Bildirim
Tavsiyenizi Bekliyorum Arkadaşlar...
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hadi Arkadaşlar ? -
Samsung Galaxy Gio -
"LG P350 Optimus Me" Bu telefon iyimi alsam memnun kalırmıyım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secser -- 24 Nisan 2012; 22:10:07 > -
Arkadaşlar gerçekten bende almayı düşünüyorum samsungdan.Varsa önerisi olan 400-450 önerilerinizi bekliyorum... -
Gio arkadaşımda var . Çok memnun bende biraz kurcalama fırsatı buldum . Dokunmatik hassasiyeti gerçekten güzel . Onun dışında vodafone 945 var . Youtube ' da bir arkadaşın incelemesini seyretmiştim . Telefondan genel olarak iyi bahsetmişti . General Mobile Fox iyi gibi duruyor . İncelemesi vardı onunda . Bir sürü seçeneğin var . Biraz çıkabilirsin motorola defy mini iyi bi seçenek gibi . Ben Gio ' yu öneririm .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim karttaki numaraları görme
- telefonunuzun root erişimi bulunmaktadır garanti bankası
- s22 batarya
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- telefonda arama simgesi kayboldu
- s24 ultra çıkış tarihi
- s22 ne zaman çıktı
- samsung m35 fiyat
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X