meraba arkadaslar.Burada ilk konu acısım olacak ancak uzun zamandır pasif olarak yazılanları taki ediyorum.Forumdaki arkadasların tavsiyelerine oldukca guveniyorum çünkü yapılan yorumların cogunun tuttugunun farkındayım ve kafamdaki soru isretlerini atıp tam gaz calısmaya devam edebilmek için tavsiyenize ihtiyaç duyuyorum.İki konuda tavsiye almak istiyorum kendim ve arkadasım ıcın ; Öncelikle arkadasım ygsde 80k oldu istediği bolum ODTÜ Matematik (48k ile kapatmıs gecen sene) mat neti 35 geometri netiyse 21 sizce girebilme ihtimali nedir ve fkb de kac net yapması gerekir.Obp si 83 Kendime gelirsem ygs5 im 118k oldum mat 29 30 gibi birsey hatırlayamadıgım soru var geometri 12.50 bir hedefim yok (Bu konuda da tavsiyelerinizi yazarsanız sevirim) ancak ilk 15k içinde yer almak istiyorum edebiyat netlerim 48-52 arası gelmekte cografya ise 18-24 arası obp 83.Sizce bunu başarabilir miyim simdiden cok tesekkur ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme