Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Güzelmiş ozman umarım en az 5 maç yapabilirim bari Cumartesi zaten belirli kişiler açık oluyor onlarla yaparım artık.CeM. dostum yaparız tabi

Bu arada bu free agent oyuncularını nasıl alıcaz bir kuralı ve benzeri bişey var mı ?? Ayrıca her takıma başarılar diliyorum ligi kuran arkadaşada teşekkür ediyorum.

Hafta sonlari oldukca fazla mac bulursun, ilerleyen zamanlardada eksik kalan maclarini direk rakiplerine psn den ya da buradan mesaj atarak ayarlayip bitirebilirsin diye umut ediyorum.
    PSN hesabini 2k ya link edersen oyuna girmedende bazi takas islerine halledebilirsin ve mac takvimine her sekilde ulasabilirsin.

19 maçınızı bitirdikten sonra aynı 1e1 takasta olduğu gibi 1 oyuncunuzu bırakıp 2 overall farklı herhangi bir oyuncuyu bana söyleyip serbest oyuncunuzu alabiliceksiniz. Konudaki ilk mesaja bakabilirsin.

Ben tesekkur ederim katildigin icin, iyi eglenceler dilerim.

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Virtinsanity hocam kesilen maçı nasıl devam ettireceğiz yardımcı olursan seviniriz. 44-44 ile yenilmek istemiyorum:D

Haha tam macinizi takip ediyodum siteden bi baktim kopmussunuz. Bu tip kopmalarda belli bi arastirmadan sonra maclarinizi resetliyorum, sizinkide su anda kasti bir durum gorunmedigi icin zaten 44-44 iken resetlenmistir. Tekrardan maciniza baslayabilirsiniz. Bu tip durumlardan sonra 2 tarafinda konsolunu ve modemlerini acip kapatmasini siddetle oneririm.

Iyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 30 Kasım 2010; 0:16:36 >

• Tşk resetliyorum hemen herşeyi :)
    44-44 yenilgi koyardı ama :D
  • Burak bu ara inanılmaz formda resmen sahadan sildi.Tebrik ediyorum ama şimdiden söyleyim 2. maçta kaybetmem
    Bu arada şekerci tşk Hedo takası için.Ama sanırım Nba yönetimi onaylamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CeM. -- 29 Kasım 2010; 21:08:21 >
  • quote:

Burak bu ara inanılmaz formda resmen sahadan sildi.Tebrik ediyorum ama şimdiden söyleyim 2. maçta kaybetmem

Onaylanmıştır, niye onaylanmasın. Hayırlı olsun

Utah Jazz ı devralması için yeni bir koç (oyuncu) aranmaktadır, teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Burak bu ara inanılmaz formda resmen sahadan sildi.Tebrik ediyorum ama şimdiden söyleyim 2. maçta kaybetmem

Onaylanmıştır, niye onaylanmasın. Hayırlı olsun

Utah Jazz ı devralması için yeni bir koç (oyuncu) aranmaktadır, teşekkürler..

Ah ah Jazz'ı 2. sezonda ben istiyorum sırf D-Will için

• @ataman5
    PSN nimi nasıl 2K ya nasıl link etceğim konusunda bilgi verirmisin ??
  • quote:

Hadi be Sekerci9090 ver şu Hedo yu artık
    Jermaine e Hedo müthiş bence

verdim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

verdim gitti

Eyv
    @j-willburak
    O ribaund sorunundan sonra oki Wafer+Shaq a Bynum u alaım :)

• Horford + Williamd + Crawford a Roy Oden ve Luke Babbit demissin ama roy takaslik degil.Simdi:

Sen bana horford verdiginde sende pivot kalmicak sorunun bu dimi ? Bende Batum vermek istemem cunku cok kaliteli ve roy la harikalar yatariyor fakat pota altinda hicbisey yapamiyinca takimim yeniliyor.Bu yuzden sole bisey yapalim:

Horford + Dandik olsada sutor olsun lutfen = Batum + Camby
  • TBL LİG Türkiye'nin 2. gününde toplam 3 maç yapıldı. İşte Sonuçlar:

*Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks: 69-47
    http://community.2ksports.com/community/league/game.cfm?l=687462&g=31458511&menu=teamstats

Şu ana kadar çok iyi form gösteren 2 rakip j-will ve istanblue koçların karşı karşıya geldiği mücadelede sahadan 22 sayı farkla galip ayrılan j-will'in Los Angeles'ı herkese göz dağı vermeye devam etti. Mavericks koçu ise iyi bir şut performansı gösteremediklerini yine de takımının performansından çok memnun olduğunu belirtti. Şu ana kadar Los Angeles 5 maçta 5 galibiyetle ligin tepesinde bulunmakta.

