Şimdi Ara

Tavuk etinde denildiği kadar protein var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her yerde okuyorum 100gr yağsız tavuk eti ortalama 20 gr civarı yazıyor.köyde doğal ortamda yetişen tavuklar horozlar tamam doğrudur.peki çiftliklerde yetişen sadece yemle beslenen,güneş görmeyen ve sürekli beslenen bu hayvanların etleri ne kadar besleyicidir? yemlerin içeriği düzgün, tavuğun doğal ortamda ki her ihtiyacını karşılar derseniz bu bana mantıksız geliyor.bu mantıkla biz de vitamin ve besin destekleriyle doğal beslenmiş oluruz.bunun gibi ticari amaçlar güdülerek besleyicilikten uzaklaşmış (özellikle sebze ve meyveler) gıdalar da işin cabası.forumlarda herkes doğal beslenmenin önemini belirtilirken tavuk etinin önemi ve yeri sizce gerçekten bu kadar doğru mu?

    unutmadan ekleyeyim bu tavuklardan çıkan yumurtaları da bir düşünün gerçekten bahsedilen protein değerlerine sahip mi?geçen gün köy yumurtasına denk geldim ve pahalı da olsa aldım.pişirdiğimde marketten aldığım yumurta ile arasında hem lezzet hem de koku açısından çok farkettiğini anladım.sürekli köy yumurtası bulmakta çok zor ayrıca bulsanda çok pahalı (tanesi 40 kuruş - günde 6 tane yesen 2.40 kuruş bir ayda 70 küsür tl eder).
    bende bb sevdalısı bir kişiyim ama tavuk eti ve yumurtada ki bu durum beni düşündürüyor.uht sütlerin durumunu da başka bir konuda tartışmaya açıcam.

    Sizlerin fikirleri nasıl bu konuda arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rating -- 7 Mart 2012; 3:31:01 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.