Şimdi Ara

Tavsiyesi olan içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncellikle konu kilo verme sorunum ise nasıl ?

16 yaşında bir end. meslek lisesi öğrencisiyim. Boyum 1.89 kilom 96. Dimdik durduğumuzda ve aşağıya baktığımızda göbekden dolayı parmakları görememe durumu var. '' Erkek adamın göbeği olur. '' '' Göbek erkeğin namusudur '' '' Bu göbek değil Türk baklavası '' gibi bahaneler tutmuyor artık.

Fitness'a git diyenler olursa söyleyeyim 65 kilo başladım geçen sene 3 ay sonra 87 kilo oldum. Fitness yaramıyor. Koşu bandında yakıyorum 400 cal. Eve akşam yemeği saatinde geliyorum alıyorum 1100 cal.

Hareketsiz bir yaşantım olduğunu söylüyor ailem. Onlara hak veriyorum biraz da. Tek aktivitem okula yürüyerek gitmek ve yürüyerek gelmek. (sınıfta evi okula en yakın olan 2 kişiden biriyim)

Geçen sene 9. sınıfta pek derslerime özen göstermezdim. Kıl payı geçtim sınıfı. Bu 10. sınıfın ilk döneminde teşekkür belgesi aldım. Bu gerçekten mutlu ediyor insanı. Derslerime önem veriyorum yani. Öyle spor merkezleri, fitness vs. bozar beni. Hal böyle olunca evde kilo vermeye yöneldim bende. İp atlama etkilidir diye okudum internette. Yağ yakar diye geçiyor. Ama sadece yağ yakmakla olmaz diye düşünüyorum ben. Bir yandan yağ yakıp bir yandan da kasları geliştirmek en etkilisi olabilir. Belkide bu Roberto Carlos gibi yağ dolu baldırlar kasa dönüşebilir. 4 adet 0.5'lik pet şişeden 2 tane dumble yapacağım.

Yukarıdaki paragrafta düşüncemi paylaştım. Eğer sizde daha etkili yöntem veya yöntemler biliyorsanız lütfen söyleyin. Birbirimize yardımcı olalım. Birde tuz ve şekeri kullanmayınca yağlar parçalanıyor diye duydum doğrumudur ?

Herkese iyi forumlar. Yakşamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.