Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sınav haftam ve hafta içi açıcak durmum gerçekten yok.hele bide 3 gün içinde asla bitiremem playoff maçlarımı.playoff süreleri 1 hafta olmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqbrk

benim sınav haftam ve hafta içi açıcak durmum gerçekten yok.hele bide 3 gün içinde asla bitiremem playoff maçlarımı.playoff süreleri 1 hafta olmalı bence.

3 maçlık bir serinin 1 hafta olması gibi birşey mümkün değil.Ama şuan zaten başlayamıyoruz.
  • 3 maç olduğunu bilmiyodum.o zaman normal tabi
  • TBL NBA 2K11 TÜRKİYE 2. SEZON DRAFT TAKIM SEÇME LİSTESİ

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

Lütfen bu sıralamadaki listeye uyaraktan takımlarımızı hızlı bir şekilde seçip admin arkadaşalrımıza yada buraya belirtiniz.

Playofflarla ilgili 2k kaynaklı bir sorun nedeniyle ligimizi playofflara şu anda geçiremiyoruz, gerekli kişi ve yerlere problemimizi bildirdim, kısa zamanda çözülüceğini umut ediyorum.

Playofflar 3-3-5-5 şeklindedir bilginize.

• benden önce isteyen olmazsa miami yi istiyorum tabiki
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 3 Ocak 2011; 22:10:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

TBL NBA 2K11 TÜRKİYE 2. SEZON DRAFT TAKIM SEÇME LİSTESİ

Lütfen bu sıralamadaki listeye uyaraktan takımlarımızı hızlı bir şekilde seçip admin arkadaşalrımıza yada buraya belirtiniz.

Adil bir liste olduğunu sanmıyorum. sadece kendim adıma konuşmuyorum. Ben zaten yüksek takımlarda gözüm yok !!! NASH yetiyor bana
    Ama genellemeye baktığımda kesinlikle adil bir liste değil. Neye ve nasıl bir şekilde seçimler yapıldı bilemiyorum ama çoğu kişi için adil değil
    Bilemiyorum benim düşüncem bu sadece . Yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın arkadaşlar. Çoğu kişinin hakkının yendiği kanısındayım.

• Oguz daha öncede söylemişti maçlarını bitirenlerin avantaj yakalayacağını listede öncelik maç bitirme sonra sezon sırası kıstas alındı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

quote:

Adil bir liste olduğunu sanmıyorum. sadece kendim adıma konuşmuyorum. Ben zasten yüksek takımlarda gözüm yok !!! NASH yetiyor bana
    Ama genellemeye baktığımda kesinlikle adil bir liste değil. Neye ve nasıl bir şekilde seçimler yapıldı bilemiyorum ama çoğu kişi için adil değil
    Bilemiyorum benim düşüncem bu sadece . Yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın arkadaşlar. Çoğu kişinin hakkının yendiği kanısındayım.

İstersen sıramı sana verebilirim.

• quote:

quote:

Adil bir liste olduğunu sanmıyorum. sadece kendim adıma konuşmuyorum. Ben zaten yüksek takımlarda gözüm yok !!! NASH yetiyor bana

Liste aktiviteyi ödüllendirmiştir, son derece adildir. En az 36 maç bitiren en kötü rekora sahip takım 1. seçme sırasından bu maç aralığında bitirenlerde en yüksek rekora sahibe doğru sıralandıktan sonra 35te en kötüden iyiye 34 te aynı şekilde ve daha az maç yapanlar diye sıralanmıştır!

Emre ve tuqberk arkadaşlarım belki üstteki takım seçme hakkı olan 1i sizin seçtiğinizi seçebilir o yüzden bu konuda şimdiden yazmak istiyorsanız, ilk 5 takım seçiminizi sıralamanız daha sağlıklı olucaktır.

• Doğru söyluyorsun haklısın. Bekleyim o zaman ben. Sileyim mesajımı. Sıramı da verebilirim şekerci sana. Sorun değil hiç.
  • quote:

quote:

quote:

Liste aktiviteyi ödüllendirmiştir, son derece adildir. En az 36 maç bitiren en kötü rekora sahip takım 1. seçme sırasından bu maç aralığında bitirenlerde en yüksek rekora sahibe doğru sıralandıktan sonra 35te en kötüden iyiye 34 te aynı şekilde ve daha az maç yapanlar diye sıralanmıştır!

