Bildirim
Taxi ile mi yoksa Bot ile mi kasim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
taxi ile kas :) -
bencede taxi ile kasıl -
taksi -
2 yolun var;
1. Bütün paranla takside kasılıp hızlı bir şekilde seviye atlarsın ama kıyafetin silahın olmaz (Tabi kendine item alacak para ayırırsan o ayrı).
2. Bot'la yavaş kasılır hem bi yandan para hem bi yandan item silah vs kasarsın.
-
80 Lw e Kadar Taxi -
Evet arkadaşa katılıyorum gbotlarda döndü zaten fazla özletmediler kendilerini gold fiyatları inceden inceden düşmeye başlar Taxi
quote:
Orijinalden alıntı: Saq0_Pa
80 Lw e Kadar Taxi
-
Eğer tanıdık bi arkadaşın warsa 80 lvl wizard vs. ve botu olan ozaman kesinlikle bot ile kas.Oto res ve party kabul etmeyi açarsın bilgisayar başında sürekli beklemek zorundada kalmazsın 7/24 kasarsın. -
güney abinin power leveli var ayda 10 tl ona gir link geliyorr birazdan
http://forum.donanimhaber.com/m_28746087/mpage_1/key_yeni%2Ctarife/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 2 Mart 2010; 20:35:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vargnatt
Eğer tanıdık bi arkadaşın warsa 80 lvl wizard vs. ve botu olan ozaman kesinlikle bot ile kas.Oto res ve party kabul etmeyi açarsın bilgisayar başında sürekli beklemek zorundada kalmazsın 7/24 kasarsın.
Oto res ve party kabul etmeyi nasıl açarız? -
en iyisi power lvl.hic suya sabuna dokunmadan kastrirsn carini -
quote:
Orijinalden alıntı: Bordo_BERE
en iyisi power lvl.hic suya sabuna dokunmadan kastrirsn carini
Bende msn'si var ama hiç online göremiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
quote:
Orijinalden alıntı: Bordo_BERE
en iyisi power lvl.hic suya sabuna dokunmadan kastrirsn carini
Bende msn'si var ama hiç online göremiyorum.
şansa bedne ekledigim gibi açmıştı ama artık hiç onlnie goremiyorum konuşacak çok şey var ama sen telefondan ulaş. -
power lvl yapan 1 kisi mi var sanki.cok kisi yapiyor bu isi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X