Bildirim
Tavsiyenizi Bekliyorum Arkadaşlar...
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hadi Arkadaşlar ? -
Samsung Galaxy Gio -
"LG P350 Optimus Me" Bu telefon iyimi alsam memnun kalırmıyım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secser -- 24 Nisan 2012; 22:10:07 > -
Arkadaşlar gerçekten bende almayı düşünüyorum samsungdan.Varsa önerisi olan 400-450 önerilerinizi bekliyorum... -
Gio arkadaşımda var . Çok memnun bende biraz kurcalama fırsatı buldum . Dokunmatik hassasiyeti gerçekten güzel . Onun dışında vodafone 945 var . Youtube ' da bir arkadaşın incelemesini seyretmiştim . Telefondan genel olarak iyi bahsetmişti . General Mobile Fox iyi gibi duruyor . İncelemesi vardı onunda . Bir sürü seçeneğin var . Biraz çıkabilirsin motorola defy mini iyi bi seçenek gibi . Ben Gio ' yu öneririm .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- klonlanmış imei nasıl düzelir
- s24 yorumlar
- telefonun üst kısmında kırmızı ışık yanıyor
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- one ui 6.1 özellikleri
- oneui 7 ne zaman gelecek
- exynos 2400e
- samsung m34 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X