Emre ve tuqberk arkadaşlarım belki üstteki takım seçme hakkı olan 1i sizin seçtiğinizi seçebilir o yüzden bu konuda şimdiden yazmak istiyorsanız, ilk 5 takım seçiminizi sıralamanız daha sağlıklı olucaktır.

ben zaten biri almazsa istiyorum.başkası alırsa o zaman söylerim istediğim takımı

• 5.Söylüyorum ama yine de söyliyim çünkü online olamayabilirim. OKC ile devam etmek istiyorum eğer seçilirse Golden State Warriors oda seçilirse ligden çıkarım..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

İstersen sıramı sana verebilirim.

Sağol kanka düşünce için İstediğini alabilirsin benim için sorun yok kimsenin yerinde de gözüm yok .

quote:

Bu konuda adil olduğuna hiç süphem yok. Benim söylemek istediğim şu.Uzun bir yazı olucak kusura bakmayın şimdiden. Mesela benim bir arkadaşımla 2 maçım vardı yapamadığımız ( Kendim üzerimden anlatıyorum ama inanın başkaları aynı durumda olabilir. Ben yerimden memnunum ) Biz bi şekilde aynı anda online olamadık ya da olduğumuz zaman başkalarıyla maç yaptığımızdan ya da başka oyun oynadığımız dan ya da herhangi bir sepepten dolayı maçlarımızı yapamadık. daha önceden 1 maç yapmış olmamıza rağmen o son 2 maçımızı yapamadık. böylece sezonu 36 maç ile kapattık. halbuki o 2 maçı yapsakdık listede üst sıralar da olucaktık. Şimdi yapanların suçu , günahı ne ?!?! biz yapmayınca hakkımız yendi oluyor ama yapanlara bu ödül verilmeyecekmi diyeceksiniz? size tamamen katılıyorum. ama o 2 maç işte bir şekilde yapılamamış o kişinin veyahut benim yüzünden. Bu neden ile listede çok düşük sıralarda yer alıyoruz. peki hep isyan ediyorsun ama öneri sunmuyorsun derseniz ben bu aktiviteyi doğru bulduğumu söylüyorum. Ama eksik olduğunu iletiyorum. Mesela takım gücününde bu listeyi şekillendirirken de +'sı olması gerektiğini düşünüyorum. Mesela Lakers'ı veya mimami veya celtics'i alan arkadaşımın ona göre 2. listede yer bulması gerektiğine yada daha düşük gücü olan takımın ona göre 2. listede yer alması gerektiğini düşünüyorum. Yani bu 2 etmenin birlikte harmanlanması daha iyi olabilirdi. Ataman sakın yanlış anlama kanka vereceğin her karara saygı sonsuz. bu lig için verilen emeklerede. Herkes ile iyi arkadaşlıklar ve dostluklar var. Bununla ilgili kimse ile sıkıntım yok veya bir problemim yok. Benimkisi sadece bir öneri ve listenin iyi olmadığını güzel bir dille belirtmek. İnanın eğer ben 1. sırada olsaydım yine aynı şeyleri derdim. Tek derdim diğer arkadaşların da ligden zevk almalarını sağlamak. Ben ligi sonuncu sırada bile bitirsem acayip eğlendim. Eğlenemeyenler için bu bir formül olabilir gibime geldi. yada yeni aramıza katılacak arkadaşlar için

