Şimdi Ara

Taze Kahve | Espresso & Filtre - %45 İndirim Sona Erdi, dh45 kodu %25 İndirimli Olarak Devam Ediyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
10
Favori
45.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: linkorn

Burdan aldığım kahvelerin profilleri hakkında yeterince bilgi olmaması benim için çok uğraştırıcı oldu. Aldığım her çekirdek için doğru reçeteyi tutturmaya uğraşıyorum(v60,aeropress,moka pot-ince,orta,kalın öğüt onu dene bunu dene). Çok güzel sonuçlar aldığım çekirdeklerde oldu ama genel olarak bi denge sağlayamadım.
    Hocam selamlar, Ekim-Kasım aralığında Nordic Approach serisi çok özel kahvelerimiz geliyor. Çok daha çeşitli ve yüksek kalitede bir skalamız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Kilosu 35,40 maksimum 90₺ ye Mardin den kahve alabiliyorsun, taze çekilmiş, bu kadar çekirdek çeşidi olmasada. Sen kazık yemeye devam, 3+1 e kahve diyenlerden değilim damak tadı için 100gr kahve fiyatına 1kg değişilmez, adamı kahve dövme makinasında dövelllee
    Mardin kahvesi 90tl ise neden bir El Salvador kahvesi ortalama 150tl/kg olunca pahalı oluyor bu kahve Mardin'de üretilmiyor sonuçta? Bu hesaba göre 100gr fiyatına 1kg almış olmuyorum ona bakarsan. Ufkunu geliştirmeni, farklı dünya kahvelerini tatmanı öneririm. Zevkin ucuzu olmaz, Mardin kahvesine takılmamalısın.

@egurme
    #15305 perşembe mi kavrulacak acaba?
  • Filtre kahve alacaktım, burada kampanyayı görünce denemek istedim ve sipariş verdim. Memnun kalırsak abonesi olabilirim, birçok seçenek olması hoşuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Hocam french vanila aromalı bir kahve denemiştim arkadaşta, kanadadan getirtmişti çok güzeldi. Buna benzer önereceğiniz bir kahve var mı acaba?

Yoksa da önerebileceğiniz aromalı yumuşak içimli kahve varsa sipariş vereyim denemek için. Son olarak filtre kahve makinesi için alacağım bunu bir yerde belirtiyor muyuz?
    Hocam yardımcı olabilir misiniz?
  • Kampanya bitti sanirim?
  • Sitenizde french press satılmıyor mu?

• 3 farklı kahve siparişim içinden Intense Arabic Blend'e bayıldım, tek kelimeyle mükemmel. Hemen 3 paket daha sipariş ettim. Ancak kampanyalarınızın devamını bekliyorum,fiyatı nedeniyle vazgeçmek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Kampanya bitti sanirim?
    %45 İndirimimiz sona ermiştir. Ekim - Kasım aralığında özel ödüllü kahveler serisi ekleyerek büyük indirimlere devam edeceğiz.Bu aralıkta donanımhaber ailesi aynı kodu kullanarak %25 indirim ile alışverişe devam edebilir.

Keyifli Forumlar
  • Merhabalar,
    #15298 23Ağustos sabahı sipariş vermiştim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Durumu nedir acaba?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

%45 İndirimimiz sona ermiştir. Ekim - Kasım aralığında özel ödüllü kahveler serisi ekleyerek büyük indirimlere devam edeceğiz.Bu aralıkta donanımhaber ailesi aynı kodu kullanarak %25 indirim ile alışverişe devam edebilir.

Keyifli Forumlar

Alıntıları Göster
    Kampanya ne zaman sonlanacak diye sordum cevaplamadınız şimdi de kampanya bitmiş :(
  • Kampanyayı uzatma gibi bir düşünceniz var mı?

