Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu düşük sıradakinin ilk takımı seçmesi hiç hoşuma gitmedi.inşallah bende önce biri miamiyi almazlebron suz yaşayamam ben
  • yeni lige girenlerin takım seçimi nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqbrk

şu düşük sıradakinin ilk takımı seçmesi hiç hoşuma gitmedi.inşallah bende önce biri miamiyi almazlebron suz yaşayamam ben

Nba tüm dünyaya düzeni ve eşit hakları sağlayabilen bir lig düzeninin mümkün olduğunu gösteren bir organizasyon kurallar çerçevesinde, burasıda bundan farksız değil.
    Öncelikli en az 38 maç bitirmeni tavsiye ederim, sonrasındada birlikte dua ederiz istersen dostum..

quote:

Orijinalden alıntı: ryder

yeni lige girenlerin takım seçimi nasıl olacak?

Yeni giren arkadaşlarımızla önce bir muhabbet sonrasında bir hazırlık maçı yapıp kabul alacağım 2. sezon için diğer adminlerimizle birlikte, bu düzen, saygı ve sevgi çerçevesinde geliştirdiğimiz bu lig ve ortamı bozmayacak arkadaşlara her zaman kapımız açıktır. Takdir edersinizki çok iyi bir grubumuz var ancak her ne kadar daha büyümek istesekte olayın bozulup dağılması riskini minimumda tutmak istiyorum.

Vede yeni gelen arkadaşlarımız için takım seçimleri 19-20-... şeklinde sıralanacaktır. Şu anda Yedek 1 oyuncumuz 2. sezon için beklemekte 19. sırada bunuda belirtmek isterim.

• 2 Ocakta maçların bitmesi gerekiyor demişsiniz de kejman arkadaşımızın daha 15 maçı var beni ilgilendirmiyor sonuçta ama söylemek istedim belki de onun maç yapıcağı arkadaşlar online olmuyordur bilmem. Bana kalırsa ligi fazla saldık eger ataman abi 30 maç sınırı koymasaydı şimdiye playofflara girmiştik . Bilmiyorum tesadüf mü ama o maç sınırını koyduğumuz günlerde en çok online sayımıza falan ulaşmıştık . Ataman abi fazla kibar yanlış anlaşılmasın çok kişilikli bir insan ama sanırımı başka bir yolu yok 48 saat aradan sonra online olup sonra bir kez daha 48 saat geçtikten sonra gelen arkadaşlarımızla oynamak zor oluyor. :) Ataman abi her defasında dile getiriyor çok iyi bir ortam var herkes çok iyi anlaşıyor o yüzden arkadaşları çıkarmakta öyle kolay olmuyor. Benimde bu lige katılma oranım başlarda %5 falandı ama Orkun(250gr@) arkadaşım sağolsun her defasında bu ligden bahsetti sonra onu lige sokucaz diye bir anda kendimizi bulduk zati ligde..
    Haydi iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalsa1 -- 28 Aralık 2010; 22:01:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nalsa1

2 Ocakta maçların bitmesi gerekiyor demişsiniz de kejman arkadaşımızın daha 15 maçı var beni ilgilendirmiyor sonuçta ama söylemek istedim belki de onun maç yapıcağı arkadaşlar online olmuyordur bilmem. Bana kalırsa ligi fazla saldık eger ataman abi 30 maç sınırı koymasaydı şimdiye playofflara girmiştik . Bilmiyorum tesadüf mü ama o maç sınırını koyduğumuz günlerde en çok online sayımıza falan ulaşmıştık . Ataman abi fazla kibar yanlış anlaşılmasın çok kişilikli bir insan ama sanırımı başka bir yolu yok 48 saat aradan sonra online olup sonra bir kez daha 48 saat geçtikten sonra gelen arkadaşlarımızla oynamak zor oluyor. :) Ataman abi her defasında dile getiriyor çok iyi bir ortam var herkes çok iyi anlaşıyor o yüzden arkadaşları çıkarmakta öyle kolay olmuyor. Benimde bu lige katılma oranım başlarda %5 falandı ama Orkun(250gr@) arkadaşım sağolsun her defasında bu ligden bahsetti sonra onu lige sokucaz diye bir anda kendimizi bulduk zati ligde..
    Haydi iyi forumlar..