Sonuç olarak ben açıkcası kimseye niye 5. hak verildi ya da niye 2. , 1. hak verildi demek istemiyorum. İleride yine bazı arkadaşlar lige küsüp gitsin istemiyorum. Yeni gelen arkadaşlar yenilince ayrılsın istemiyorum. Bu ligde bunları gördük . Ben bu konuda kendimi iyi bir örnek olarak gösterebilirim. O kadar yenilgi almama rağmen işin herzaman eğlencesinde idim. Herkesin de bu şekilde lige bakmasını isterim. Mesela Cem ile yaptığım maçları hiçbirzaman unutmayacağım yada Lebron'un smaç vuruken faul yapmama rağmen durduramamamı Kobe'nin fade awaylerini gibi gibi bu listeye herkes hakkında uzun uzun yazı yazabilirim ve hepsinden son derece eğlendiğimide söyleyebilirim. Dediğim gibi bazı arkadaşlar kaybetmeye başlayınca ya da düşük seviyede kalınca küsmesinler. Tek derdim bu ve bu ilk ligimizde ( ilkler herzaman özeldir ;) ) bu sıkıntıları yaşayıp tekrar yaşamak istemeyenler de olabilir.

Kişisel olarak bakarsam olaya ben kesinlikle yerimden memnunum. Hangi takımı alacağımı az çok seçebiliyorum. Kimi alacağım zaten benim için sorun olmayacaktır. Tabi ilk trade de Nash'i takıma katarsam süper olur

• Yusuf abii msn gelsenee
  • Aha sira 14 yine ligin sonlarina demir atıp yerlerde sürüneceğizz Şakaydı tabii ki . Heralde şimdi karar veremiyoz ilk 13 kişiden sonra mı takım seçme hakkı bize geçecek ? Bana artık Toronto, Sacremonto felan kalır artık Olsun Olsun oda takım sonuçta Güçsüz takımlara her oyunda hayranlığım vardır . Özellikle çok iyi oynarım Bakacaz artık ama bu sefer tek yıldızlı bir takım değil ezik ama stratejik bir takım seçeceğimm Şu anda düşündüğüm takımlar

1.)Minnesota(rahatça alırım)
    2.)Bulls(zor gibi)
    3.)Orlando(İmpossible is Nothing)

• quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

Aha sira 14 yine ligin sonlarina demir atıp yerlerde sürüneceğizz Şakaydı tabii ki . Heralde şimdi karar veremiyoz ilk 13 kişiden sonra mı takım seçme hakkı bize geçecek ? Bana artık Toronto, Sacremonto felan kalır artık Olsun Olsun oda takım sonuçta Güçsüz takımlara her oyunda hayranlığım vardır . Özellikle çok iyi oynarım Bakacaz artık ama bu sefer tek yıldızlı bir takım değil ezik ama stratejik bir takım seçeceğimm Şu anda düşündüğüm takımlar

1.)Minnesota(rahatça alırım)
    2.)Bulls(zor gibi)
    3.)Orlando(İmpossible is Nothing)

Dostum yarın online olabilirsen playoff ilk gününde tek maçımızı yapalım :)

• Tabi ki New York Knicks acıların çocuğuyum. Bir tutku benim için yenilmek. Maçlarımı tamamlayamasam da çok zevkli bir sezondu. Devam etmesi bile yeter benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqbrk

benim sınav haftam ve hafta içi açıcak durmum gerçekten yok.hele bide 3 gün içinde asla bitiremem playoff maçlarımı.playoff süreleri 1 hafta olmalı bence.

bence sınavın olması maçlarını yapamıcan anlamına gelmemeli benim düşüncem şöle düşünsek sonucta sabahtan akşama kadar ders çalışmıcan günde 30 dk bir maç için yeterli zaman bu 30 dakikayı bir tenefüs veya time out olarakta düşün günde 1 maç yapsan 3 günde sorunsuz bi şekilde çıkarsın işin içinden ne biz beklemiş oluruz nede rakibin tabiki ders önce gelir lebronla bi smac yapıp ders çalışmak ayrı bi zevk olsa gerek bu benim düşüncem yinede sen bilirsin
  • emin senide kınıyorum 2 takımdan birini alamazsan ligeden çıkarım gibi espiriler hiçte komik değil ayrıca senle bugün maç yapmak isterdim ama zor gibi akşam işim çıkabilir çarşamba ögleden sonra bi ara yaparız yine irtibatta olalım hee bide oklahoma 2. lig için öncelik verdigim takımlardan birisi bilgin olsun hehe
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.