Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen çok üzüldüm Durant'in 1.liğe oynamasını bekliyordum ama ilk 3'de bile yok ilginç..
  • 40.ve son maçım gerçekten şuana kadarki en zevk aldığım maçlar içinde kesinlikle ilk 3 e girer son 30 sn laubaliliğimin cezasını çektirdi Dallas bana ama Rondo'nun 0.3 Sn kala attığı Buzzer Layup noktayı koydu ligi galibiyetle bitirmiş olduk 26-14 lük derece ile.
    Muhtemel Playoff eşleşmesinde ilk turda Portland ya da Heat ile eşleşmek istemiyorum yinede.
  • ^^

Helal olsun Cem, 40 maç dile kolay şimdi maçları kalanlar düşünsün, şimdi onlar düşünsün.
    Tebrik ediyorum playofflarda başarılar diliyorum.

Gerçekten şu anda kalan tüm maçlar son derece önem taşıyor, her galibiyet ya da mağlubiyet bir çok sıralama değişikliğine neden olabilecek durumda.
    Özellikle j-will arkadaşımızın ardından 2. sıra için müthiş bir çekişme olacak gibi gözüküyor. Alihan ve Feyyaz ile yapacağım maçlar bir nevi playoff sertliğinde geçecek diye hissediyorum.

j-willburak arkadaşımızın da fazlasıyla hak edilmiş Sezon 1. iliğini tebrik ederim umarım kalan son 2 maçını da ayarlar ve bu müthiş sezon koşusunu en güzel şekilde bitirmiş olur.

Artık daha zor bir periyota girdik, herkes den ricam mümkün olduğunca iletişim kuraraktan kalan maçları güzel şekilde randevulaşıp ayarlayabilmeleri. PSN mesaj yoluyla olsun, chat te olsun, burada forumda olsun birbirinizle maçlarınızı ayarlamanızı rica ederim.

Haydi maçları bitirmeye..
    TBL rulzz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 23 Aralık 2010; 21:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nalsa1

Şahsen çok üzüldüm Durant'in 1.liğe oynamasını bekliyordum ama ilk 3'de bile yok ilginç..

beklentin normal ama bence MVP iyi istatistiklere sahip olmaktan çok takımı taşımaktır takıma maç kazandıran oyuncudur mesela ben oyumu verirken sırf istatistiğe bakarak oy vermedim oyuncunun takımının durumunada baktım ikisini kendi kafamda harmanlayıp yolladım oylarımı,bence doğru olan bu tabi bişiler beklemekte normal haklısın
  • bu arada son zamanlardaki müthiş performasımdan dolayı kutlayın beni last 10 3-7 180 derece ters döndü oyunum kafam çok bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

Şahsen çok üzüldüm Durant'in 1.liğe oynamasını bekliyordum ama ilk 3'de bile yok ilginç..

beklentin normal ama bence MVP iyi istatistiklere sahip olmaktan çok takımı taşımaktır takıma maç kazandıran oyuncudur mesela ben oyumu verirken sırf istatistiğe bakarak oy vermedim oyuncunun takımının durumunada baktım ikisini kendi kafamda harmanlayıp yolladım oylarımı,bence doğru olan bu tabi bişiler beklemekte normal haklısın

M.V.P istatistiklerine oynamaktan çok takımı taşımaktır diyorsun da kardeş şuanda 19 galibiyetim var yalan yok 15 tanesini Durant baba sayesınde kazandım ve tabiki Buzzer'lar da var :)

• 5.liği garantilemişiz ama önümdeki 3lünün performanslarına göre durum değişirmi bilmiyorum ama kendimi 5 e odakladım :)
  • Selam Arkadaşlar Bende Bu Oyunu Alacam Ankarada alınacak yer biliyormusunuz.Birde ben Demosunu Oynadım oyun Çok Zor Geldi.:D ne yapmamı önerirsiniz bir sürü hareket var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