Ben 30 maç sınırını oynayanların maçlarını bitirip 2 hafta beklememesi için koyuyorum sonuçta(yani sizin için aslında) ligin son tarihi her türlü lig kurulurken 2 ocaktı Emin kardeşim. Sen biraz geç geldiğinden olabilir belki bilmiyorsun ancak herkesin eşit hızlarda gitmesi için, her hafta minimum ve maksimum maç kotaları konuldu 5 ve 10 her hafta, 2. sezondada bu aynı şekilde olacak. O dediğin hafta belki aynı hafta içinde 4-5 oyuncumuz 40 maçı bitirmiş olucaktı ama bu sefer oturup daha fazla bekliyor olacaktınız. Ben burda bireylerden fazla bütünlüğü düşünerekten bu ligi sürdürüyorum bir düzen içerisinde, yoksa kiminin zamanı daha çoktur 1 haftadada 40 maçı bitirir sonra yine 1 ay bekler nasıl oynadığını bile unutur, umarım sende beni anlıyosundur, güzel sözlerin içinde teşekkür ederim ayriyeten TBL akar.

Ve de evet kesinlikle kejman(Vahit) arkadaşımızın biraz daha hızlanması gerek...

Son dakika: bbeekkoo arkadaşımız ligten çıkmıştır, kendisinin kazandığı maçlar dahil resetlenip 40 maçın 40ınıda kaybetmiş sayılacaktır.

Bu arada dile kolay 360 maçın 324 ünü bitirdik arkadaşlar hadi kalan 36da bitsin tamamdır bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 28 Aralık 2010; 22:53:27 >

• Arkadaşlar şu anda internet cafeden yazıyorum,evde 5 gündür internet yok adam haftaya pzt.si anca dedi,altyapı calısması varmıs bissürü kablo yanmıs mı ne olmuş anlamadm bişeyler salladı,maclarımı bu yüzden yapamıyorum basta ataman kardesim senden ve diger tüm macımın oldugu arkadaslardan özür dilerim isterseniz simulate edin yada bu sezonluk cıkarın beni,daha fazla engel olmiyim hickimseye,kusurabakmayın gercekten elimden gelen bişey yok ya herkese iyi akşamlar iyi oyunlar
  • büyük ihtimalle perşembe cuma cumartesi pazar online olurum.online olduğum süre içindede maç yapmadıklarıma denk gelip bitiriririm inşallah miamiyi alamazsamda takasla lebronu almaya çalışırım artık
  • quote:

büyük ihtimalle perşembe cuma cumartesi pazar online olurum.online olduğum süre içindede maç yapmadıklarıma denk gelip bitiriririm inşallah miamiyi alamazsamda takasla lebronu almaya çalışırım artık

sen bana lebron u verme sonra lebron u iste :)
    bütün takımı veriyodum :)
  • Ya bişiy sorucam arkadaşlar. bbeekkoo ligden çekildi diye yazmışınız. Çekildi ise onunla oynanılacak maçlarda otomatikman galip mi gelmiş sayılıyoruz. Ne oluyor? O çekilince geriye kalan kişilerden 1 kişi dışında herkes playofflardamı olucak o zaman ? nasıl yürüyecek sistem ? PLAYOFF HEYECANI SARDI o yüzden soruyorum. Benim 3 maçım vardı arkadaşımla eğer onlar galibiyet diye hanemize yazılacaksa .

• quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

Ya bişiy sorucam arkadaşlar. bbeekkoo ligden çekildi diye yazmışınız. Çekildi ise onunla oynanılacak maçlarda otomatikman galip mi gelmiş sayılıyoruz. Ne oluyor? O çekilince geriye kalan kişilerden 1 kişi dışında herkes playofflardamı olucak o zaman ? nasıl yürüyecek sistem ? PLAYOFF HEYECANI SARDI o yüzden soruyorum. Benim 3 maçım vardı arkadaşımla eğer onlar galibiyet diye hanemize yazılacaksa .

