Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .CeM.

Miller ROY Batum Lamarcus Greg Oden
    Bu 5 te ne eksik iç dış dengesi baya iyi.
    Ha bu arada ne zamandır maç yapmıyoruz müsait olduğunda haber verirsen yapalım maçımızı

Pivotlarim baya iyi olmali benim yoksa pota altinda yeniliyorum . Ayrica uzun olup orta mesafeli bir oyuncu alacagim .Batum gidirse Chicagolu arkadastan Kyle Korver almak istiyecem.Bu hafta sonu oynayabiliriz ancak bende ozledim seninle mac yapmayi..Aslinda maclarimiz kafa kafaya gidio fakat macin ortalarinda sen alip goturuyosun Sence is yapar mi portland bu ligde tutunabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

quote:

Ha bu arada ne zamandır maç yapmıyoruz müsait olduğunda haber verirsen yapalım maçımızı

Pivotlarim baya iyi olmali benim yoksa pota altinda yeniliyorum . Ayrica uzun olup orta mesafeli bir oyuncu alacagim .Batum gidirse Chicagolu arkadastan Kyle Korver almak istiyecem.Bu hafta sonu oynayabiliriz ancak bende ozledim seninle mac yapmayi..Aslinda maclarimiz kafa kafaya gidio fakat macin ortalarinda sen alip goturuyosun Sence is yapar mi portland bu ligde tutunabilir miyim

Sakin olduğun sürece Roy'a sahip olduğun sürece kesinlikle yaparsın.Oden ve Camby bence sağlam uzunlar Lamarcusa yedek lazım gibi sana.
    3 maç sakin olamadım maç kazanamadım sakinliğimi geri kazanmam lazım Hedo ve Bynum'uda aldıktan sonra :D

• quote:

quote:

quote:

Sakin olduğun sürece Roy'a sahip olduğun sürece kesinlikle yaparsın.Oden ve Camby bence sağlam uzunlar Lamarcusa yedek lazım gibi sana.
    3 maç sakin olamadım maç kazanamadım sakinliğimi geri kazanmam lazım Hedo ve Bynum'uda aldıktan sonra :D

Evet haklisin fikirlerimi cok degisti simdi gercektenBatum gibi birini takas yapmak icime sinmiyordu zaten.Fakat soyle faul yapmadan smaci durduccak iceriyi boyle potaya gecirmicek biri lazim sen biliyor musun ??

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

------------------------------------------------------------------------------

Not:Rudy Fernandez kimleri veriyorsun

------------------------------------------------------------------------------

• Satılık yada takaslık uygun fiyatlı kidd:P
  • başkan bi sey sorcam sorum şu:
    bu free agents de oyuncu kotası varmı? varsa kaç kişi en fazla yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_y_u_n_c_u

selam Oğuz, nasılsın..?
    yer kaldı mı ligde..? :)

Ah be Mutlu yarım saatle kaçırdın. Ama haftalık kotasını doldurmayanlar olursa hemen eklerim seni, en kötü ihtimalle 2. sezon daha çok oyuncudan oluşuruz ve dahil olursun. Ama dediğim gibi kotasını doldurmayan ya da ilgisiz olan çıkarsa hemen yerleştiririm.

quote:

Orijinalden alıntı: bobo013

başkan bi sey sorcam sorum şu:
    bu free agents de oyuncu kotası varmı? varsa kaç kişi en fazla yapabiliriz

Free Agent konunun ilk mesajındada yazdığı gibi 19 maç sonrasında 1e1 takas şeklinde gerçekleşicek. Bir oyuncuyu bırakıp en fazla 2 overall farkla boştan 1 oyuncuyu alabiliceksiniz. Serbest Oyuncu Listesi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TBL LİG Türkiye'nin 3. gününde toplam 10 maç yapıldı.İşte Sonuçlar:

TBL Lig'in yeni üyesi Tronpz un lige fırtına gibi girdiği gecede Utah Jazz yaptığı 4 maçın 3ünden galibiyetle ayrılmasını bilirken D Will ligin assist rekorlarını altüst etti. Aynı zamanda Jazz takım halindede ligin şu ana kadar olan assist rekorunu kırmayı başardı. Yeni üyemiz Tronpz a hoş geldin diyoruz.
    TBL Türkiye Lig Rekorları

Los Angeles Lakers ise ligdeki dominantlığına hiç ara vermeden devam etti. Sezonun kendi için en az sayısını ürettiği(61) maçta NOH ı 61-54 yinede mağlup etmeyi başardı ve lig rekorunu 7-0 a taşıdı.

Crawford'ın yıldızlaştığı maçta Hawks kejman önderliğinde ligteki ilk galibiyetine ulaşırken, Celtics inişli çıkışlı performansını sürdürdü.

30 Kasım Maçları
    1 Aralık Gece Yarısı Maçları

Dün Akşamki Maçlardan Müthiş Görüntüler:

Billups Melo işbirliği Alley-Oop!!!
    Millsap kıvraklığını gösteriyor..
    Daha yükseğe..
    CP3 ten crossover show..
    Yine CP3!
    Pondexter görünmez oluyor!!

