Şimdi Ara

Tayildeki Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İste oradan bir kız buldum.
    Orada epey konustuk gezdik filan songün söyledim (gerçi sevmiuom) işte oda hoşlanıyormus geldik eve aynı şehirdeniz 4-5 gün mesajlaştık arada buluştuk filan kız tatile gitti.
    Mesajlarla sohpeti başlatan hep ben oluyorum 1 haftada 100 kontürüm gidiyor kızda fazla tanıtmadım kendimi palavradan filan tavlamıştım ama şimdi uğraşasım gelmiyor zaten yaz hiç takmayasım geliyor.Ama duygusal biriyiyim yok ayıpmıu olur yanlışmı olur bulurmu filan birdaha beni diye düşünceler oluştu sizce napayım.

Bu arada dj lik taptıktan sonra yan çevirirken montla sıçtım şimdiden söyleyem
    Tatildeki kız olucaktı tayildeki olmus kusruma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness778 -- 16 Temmuz 2008; 2:52:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkness778

Meb kampına katılmıstım.
    İste oradan bir kız buldum.
    Orada epey konustuk gezdik filan songün söyledim (gerçi sevmiuom) işte oda hoşlanıyormus geldik eve aynı şehirdeniz 4-5 gün mesajlaştık arada buluştuk filan kız tatile gitti.
    Mesajlarla sohpeti başlatan hep ben oluyorum 1 haftada 100 kontürüm gidiyor kızda fazla tanıtmadım kendimi palavradan filan tavlamıştım ama şimdi uğraşasım gelmiyor zaten yaz hiç takmayasım geliyor.Ama duygusal biriyiyim yok ayıpmıu olur yanlışmı olur bulurmu filan birdaha beni diye düşünceler oluştu sizce napayım.
    Bu arada dj lik taptıktan sonra yan çevirirken montla sıçtım şimdiden söyleyem

kız dj mi?

• eğer başka biriyle çıkma olasılığın varsa postala
    yoksa devam et bi kenarda bulunsun
  • Aveanın 5ooo sms kampanyasından haberın yokmuu
    o zaman turksel kulanıyosun haftada 1oo kontor harcıyosun paran çok beleş varken paralı mesaj atıyosun ?
    o zaman MEB nin kampında ne geziyosun git 5 yıldızlı otelde kal
    sen bunları boşver en iyisimi montunu giy doğğru otogar

kızı zaten 1 haftalık tanıyosun ne ayıp olacak salla gıtsın senın yerınde o olsaydı ayıp olcakmı diye düşünmezdi direk hadi görüşürüz derdi sende yap güzel oluyo
  • Kız DJ'se bence bırakma, DJ mi?
  • Adam uzaklaştırılmış siz soru sotuyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Adam uzaklaştırılmış siz soru sotuyorsunuz.

Haberin yokmu senin? Adam DJ'miş Bunu duyan yöneticiler forumdan uzaklaştırdı adamı apar topar .
  • tayil ne olaki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.