*Dallas Mavericks vs Phoenix Suns: 55-39
    http://community.2ksports.com/community/league/game.cfm?l=687462&g=31458416&menu=teamstats

LA mağlubiyetinden sonra morallerini düşürmeden bu maça çıkan Mavericks oyuncuları sahadan 16 sayı farkla galibiyetle ayrılmayı bildiler. Suns kötü performansı devam ederken en büyük sorunlarının takım oyunu ve takım savunması olduğu gözükmekte. Mavs bu galibiyetle 5-1 lik rekorla ligin 3. sırasında yer almakta.

*Los Angeles Lakers vs Celtics: 67-44
    http://community.2ksports.com/community/league/game.cfm?l=687462&g=31458647&menu=teamstats
    Kobe'nin Smacı!

Geçen senenin rövanşı ve devlerin mücadelesi şeklinde tanımlandırabiliceğimiz bu maçta sahadan galip ayrılan yine LA oldu. Celtics koçu bir sonraki maçta aynı hataları tekrarlamıycaklarını ve daha iyi olucaklarını belirtti.

İyi eğlenceler,
    TBL

Dip Not: Tüm oyuncuların maçlardan videolar koyması ligimizin daha renkli olması açısından bir güzellik olucaktır, herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 30 Kasım 2010; 14:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Arkadaşlar Houston' dan Yao ile Brooks dışındaki oyuncu takas tekliflerinize açığım

kevin martine karşılık vujacic + walton
  • quote:

quote:

quote:

verdim gitti

Eyv
    @j-willburak

anlaştık teklifi yolluyorum kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

Horford + Williamd + Crawford a Roy Oden ve Luke Babbit demissin ama roy takaslik degil.Simdi:

Sen bana horford verdiginde sende pivot kalmicak sorunun bu dimi ? Bende Batum vermek istemem cunku cok kaliteli ve roy la harikalar yatariyor fakat pota altinda hicbisey yapamiyinca takimim yeniliyor.Bu yuzden sole bisey yapalim:

Yok hocam kalsın camby tarzında chandler var zaten ihtiyacım yok odenı sevdigim ve fizigi kalın oldugu icin istedim,bnmde güclü bir skorere ihtiyacım var teklifte istersen crawford yerine butlerı veriyim ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

quote:

quote:

quote:

verdim gitti

Eyv
    @j-willburak

anlaştık teklifi yolluyorum kardeşim

:)

• Ataman hocam 2 takas var ama.
    Bynum-Ratliff ---- Shaq - Wafer uygun görürsen Ratliff in yerine Vujacic olunca overall farkı oluo ama artık hangisine okey dersen.

Bu arada San Antonio lu arkadaşım Hill - Nate takasını yolladım kabul edersen gerçekleşir tşk
  • quote:

Ataman hocam 2 takas var ama.
    Bynum-Ratliff ---- Shaq - Wafer uygun görürsen Ratliff in yerine Vujacic olunca overall farkı oluo ama artık hangisine okey dersen.

Bu arada San Antonio lu arkadaşım Hill - Nate takasını yolladım kabul edersen gerçekleşir tşk

Bynum Ratliff - Shaq Wafer takası uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

Ataman hocam 2 takas var ama.

Bynum Ratliff - Shaq Wafer takası uygundur

Onay bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wahitkoz

quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

Horford + Williamd + Crawford a Roy Oden ve Luke Babbit demissin ama roy takaslik degil.Simdi:

Yok hocam kalsın camby tarzında chandler var zaten ihtiyacım yok odenı sevdigim ve fizigi kalın oldugu icin istedim,bnmde güclü bir skorere ihtiyacım var teklifte istersen crawford yerine butlerı veriyim ama?

Horford + Istedigin = Batum + Oden

Ayrica Roy Takaslik degil . O takimimin ayrilmaz parcasi .

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

• Miller ROY Batum Lamarcus Greg Oden
    Bu 5 te ne eksik iç dış dengesi baya iyi.
    Ha bu arada ne zamandır maç yapmıyoruz müsait olduğunda haber verirsen yapalım maçımızı
  • selam Oğuz, nasılsın..?
    yer kaldı mı ligde..? :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.