Şimdi Ara

Taze Kahve | Espresso & Filtre - %45 İndirim Sona Erdi, dh45 kodu %25 İndirimli Olarak Devam Ediyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
10
Favori
45.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Ertesi gün kargo adrese teslim oldu.
  • Selamlar, bayram tatili süresince bekleyen tüm siparişler bu gün kargoya teslim edilmiş ve takip numaraları sisteme girilmiştir.

Bu gün gün içerisinde gelen siparişler ise yarın kargoya teslim edilecektir.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    sanki çeşit azalmış tavsiye ettiğiniz çekirdeklerin hiç biri sitenizde yok
  • 2 paket daha balanced blend sipariş verdim bu 3. siparişim.

Starbucks'tan veranda blend alıyorduk hep ama balanced blend'i daha çok sevdim tavsiye ederim veranda içenlere deneyin

Ayrıca vakumlu paketlerinize bayıldık teşekkür ederiz taze kalıyor kahve umarım uzun süre devam eder indirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Selamlar, bayram tatili süresince bekleyen tüm siparişler bu gün kargoya teslim edilmiş ve takip numaraları sisteme girilmiştir.

Bu gün gün içerisinde gelen siparişler ise yarın kargoya teslim edilecektir.
    tesekkurler urunleri cok begendik!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar; Kampanya sonlandırılmadan son siparişleri alıyoruz.

Siparişler yoğun olarak Pazartesi ve Salı günleri geliyor. Bu hafta da Pazartesi, Salı günü siparişlerini bekleyip bir kavurma planı oluşturacağız. Çarşamba günü kavrulan kahveleri Perşembe günü kargolayacağız.

Keyifli Alışverişler.
  • Kahveden bi cacık anlamam ama çok pahalı gurban, indirim oranını arttırmalısın bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şirket sağ mı hala 9/8 siparişi hala gelmedi , şirket telefonu açılmıyo
    nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Kahveden bi cacık anlamam ama çok pahalı gurban, indirim oranını arttırmalısın bence.
    Cacık anlamadığındandır o hocam. Sen 3ü 1 arada'ya devam, ne sen firmanın ücretten dert yan ne de biz senin cacıktan...
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Kilosu 35,40 maksimum 90₺ ye Mardin den kahve alabiliyorsun, taze çekilmiş, bu kadar çekirdek çeşidi olmasada. Sen kazık yemeye devam, 3+1 e kahve diyenlerden değilim damak tadı için 100gr kahve fiyatına 1kg değişilmez, adamı kahve dövme makinasında dövelllee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 26 Ağustos 2019; 10:7:35 >
  • kargo ücreti ne kadar tutuyor tahmini olarak bir yerde 40 tl yazılan bir mesaj gördüm ama başka bir konudan mı bahsediyordu emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clamp

şirket sağ mı hala 9/8 siparişi hala gelmedi , şirket telefonu açılmıyo
    nedir?
    Hocam selamlar; Bahsettiğiniz tarihteki tüm siparişler kargoya teslim edildi ve sisteme takip numaraları girildi. Muhtemelen paketiniz kargo şubesinde bekletiliyordur. Sipariş numaranızı verirseniz kontrolünü yapalım.

Numaram; 0543 635 34 22 - (gece geç saatlere kadar üretimde bulunduğum için öğleden önce aradıysanız ulaşamamış olabilirsiniz. Telefonlara geç de olsa mutlaka dönüş yapıyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Kilosu 35,40 maksimum 90₺ ye Mardin den kahve alabiliyorsun, taze çekilmiş, bu kadar çekirdek çeşidi olmasada. Sen kazık yemeye devam, 3+1 e kahve diyenlerden değilim damak tadı için 100gr kahve fiyatına 1kg değişilmez, adamı kahve dövme makinasında dövelllee
    Kahve olarak bildiğimiz içecek, bu kelimenin altında onlarca alt başlığa ayrılmaktadır. Tüm Dünya'da ve Türkiye'de arz talep dengesine göre her ihtiyaca göre farklı üreticiler piyasada konumlanmaktadır. Sattığımız ürün kategorisi ve kalitesine göre iç piyasada fiyat/performans olarak ilk sıralarda olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Keyifli forumlar (gurban)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

kargo ücreti ne kadar tutuyor tahmini olarak bir yerde 40 tl yazılan bir mesaj gördüm ama başka bir konudan mı bahsediyordu emin olamadım
    Hocam selamlar; kargo 3 ve üzeri pakete ücretsiz. 2 pakete 4,99 TL'dir.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Gurban kahveyi alması dert değil onu içime hazırlaması büyük dert, aynı kahveyi 2 farklı cezvede 2 ayrı kişi yapsa tadı farklı oluyor. hayırlı işler olsun.

• Hocam french vanila aromalı bir kahve denemiştim arkadaşta, kanadadan getirtmişti çok güzeldi. Buna benzer önereceğiniz bir kahve var mı acaba?

Yoksa da önerebileceğiniz aromalı yumuşak içimli kahve varsa sipariş vereyim denemek için. Son olarak filtre kahve makinesi için alacağım bunu bir yerde belirtiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 26 Ağustos 2019; 11:24:3 >
  • Sipariş verdim teşekkürler . Rossman on filtre kahvesinde memnunum açıkçası. Fiyat performans açısından. Sizin kahveleriniz de yaklaşık o fiyata geldi. 3 farklı filtre makine için kahve aldım. Deneyeceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-Gurme'den en son 2015 yılında sipariş vermişim. Az önce gene sipariş verdim. Çünkü sanalbaharat çok bozdu. Tatsız, tuzsuz kahveler içmekten sıkıldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan aldığım kahvelerin profilleri hakkında yeterince bilgi olmaması benim için çok uğraştırıcı oldu. Aldığım her çekirdek için doğru reçeteyi tutturmaya uğraşıyorum(v60,aeropress,moka pot-ince,orta,kalın öğüt onu dene bunu dene). Çok güzel sonuçlar aldığım çekirdeklerde oldu ama genel olarak bi denge sağlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Herkese selamlar; Kampanya sonlandırılmadan son siparişleri alıyoruz.

Siparişler yoğun olarak Pazartesi ve Salı günleri geliyor. Bu hafta da Pazartesi, Salı günü siparişlerini bekleyip bir kavurma planı oluşturacağız. Çarşamba günü kavrulan kahveleri Perşembe günü kargolayacağız.

Keyifli Alışverişler.
    Merhaba türk kahvesi için önerdiğiniz çekirdek var mı? Birde kampanya ne zaman sonlanacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 26 Ağustos 2019; 22:7:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.