu bir de internetten söylemek biraz sorunlu aslinda eline oturacak mi vs. Ama pentel smash baya saglam gorunuyor -
Up farkli önerilere acigim -
Boş boş konular. -
Sagol -
Upp -
Upp -
Zebra drafix ve deep serve kullaniyorum memnunum.Ama resimdeki kalemlere benzemiyor ama hic -
Lan fiyati niye kapattin ne boş adamsın -
Rotringi gecen yıldan beri kullanıyorum bana gore çok sağlam uclu kalem . Çok rahat yazıyosun ve pratik yani tavsiye ederim -
Hocam 1. Si baya rotringi andiriyor 2. De ben sisko kalem sevmiyorum ya :D
Benzer içerikler
- baykar staj ücreti
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
- bilkent sınıf öğretmenliği
- yks ilk 1000 devlet bursu
- bilgi sarmal paragraf zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X