• Daha önceki siparişimde tadım paketi ve 1 adet yöresel kahve almıştım. Bir çok kahveyi beğenmiştim bazıları da damak tadıma uymamıştı ama bu tamamen memnun olduğum bir konuydu. Farklı kahveleri keşfettiğim için çok hoşuma gitmeyenleri de gözardı ettim. Son siparişimde ise harman söyleyip bunları denemeyi istedim. Dark Cream Blend ve Soft Cream Blend sipariş etmiştim. Açıkcası iki kahveyi de beğenmedim. Dark cream içerken en azından düşük body ve sweetness a sahip olan kahve sevmediğimi keşfettim. Tattırdığım kimi insanlar beğendi kimisi beğenmedi ama damak tadı diyip geçtim. Fakat soft cream karışımı gerçekten kötü bir deneyim oldu benim için. Nasıl bitecek diye düşünüyorum çünkü damak tadının da üzerinde kötü olduğunu düşünüyorum. Bu yorumu gelen mail üzerine yazmak istedim çünkü kendimizi geliştirmemiz adına lütfen yorum yazın denmişti mailde. Daha önce bahsettiğim gibi yöresel kahvelerden gayet memnun kalmıştım fakat harmanları belki bir gözden geçirirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCetintas

Daha önceki siparişimde tadım paketi ve 1 adet yöresel kahve almıştım. Bir çok kahveyi beğenmiştim bazıları da damak tadıma uymamıştı ama bu tamamen memnun olduğum bir konuydu. Farklı kahveleri keşfettiğim için çok hoşuma gitmeyenleri de gözardı ettim. Son siparişimde ise harman söyleyip bunları denemeyi istedim. Dark Cream Blend ve Soft Cream Blend sipariş etmiştim. Açıkcası iki kahveyi de beğenmedim. Dark cream içerken en azından düşük body ve sweetness a sahip olan kahve sevmediğimi keşfettim. Tattırdığım kimi insanlar beğendi kimisi beğenmedi ama damak tadı diyip geçtim. Fakat soft cream karışımı gerçekten kötü bir deneyim oldu benim için. Nasıl bitecek diye düşünüyorum çünkü damak tadının da üzerinde kötü olduğunu düşünüyorum. Bu yorumu gelen mail üzerine yazmak istedim çünkü kendimizi geliştirmemiz adına lütfen yorum yazın denmişti mailde. Daha önce bahsettiğim gibi yöresel kahvelerden gayet memnun kalmıştım fakat harmanları belki bir gözden geçirirsiniz.
    Hocam selamlar, yorumunuz için çok teşekkür ederim.
    -Caffeine Blend, Soft Cream, Dark Cream, Silver Blend harman kahveleri robusta içeren ürünlerimizdir.
    Espressoda yüksek krema oranı isteyen, ya da cafein oranı yüksek kahve tercih edenler için hazırladığımız ürünlerdir. Aynı zamanda espresso tüketip, tüketim miktarı az olan kişiler için uzun süre dayanacak alternatiflerdir.
    Sizin de değindiğiniz gibi Arabica yöresel çekirdeklere göre tat profili olarak geride kalmaktadır.

Size harman olarak önerimiz South America ve Balanced Blend olabilir.

Keyifli Forumlar

• Herkese selamlar,

Kampanya serimiz tamamlanmıştır. Ekim-Kasım gibi yeni bir seriye başlayacağız. Bu seride en az 10 tanesi Nordic Approach serisi olmak üzere yüksek kalitede 45+ yöresel çeşit bulunacaktır.

Bir sonraki kampanya serimiz başlayana kadar mevcut üyelerimiz ve donanımhaber'den dh45 kodu ile gelenler %25 indirim ile alışveriş yapmaya devam edebilirler.

Keyifli Forumlar
  • %45 indirimden yararlanıp 8 çeşit kahve aldım deneme paketi şeklinde, kahvelerden memnunum paketleri bitirince fiyatlar a üzmezse devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

• Biraz geç oldu ama . Single origin 4 kahve almıştım. Beğendim kahveleri. Teşekkürler

• dünya kahve gününde bir indirim yapsanızda bizde alsak
  • yeni bir kampanyanın zamanı gelmedi mi? (:
  • 3 defa sipariş vermiştim, hepsinden memnun kaldım. Tekrardan eski kampanyanın gelmesini dört gözle bekliyorum.

• firma güzel bir ivme yakalamıştı burada. alternatifin çok olduğu bir ortamda niye bir an da iletişimi kestiler anlamak zor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.