Kazanacaksın dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

quote:

Ya bişiy sorucam arkadaşlar. bbeekkoo ligden çekildi diye yazmışınız. Çekildi ise onunla oynanılacak maçlarda otomatikman galip mi gelmiş sayılıyoruz. Ne oluyor? O çekilince geriye kalan kişilerden 1 kişi dışında herkes playofflardamı olucak o zaman ? nasıl yürüyecek sistem ? PLAYOFF HEYECANI SARDI o yüzden soruyorum. Benim 3 maçım vardı arkadaşımla eğer onlar galibiyet diye hanemize yazılacaksa .

Kazanacaksın dostum :)

Artık zaten son çırpınışlarımı yapıyordum. Bu haber beni daha fazla kanat çırpmaya sevk ediyor. Tüm gücümü vereceğim. 2 - 3 galibiyet alırsam playoff istiyorum. Hadi bana daha fazla gayret

• quote:

quote:

büyük ihtimalle perşembe cuma cumartesi pazar online olurum.online olduğum süre içindede maç yapmadıklarıma denk gelip bitiriririm inşallah miamiyi alamazsamda takasla lebronu almaya çalışırım artık

sen bana lebron u verme sonra lebron u iste :)
    bütün takımı veriyodum :)

lebronu almaya tek takım yetmez aslında

• Arkadaşlar herkese iyi sezonlar diliyorum, her ne kadar sonuna gelmiş olsanızda. Forumda 4-5 sayfanızı takip ettim ve 20.takımı seçmeye(2.sezona) aday olduğumu belirtmek isterim. Psn: vantila

Play-off a gidebileceklere şimdiden bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

Arkadaşlar herkese iyi sezonlar diliyorum, her ne kadar sonuna gelmiş olsanızda. Forumda 4-5 sayfanızı takip ettim ve 20.takımı seçmeye(2.sezona) aday olduğumu belirtmek isterim. Psn: vantila

Play-off a gidebileceklere şimdiden bol şans.

Teşekkürler iyi dileklerin için, seve seve senide eklemek isterim, sana özelden de 1 mesaj atıcam bakarsan sevinirim. Şimdiden hoşgeldin demek isterim aramıza..
  • İlgi için teşekkürler. Özelden attığın mesajı da aldım dostum fakat sitenin GSM aktivasyonunda sorun var herhalde 3-4 kez denedim ama kod göndermedi henüz, aktivasyon yapmadan da pm atamıyorum bildiğin üzere. Sorun çözülünce cevap atarım. Hoşbulduk...
  • Benim bir sorum olacak arkadaşlar bilgilendirilebilirsem sevinirim.

Oyunu alalı henüz bir kaç gün oldu, internetten yapıtğım araştırmalarda Playstation Move Features yazanlar yani Move destekleyenler 70 TL civarı iken bunun yazmadığı oyunlar 130-140 TL civarı acaba move olanlarda eksik birseyler mi var ki fiyatı yarı yarıya ? Tam tersi olsaydı anlardım da bu biraz garip geldi.
  • Arkadaşlar şu kalan maçlarımızı tamamlasak çok iyi olucak..
  • 8. galibiyetimi aldım. ne kadar zor da olsa playoff şansımı son maça kadar sürdürmek istiyorum. Heyecan üst seviyede Bi gözüm de Knicks'de
    Bugüne kadar tüm ligdeki tüümm arkadaşlara içten bir teşekkür. bu kadar zevkli bi lig olmaz.
    6 maçım kaldı. Haydi bakalım

• quote:

8. galibiyetimi aldım. ne kadar zor da olsa playoff şansımı son maça kadar sürdürmek istiyorum. Heyecan üst seviyede Bi gözüm de Knicks'de
    Bugüne kadar tüm ligdeki tüümm arkadaşlara içten bir teşekkür. bu kadar zevkli bi lig olmaz.

Hadi bakalım Playoff umudu sürüyor ama 16 dan girersen Lakers Duvarı seni bekliyor olacak :)

• quote:

quote:

8. galibiyetimi aldım. ne kadar zor da olsa playoff şansımı son maça kadar sürdürmek istiyorum. Heyecan üst seviyede Bi gözüm de Knicks'de

Hadi bakalım Playoff umudu sürüyor ama 16 dan girersen Lakers Duvarı seni bekliyor olacak :)

Playoff'a giriyim o heyecanı yaşıyım bana yeter Lakers ile zevkli maçlar geçireceğime inanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.