Şimdi Ara

Tazyikli Su, Elimi Kesti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
15.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: snoppy

madem konnu hortlamış boşuna gitmesin:

http://www.hurriyet.com.tr/izmirde-korkunc-olum-tazyikli-su-bogazini-deldi-40459511

Adam bagira bagira can cekisiyodur etrafindakiler seyrediyor arabaya biniyor diyecek soz yok.

Hicbirsey yapamiyosan ambulansi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun hocam uyarı levhalarını da takan olmaz. Dediğiniz gibi basınçlı makineleri yakıt istasyonlarından kaldırmaları lazım

• Bence bu mesele ehliyet kurslarında video destekli öğretilmeli . O saçma sapan motor dersleri yerine .

• Birisinin boğazına denk gelmişti de adam ölmüştü. Geçmiş olsun. Çok tehlikeli o makineler.

• evet bugün bende tecrübe ettim. parmağım kesildi. bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. çok şükür ucuz atlattık. dikkatli olalım herkesi uyaralım.
  • Madem zararlı niye vatandaşın kullanımına veriyorsun.
    Sünger ve normal hortum neyine yetmiyor da sapuk supuk basınçlı işlere giriliyor, hem kendine zarar hem araca zarar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Madem zararlı niye vatandaşın kullanımına veriyorsun.
    Sünger ve normal hortum neyine yetmiyor da sapuk supuk basınçlı işlere giriliyor, hem kendine zarar hem araca zarar!
    Tamamen katılıyorum, eğer bu kadar zararlı ise işin ehli dışında kullanımına izin verilmemeli, ayrıyeten bu kadar basınç illa ki arabaya bir şekilde zarar da veriyordur
  • Geçenlerde arka sileceği kaldırayım derken benim de parmağıma geldi arkadaşlar. Çok kısa süreliğine gelmesine rağmen iyi kesti. Allah muhafaza bir şekilde göze falan gelse kesin kör eder. Çok dikkatli kullanmak lazım bu makineleri.

• Sol bileğimde oldukça büyük bir yara açtı bu lanet olasıca alet.
    Deriyi komple kaldırdı, kendimi kurtarmasam kemiğe kadar kesecekti.
    Bana bıraktığı yara izi duruyor.
  • Gecmis olsun aman dikkat edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Aynıyla vakidir. Ne yazık ki benimki dikkatsizlik değil merakımdan olmuştu. Suyun çıkış noktasından 3-5 santim uzağına dikkatlice sol işaret parmağımı yaklaştırdım. Merak ettiğim şeyi yaşayarak öğrendim. Derin bir kesik oluştu.
    Demek ki tazyikli su ile oyun olmazmış dedim.
  • Oda bişey mi !!! 7 yıl önceki mesajından dolayı bir varlığa blok atacağım hiç aklıma gelmezdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.