Şimdi Ara

Taze üyyim.Şimdiden yardımlarınıza ve paylaşımlarınıza Teşekkürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-serverlar arası farkı bilen anlatabilir mi?orjinal sevrer nedir?
    2-oyunun içindeki msn meseengeri çalıştırmanın tehlikeli bir yanı var mıdır?
    seleric arkadaşın önerisi üzerinehttp://www.l2extreme.com/ dan elf fighter karekter aldım haritamı vs aldım lvl 15 oldum ama skilleri alacağım adamı da bulmama rağmen.(archer olmak istiyorum)hala oto atack yapıyorum çünkü yanlış bir şey almaktan korkuyorum.
    3-bu şekilde yaptığım bir yanlış var mı?farklı bir alternatifim ne olabilirdi?yardımcı olursanız sevinirim
    4-ke de lvl 63 char bıraktım itemler reel parayla satılmaya başladığından beri ve de lvl 68 arkşım apos dönmekten beyni sulandığından beri farklı oyuna yönelme kararı aldım.benden öneri asla ke ye bakmayın bile.bir arkşın dediği gibi dandik sebeplerden char banlayıp para stiyorlar(zaman emek sömürüsü..)
    5-düpe hile gibi şeyler herhangi bir server da ve oyunda varsa lütfen hatırlatın-uyarın.bıktım hileden hurdadan.Bir çok oyunda görev ve skill haritalari var lineage2 için bana bu konuda yardım edebilecek arkşlar site adı veya direk haritanın kendisini aktarabilirse memnun olurum
    6-Çok uzatmayayım izmirde oturuyorum- 28 yaşındayım- borsa ve yatırım uzmanıyım-bu konuda da yardım isteyen olursa danışmanlık yapıyorum.Paylaşım güzeldir.Herkese iyi oyunlar.

• öncelikle aramiza Hosgeldin bende 2 -3 ay kadar önce ke de civcivlerin nova atmaya basladi hi siralar biraktim o oyunu sacmaladilar iyice hem grafik hemde oynana bilirlik acisindan cok daha iyi bi oyun lineage

1. serverlar arasindaki tek fark lag ve drop rate farklari ana server ise oyunun kendi ücretli server i sadece bu ve en zor olani x1 drop rate cunku suan hesap actim dediin l2extremede staris ve tempest x7 kastien ve titan x35 serverlar yani 35 kati para falan düsüyor anlamissindir. itemler icin gecerli deil sadece exp sp ve para 35 kati

2. ben kullandim msn de bi sorunum olmadi chardehistirirken kopmama neden oluyor sadece baska bi problem le karsilasmadim..

sana iyi oyunlar questler ile ilgiliwww.lineage2tr.com dan tamamen turkce yardim alabilirsin
    itemler in hangi yaratiktan dustuhu veya hangi yaratik akc lvl hangi npc nerde gibi bilgileri isewww.onlinewelten.com dan alabilirsin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 22 Ocak 2006 12:21:23 >

• çok teşekkür ederim hızlı cevabına.söylediğin siteleri inceleyeceğim şimdi.Oynadıkça yeni sorunlar yeni sorular doğuyor.Öldüğüm zaman üzerimden bir drop düştüğünü farketmem haritamı kaybettiğimi farketmemle çakıştı.Acemi olmak ne zor iş.Ne yapmalıyım?Bu arada Ke ve silkroadla ilgili sorusu olabileceklere her konuda yarrdımcı oaliblirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueKing -- 22 Ocak 2006 12:33:40 >
  • Hangi serverda oynuyorsun?
    Şimdi öldüün zaman bazi itemlarini dusurebilirsin,ilk başlarda olduunde genellikle map düşerhemen bi magic shop a git 500 adenaya al bi tane mapquestler konusunda zorluk cekiceini sanmam,class questleri dişinda fazla quest alma,ama bazen kafasinda ünlem işareti olan elemanlarin sana göre bi questi olabilioalicaksan onlari alhem lvl atlarsin hemde quest reward alirsin eylenceliolurbildiim kadariyla private(orjinal olmayan) serverlarda questler eski versiyonlardan kalma,o nedenle bazi isimler we yerler yanlış olabiliyoronlari bu forumlara topic açarak halledebilirsin
    Hade kolay gelsin ii oyunlar

• Çok Teşekkürler ama ben bu lagdan oyun oynayamıyorum..Silkroada geçtim yı yemeden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.