M.V.P istatistiklerine oynamaktan çok takımı taşımaktır diyorsun da kardeş şuanda 19 galibiyetim var yalan yok 15 tanesini Durant baba sayesınde kazandım ve tabiki Buzzer'lar da var :)

beni yanlış anladın sanırım başarıdan kastım ilk 4 ilk 5 zaten 18 takımın 16 sı p.off lara kalacak 30 takımlı ligde değilizki bizim bulunduğumuz sıralar başarılı sıralar sayılsın orta sıralardayız yani bana göre mvp takımı oynatmalı oynamalı ve yüksek sıralara taşımaktır bu benim fikrim sen farklı düşünebilirisin tabiki onada saygılıyım emin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Selam Arkadaşlar Bende Bu Oyunu Alacam Ankarada alınacak yer biliyormusunuz.Birde ben Demosunu Oynadım oyun Çok Zor Geldi.:D ne yapmamı önerirsiniz bir sürü hareket var.

mrb arkadaşım ankarada oyunu alabileceğin yer hakkında bir bilgim yok cem o konuda yardımcı olabilir sana ama oyunu alırsan içinde her hareketin nasıl yapıldığını gösteren içerik var yada internet üzerindeki video sitelerinden de ulaşabilirsin bir anda hepsini kullanman zor ama zaman geçtikçe alışıyorsun birçoğuna oyun banada zor geldi başlardan ama kolay olmasından daha iyi emin ol bu arada özel mesajdan ulaşırsan daha iyi olur konu bütünlüğünü bozmuş olmayız merak ettiğin herhangi bir konu varsa oyun hakkında özel mesajdan ulaşabilirsin bana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• Ankara kızılayda tüp geçitteki ırmak toysland oldukça makul bir fiyat veriyor.70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam max 75 tir.
    Oyunun zor olması emin ol çok iyi birşey.Alışınca oyuna hislerinde katılıyor ve esas oyun ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Oyunun zor olması emin ol çok iyi birşey.Alışınca oyuna hislerinde katılıyor ve esas oyun ortaya çıkıyor.

Kesinlikle.

Arkadaşlar Top 10 3. Haftamız yayındadır. Şunu kesinlikle diyebilirim ki ilk 5-6 sıradakiler herhangi bir haftada rahatlıkla 1. olabilirlerdi, hepsi birbirinden güzel enstantaneler, yükleyen herkese teşekkürler, umarım beğenirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=ngUFXzKMU7A

• Eline sağlık Hocam herkese hitap eden bir liste olmuş.
    1 numara kesinlikle çok etkileyici Burak tam bir takım oyunu oynamış.
    2 de Kobe'nin Winner ı çok süper.
    3 de Asist severlerin hoşuna gidecek Rondo Shake+ Pass

Bu arada maçların bitmesine çok az kalmış herkes biraz fedakarlık yapıp maçlarını erken tamamlarsa Playoff a erken gireriz.
  • Evet arkadaşlar artık sezonda son haftamıza girmiş bulunmaktayız, 2 ocak tarihine kadar eksik olan maçlarınızı öğrenip ilgili oyuncularla kontağa girip, sözleşip maçlarınızı bitirmenizi rica ederim.

2 ocak tarihindeki son lig durumuna göre; 2. Sezon için oluşacak takım seçme listesi aynı draft seçimleri gibi olacaktır.

Öncelik en çok maç bitirende olacak bunuda belirtmek isterim. Umarımki herkes 40 maçı bitirmiş olabilir bu şekilde olduğunda en kötü rekora sahip arkadaşımız 1. takım seçme hakkını kazanırken en iyi rekora sahip arkadaşımız sonuncu takım seçme hakkına sahip olucaktır.

Ancak herkes 40 maçını bitiremezse ilk takım seçme hakkı en çok maç bitirenler arasından en kötü rekora sahip olana verilecektir ve bu şekilde sıralanacaktır.