İyi eğlenceler,
    TBL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 1 Aralık 2010; 12:33:13 >

• sağlık olsun hocam..
    ben de ne zamandır seni 2k11 oynarken görüyorum, bir türlü mesaj atamadım ama ligi görünce atladım..
    bir sürü FIFA ligine kayıt oldum, bu da çıkarsa ne yapacağız bakalım, hadi hayırlısı.. :)
  • @ataman5 ben bu hafta 5 mac yapamayabilirim . Bir sorun olusturur mu?

Birde bir sey soracagim 2k sitesinden nasil senin lgini eklicem sayfama soylersen cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 1 Aralık 2010; 13:05:51 >
  • Hill-Nate takasının resmileşmesini bekliyorum :D
    Tşkler lig yönetimi :)
  • Arkadaşlar bir soru sorucam tabi bu biraz saçma gibi ama hangi oyun kamerasında oynuyorsunuz ?? Ben diğer kameraları en son 2K9 da denemiştim sonra PS3 alınca bu oyunda ilk kamerayla oynuyorum belki ondan rahat oynayamıyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaşlar bir soru sorucam tabi bu biraz saçma gibi ama hangi oyun kamerasında oynuyorsunuz ?? Ben diğer kameraları en son 2K9 da denemiştim sonra PS3 alınca bu oyunda ilk kamerayla oynuyorum belki ondan rahat oynayamıyorum ??

Ben broadcast oynuom. 2k ekraninda bazen, cunku 2 k ekraninda pota altinda sıkıntı cekiyorum ama avantaji su 2k ekranin boyle bosluklari goruosun felan daha rahat oluo bir yonden

@.CeM. Rudy diyorum Fernandez diyorum kimi istersin diyorum

• quote:

quote:

Arkadaşlar bir soru sorucam tabi bu biraz saçma gibi ama hangi oyun kamerasında oynuyorsunuz ?? Ben diğer kameraları en son 2K9 da denemiştim sonra PS3 alınca bu oyunda ilk kamerayla oynuyorum belki ondan rahat oynayamıyorum ??

Ben broadcast oynuom. 2k ekraninda bazen, cunku 2 k ekraninda pota altinda sıkıntı cekiyorum ama avantaji su 2k ekranin boyle bosluklari goruosun felan daha rahat oluo bir yonden

Hill Nate takası onaylanınca harika bir takıma sahip olacağım Rudy 'e ilgim azaldı :)
    Rondo-West
    Allen-G.Hill
    Pierce-Hedo
    Garnett-Baby
    Bynum-Perkins
    Sadece inanılmaz kötü oynuyorum şuan tek sorun bu ama normal sezon geçici playoff takımı Celtics gerektiğinde ortaya çıkar :)

• quote:

quote:

quote:

Hill Nate takası onaylanınca harika bir takıma sahip olacağım Rudy 'e ilgim azaldı :)
    Rondo-West
    Allen-G.Hill
    Pierce-Hedo
    Garnett-Baby
    Bynum-Perkins
    Sadece inanılmaz kötü oynuyorum şuan tek sorun bu ama normal sezon geçici playoff takımı Celtics gerektiğinde ortaya çıkar :)

Sorun yeni gelen oyuncularin takima alisamamasidir bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rondo-West
    Allen-G.Hill
    Pierce-Hedo
    Garnett-Baby
    Bynum-Perkins

Sorun yeni gelen oyuncularin takima alisamamasidir bence

:D
    Hedo çabuk uyum sağladı Pierce dan çok katkı veriyor oyuna :) Ama yinede Captain Paul Pierce atsan atılmaz satsan satmam :)
    Bynum'u anlamaya çalışıyorum şuan :)

• Bynum ' ın işi gücü hatalı perde
  • Acil şutör bulmam lazım, takımda şut atan nerdeyse yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

Bynum ' ın işi gücü hatalı perde

Ya sorma tek kusuru o koca devin :=)
    Bu arada Gny hocam kusura bakma Ray Allen dengesiz bigün gidio 1 tane 3 atıo sana patladı 10 tane 3lük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CeM. -- 1 Aralık 2010; 20:56:31 >
  • quote:

quote:

Bu arada Gny hocam kusura bakma Ray Allen dengesiz bigün gidio 1 tane 3 atıo sana patladı 10 tane 3lük

Yahu onu geçtim artık o apayrı bir şey oldu. Benim takımı da gördün şutu atıpta panyayı tuttursalar şükrediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

Yahu onu geçtim artık o apayrı bir şey oldu. Benim takımı da gördün şutu atıpta panyayı tuttursalar şükrediyorum.

Affalo 1-2 soktu ama Billups potaya yetiştiremeyecek utanmasa. :)
    Ha bu arada şutör demişken Melo için şutörlerden oluşan bir takas paketi önersem nasıl olur

• @.CeM. Bence Bynum biraz acele oldu pek saglikli bir takas oldugunu dusunmuyorum icimde bole bi his var nedense

@Gny09 J.R Smith icin kimi istersin

@ 3 lukcu oyuncu vermek isteyen varsa ben burdayim :p
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.