Bildirim
Tax free?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ata02kan
Arkadaşlar merhaba
benim kuzenim amsterdamdan bana iphone 5 ve beats studio kulaklık getirecek bunlarda vergiyi geri almak için ne yapmalı?
şimdiden teşekkürler
Aldığı yerden öncelikle tax free için faturasını alsın. Gerisi kolay. Önemli olan fatura. Schiphol'e gelince de orada ofisler var oradan para iadesini alsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: benim2
quote:
Arkadaşlar merhaba
benim kuzenim amsterdamdan bana iphone 5 ve beats studio kulaklık getirecek bunlarda vergiyi geri almak için ne yapmalı?
şimdiden teşekkürler
Aldığı yerden öncelikle tax free için faturasını alsın. Gerisi kolay. Önemli olan fatura. Schiphol'e gelince de orada ofisler var oradan para iadesini alsın
hocam ama benim kuzenim 22.00 da uçağa binecek ama o saatlerde ofislerin kapalı olduğu yazıyor. o durumda nasıl yapmalı? -
İşi yoksa erken gitsin havalimanına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar merhaba
şimdiden teşekkürler
Apple store danmı aldınız onu bende öyle yaptımda solo HD yi alırken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 27 Nisan 2013; 8:27:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Naruto45
quote:
Arkadaşlar merhaba
şimdiden teşekkürler
Apple store danmı aldınız onu bende öyle yaptımda solo HD yi alırken.
evet hocam almışken hepsini aynı yerden almak daha rahat
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- facetime sesli arama yapamıyorum
- icloud mail şifremi unuttum
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- kapsam süresi doldu ne demek
- gmaildeki kişileri icloud"a aktarma
- ios 18 son silinenler nerede
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- iphone 15 batarya kaç mah
- iphone arama kaydetme
- iphone göz takip
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X