Şimdi Ara

Taze Kahve | Espresso & Filtre - %45 İndirim Sona Erdi, dh45 kodu %25 İndirimli Olarak Devam Ediyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
10
Favori
45.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: westbloode

Bursada öğütecek bir yer bulursam süper olacak ama herkes aroması değişir diye çekmiyor
    Hocam belki bu vesileyle bütçeniz uygunsa bir değirmen alabilirsiniz. Çoğu kişinin binlerce lira harcadığı kahve serüveni benzer bir olayla başlıyor. :)
  • westbloode W kullanıcısına yanıt
    Dostum beşevlerde oturuyorum. Gelirsen istediğin gibi öğütebiliriz kahvelerini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim en kısa zamanda haberleşelim inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

3 farklı tadım paketinden sipariş verdim. Firmanın tecrübesi, müşteriye yaklaşımı güven veriyor, kahvelerin de güzel olacağını düşünüyorum.

Çekirdek olarak aldım. Sözen değirmen, delonghi öğütücü'de vs öğütüp, farklı demleme yöntemleriyle(french press, makine, kapsül, clover) test edeceğim. Tecrübe ettikçe paylaşırım. Tabii herkesin damak tadı farklı o yüzden daha genel yorumlar yapacağım.
    İlginiz ve olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz hocam, umarım beğenirsiniz. Afiyet olsun.
  • Cuma günü öğlene kadar gelen siparişler kargoya teslim edilmiş olup takip numaraları bu gün sisteme girilmiştir. Hafta sonu gelecek siparişler için teslim tarihi Pazartesi'dir.

Keyifli Forumlar
  • merhabalar; 5x100Gr. Güney America Yöresel Kahve Tadım Paketi - 2 de indirim kodu geçerli değil yanılmıyorsam?

edit: 3 ayrı paket kahve siparişiyle sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvandoktoru -- 4 Ağustos 2019; 16:50:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvandoktoru

merhabalar; 5x100Gr. Güney America Yöresel Kahve Tadım Paketi - 2 de indirim kodu geçerli değil yanılmıyorsam?

edit: 3 ayrı paket kahve siparişiyle sorun çözüldü
    Hocam tek başına tadım paketi sipariş verdiğinizde kod geçerli olmuyor sepette en az 2 ürün olmalı. :) Afiyet olsun
  • Herkese selamlar

Bu gün 16:00'ya kadar gelen tüm siparişler kargoya teslim edilmiş takip numaraları sisteme girilmiştir.

Bayram öncesi kahvem elimde olsun isterim diyorsanız yarın sipariş için ideal bir gün. Bayram öncesi kargo firmaları yoğun. Perşembe, Cuma'ya kalmadan tüm siparişleri çıkarmak istiyoruz.

Keyifli Alışverişler
  • 2 paket daha sipariş verdim bir de cold brew deneyeceğim bakalım

2. günde geldi kargo teşekkürler <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryssluck -- 8 Ağustos 2019; 12:53:22 >
  • Kahvelerin puanları hakkında bilgi alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam tek başına tadım paketi sipariş verdiğinizde kod geçerli olmuyor sepette en az 2 ürün olmalı. :) Afiyet olsun

Alıntıları Göster
    Kahveleriniz muhteşem lezzet ve aromada. Vakum oaketlerinizse efsane. Emeğinize sağlık
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Benim daha önceden bayram öncesine teslim için sipariş verdiğim kahveleri de unutma hocam yarına :) hesapta hazırlanmakta yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Herkese selamlar

Bu gün 16:00'ya kadar gelen tüm siparişler kargoya teslim edilmiş takip numaraları sisteme girilmiştir.

Bayram öncesi kahvem elimde olsun isterim diyorsanız yarın sipariş için ideal bir gün. Bayram öncesi kargo firmaları yoğun. Perşembe, Cuma'ya kalmadan tüm siparişleri çıkarmak istiyoruz.

Keyifli Alışverişler
    e-gurme.com siteniz üzerinden 2 defa mail attım cevaplanmadı olumlu yada olumsuz geri dönüş yapar mısınız?
    Valla sizi bekliyorum toplu alım için.

Kahve dukkaniniz mi var ? Eryamandan gelirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Yok dostum kahve dükkanım yok ama kahveye merakım var. Baya ekipman aldım tecrübe etmek, demleme türlerini denemek için.

• orijin O kullanıcısına yanıt
    Sitelerinde iletişim numarası var, ben direkt orayı arıyorum problem yaşarsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: orijin

e-gurme.com siteniz üzerinden 2 defa mail attım cevaplanmadı olumlu yada olumsuz geri dönüş yapar mısınız?
    Valla sizi bekliyorum toplu alım için.

Alıntıları Göster
    Hocam selamlar; bayram öncesi yoğunluğu kusura bakmayın.

Çiğ kahve ile ilgili üst üste 2 mail gelmiş sanırım onlar sizin gönderdikleriniz.

Kampanyamız %45 indirim sağlıyor buna ek olarak çiğ kahvede de ek olarak %40 indirim veriyoruz. Bu rakamların üstüne indirim yapmamız şu an mümkün değildir maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Benim daha önceden bayram öncesine teslim için sipariş verdiğim kahveleri de unutma hocam yarına :) hesapta hazırlanmakta yazıyor.
    Hocam sizin siparişiniz kargoya teslim edildi, takip numarası paylaşıldı. Telefonda da konuştuğumuz gibi sanırım şubeden teslim almanız gerekecek. Bayram öncesi kargo çok yoğun, Pazartesi'den beri tüm gönderilerde sorun yaşadık.
    Bana Ankara da iyi bir filtre kahve bulabilecegim yer onerirmisin ? Tadi yumusak icimli,acı ve sert olmayan asit orani dusuk kahve turu ne var ? Şu starbucksun veranda mi neyse onuda hic denemedim cok pahali oneriyorlar... iste oyle bir kahve lazim.

Kurukahveci mehmet efendinin kahvesi var onu kullaniyorum 80 gr 5.25 tl tadi fena degil tatli,french presste yagsiz sutle yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ben Bursa'da yaşıyorum ama burda bile kolay bulamıyorum internetten sipariş veriyorum. Veranda dark roast bir kahve french press için e-gurme deki kahvelere bakabilirsin. Gövdel asiditesi düşük guatemala huehuetenango tercih edebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.