Şimdi Ara

Tazminat Konusu Hakkında.(Çalıştığım iş yeri devroluyor.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni alan firmayla çalışmak istemiyorum.

Şuan çalıştığım firmadan devir işlemi tamamlandıktan sonra tazminatımı alıp devralan firmayla çalışmak istemiyorum.

Ancak firma devralan firmayla 2 ay boyunca çalışmak zorunda olduğumu devirden sonra eğer devralan firmayla çalışmak istemezsem hiç bir şekilde tazminatım ile ilgili bir ödeme olmayacağını söylemektedirler.

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi ?

Tazminatımı alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

• aylarca ekmeklerini yemişsin zaten, bırak da tazminatın onlarda kalsın en azından

açgözlü olmanın lüzumu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

aylarca ekmeklerini yemişsin zaten, bırak da tazminatın onlarda kalsın en azından

açgözlü olmanın lüzumu yok

Arkadaşım sen ne saçmalıyorsun baban sayesinde rahatta olabilirsin. Ama tazminat bir işçinin çalışannın memurun en doğal hakkıdır. Aylarca ekmeğini babasının hayrına yemedi emeğini gücünü ortaya koydu karşılığını verdi işin. kimse lutf etmedi ona o ekmeği. Tazminat hakkı olur olmaz bu durumda bilemem ama senin dediğin cümle yüzünden 12 saat it gibi çalıştırıyorlar insanları patron sevici olmayın bu kadar. Büyük ihtimal daha hayat görmedin konusuyorsun böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sigorta girişiniz ve toplam prim gün sayınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.