Playofflar ağacı 1-16, 2-15, 3-14 şeklinde oluşacaktır. Eğer az bir maç sayısında kalırsanız(35 altı) bu durumda da playoff içerisinde gözükseniz bile sizden kötü rekora sahip playoff dışında gözüken ancak maçlarını bitirmiş olan kişiye playoff hakkı ligimizde verilecektir. Yani her türlü aktivitenin ödüllendirilmesi için mümkün olan her şey yapılacaktır.

Benim kalan maçlarım, Feyyaz(2) ve Cozbuta arkadaşlarımızla, umarım yakın zamanda bitiririz.

Herkese maçlarını yaptığı için teşekkürler, iyi eğlenceler dilerim.

Haydi 40 maçı bitirmeye..

TBL

Not: Sezon ödülleri oylamasında da hala aynı kişiler oy kullanmış bulunmakta diğerlerinin de oylarını göndermelerini rica ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 27 Aralık 2010; 13:52:16 >

• Benim son 2 maçım kaldı ve ikiside Bbeekkoo arkadaşımla :) Ben her online olduğumda maç yapalım diyorum elbet bir aksilik oluyor umarım en kısa zamanda bitirebiliriz.
  • öncelikle bize bu ortamı yaratan oguz arkadaşımıza çok teşekkur ediyorum inanım uykudan kalktıgımda veya işten geldigimde ilk işim ps yi acmak oluyor cünkü her ne kadar sanalda olsa okadar harika bir ortam varki bazen kendimi bi yerde hep berabermisiz hissi oluyor (içimden gelenleri paylaşmak istedim)

Vahit Umut Mehmet ve Berkay arkadaşlarımızdan degerli zamanlarından ayırıp maçlarını tamamlamalarını bekliyorum çünkü playoff ve baslıcak olan 2inci ligimiz heyacanının soğumamasını istiyorum bir çok arkadaş gibi
  • Arkadaşlar kusura bakmayın. Cuma gününden beri netten düşme problemleri yaşadım. Hatta 2 maçı bitiremedim. Dün akşama kadar kimseyle de maç yapmadım. Bundan ötürü özür dilerim. Bu akşamdan itibaren sorunları aştığım için kaldığım yerden devam edicem. Gecikme için özür dilerim. Görüşmek Dileğiyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Evet arkadaşlar artık sezonda son haftamıza girmiş bulunmaktayız, 2 ocak tarihine kadar eksik olan maçlarınızı öğrenip ilgili oyuncularla kontağa girip, sözleşip maçlarınızı bitirmenizi rica ederim.

2 ocak tarihindeki son lig durumuna göre; 2. Sezon için oluşacak takım seçme listesi aynı draft seçimleri gibi olacaktır.

Öncelik en çok maç bitirende olacak bunuda belirtmek isterim. Umarımki herkes 40 maçı bitirmiş olabilir bu şekilde olduğunda en kötü rekora sahip arkadaşımız 1. takım seçme hakkını kazanırken en iyi rekora sahip arkadaşımız sonuncu takım seçme hakkına sahip olucaktır.

Ancak herkes 40 maçını bitiremezse ilk takım seçme hakkı en çok maç bitirenler arasından en kötü rekora sahip olana verilecektir ve bu şekilde sıralanacaktır.

Playofflar ağacı 1-16, 2-15, 3-14 şeklinde oluşacaktır. Eğer az bir maç sayısında kalırsanız(35 altı) bu durumda da playoff içerisinde gözükseniz bile sizden kötü rekora sahip playoff dışında gözüken ancak maçlarını bitirmiş olan kişiye playoff hakkı ligimizde verilecektir. Yani her türlü aktivitenin ödüllendirilmesi için mümkün olan her şey yapılacaktır.

Benim kalan maçlarım, Feyyaz(2) ve Cozbuta arkadaşlarımızla, umarım yakın zamanda bitiririz.

Herkese maçlarını yaptığı için teşekkürler, iyi eğlenceler dilerim.

Haydi 40 maçı bitirmeye..

TBL

Not: Sezon ödülleri oylamasında da hala aynı kişiler oy kullanmış bulunmakta diğerlerinin de oylarını göndermelerini rica ederiz.

Oğuz en çok maç bitiren derken örneğin 39da kalmış birisi galibiyet yüzdesi .300 40ı tamamlamış arkadaşlar içinde en kötü galibiyet oranı olan .400 diyelim... Hangisi daha önce takım seçme hakkına sahip olacak??+35 tarzı bir seçim kriteri daha mantıklı olmaz mı?Çünkü belli bir süre hiç girmeyen arkadaşlarımız oluyor bunlar için diğerlerinin yapabileceği pek bir şey yok sonuçta...Yani aktiflik göstergesi olmalı evet ama 40 39 38 tarzı değilde +35 +30 tarzı daha mantıklı olur bence...Çünkü tam olarak tamamlamak tek taraflı değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: bobo013

öncelikle bize bu ortamı yaratan oguz arkadaşımıza çok teşekkur ediyorum inanım uykudan kalktıgımda veya işten geldigimde ilk işim ps yi acmak oluyor cünkü her ne kadar sanalda olsa okadar harika bir ortam varki bazen kendimi bi yerde hep berabermisiz hissi oluyor (içimden gelenleri paylaşmak istedim)

Vahit Umut Mehmet ve Berkay arkadaşlarımızdan degerli zamanlarından ayırıp maçlarını tamamlamalarını bekliyorum çünkü playoff ve baslıcak olan 2inci ligimiz heyacanının soğumamasını istiyorum bir çok arkadaş gibi

Dostum güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim, bende bu ligi kurmak için ilk işe kalkıştığımda böyle bir ortamı yaratabilmeyi dilemiştim, bizim ligimizinde dünyadaki diğer tüm liglerden en büyük farkı bu bahsettiğin birlik hali. Çok güzel açıklamışsın hislerini, aynı hisleri bende paylaşıyorum, daha güzel belirtemezdim, teşekkür ederim hem sana hem de diğer tüm oyuncu arkadaşlarımıza.

quote:

Orijinalden alıntı: aydin146

Oğuz en çok maç bitiren derken örneğin 39da kalmış birisi galibiyet yüzdesi .300 40ı tamamlamış arkadaşlar içinde en kötü galibiyet oranı olan .400 diyelim... Hangisi daha önce takım seçme hakkına sahip olacak??+35 tarzı bir seçim kriteri daha mantıklı olmaz mı?Çünkü belli bir süre hiç girmeyen arkadaşlarımız oluyor bunlar için diğerlerinin yapabileceği pek bir şey yok sonuçta...Yani aktiflik göstergesi olmalı evet ama 40 39 38 tarzı değilde +35 +30 tarzı daha mantıklı olur bence...Çünkü tam olarak tamamlamak tek taraflı değil...

O dediğin rakam tam tamına 37 ve üstü Aydın.

Çünkü burada 5 hafta gibi bir süre veriliyor ve herkes biribiriyle randevulaşması için telkinde bulunuyoruz, çeşitli buluşma noktaları oluşturuldu, psn den mesajla iletişime geçme imkanınız oldukça etkili bir yer, sonuçta bunun playofflar bölümünde her 2 oyuncunun konuşup sözleşmesi gerekicek ve kısa bir süre içerisinde bunu yapması beklenecek. Bu sezon içerisinde de kime güvenip güvenemeyeceğimiz bu şekilde ortaya çıkıyor aslında ve az çok 18 oyuncumuzda güvenilebilir olduklarını hissettirdiler katılımlarıyla o yüzden 38 ve üzeri draft için geçerli olacak rakamdır onun altında kalanlarda en çok maç ve eşitlikte kötü rekoru olan öncelikli sıralaması gerçekleşecektir. 40 maçı bitirin keyfinize bakın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 28 Aralık 2010; 13:52:05 >

• Maç sayısı sabit kaldı ve 5 günlük bir sürede kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.