Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oğuz ligde iyi gitmemize rağmen playofflarda rakiplerimiz sağlam çıktı ikimizde elendik ama hakettiler diye düşünüyorum turu geçen herkesi tebrik ediyorum ve ilerki turlarda başarılar diliyorum

Bu arada utah koçu olarak bişiler sölim

Takımdan kötü ayrılan Utah koçu son maçtan sonra takıma soyunma odasında ateş püskürdü hatta bi ara deron williams'la yumruk yumruğa gelen duruma takımın diğer oyuncuları müdahale etti.Yönetim bu sonuçların ve soyunma odasındaki gerginliğin faturasını koça kesti.Deron Willams ın arkasında olduğunu gösterdi.(Allah onu bildiği gibi yapsın tabi oyunda )

Bu gelişmelerin ardından kendini kanıtlayan koça Celtics gelecek sezon için teklif göderdi,Burak teklifi kabul ederek yeni takımıyla çıkacağı ilk maçı iple çektiğini söyledi.(Cem yönetim arkandan iş çeviriyor haberin olsun )

Hüsranla biten ama mükkemmel keyif aldığım bi lig oldu ortam bozulmasın 2.sezon daha güzel olcak

Where Amazing Happens !!!

Bu arada deron williams a bu hareketi yapıyoum hahaha

• Suns ve Nash Playoffların ilk turunda elenmesine rağmen yüzlerdeki gülümseme eksik olmadı. Hatta son maçta j-rich'in smacı herkes tarafından ayakta alkışlandı

http://community.2ksports.com/community/media/viewer.cfm?mediaid=3709757

Seneye sekerci9090 ile göreve devam etmekten memnun olacağını söyleyen yönetim kararın sekerci9090'da olduğunu belirtti. Gözler şimdi sekerci9090'da .
    Bakalım seneye hangi takımın başında olucak

• NOH Ve Utah Jazz koçlarının görevine son verilmesinin ardından sıra OKC koçu Emin'e geldi.. Dünkü basın toplantısında "Westbrook playofflarda hiç katkı vermedi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye gelen soruya "Westbrook'da kim? Ben öyle birisini tanımıyorum." diyerek ilginç bir cevap verdi..Ardından toplantıya devam eden eski OKC koçu Emin "Durant'le teke tek sohbet ettim, ona takımı buralara getirdiği için teşekkür ettim ve en kısa zamanda bu takım'dan kaçıp kurtulması gerektiğini söyledim" dedi.

Gelen son haberlere göre RealGm Golden State Warriors'ın Emin'le anlaştığını söyledi..
    Golden State'in yıldız oyuncusu Monta Ellis yaptığı açıkamada harika bir koç onunla çalışmak büyük bir zevk olucak dedi.
    Bu duruma sevinmeyenlerde oldu onlardan biriside David Lee.. David Lee yaptığı açıklamada ; "Ben bu takım'a gelmeden önce herşey senin için yapılıyor denildi ben de bu yüzden buraya geldim ancak Emin hiç pota altından oynatmayı seven bir koç değil bu benim için sıkıntı olucak" dedi.

Herşey için teşekkürler Oguz abi.
    Harika bir lig oldu çok eğlendim..Çok iyi bir arkadaşlıkta oldu özellikle Cem'e teşekkür ederim o olmasa şimdi kim bilir nerdeydim.. :)
    TBL akar..

• quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

Ben haftaya yokum bu hafta sonu hepsini yapabirim bugünde rahatım birkaç maç olur

@ataman 5
    İnşallah dediğinin tam tersi olur duelloymuş muelloymuş turu geçelimde

Çok zor bir playoff olacak ama yinede :http://www.youtube.com/watch?v=HHfL_O36cpc

Akşamları online oluyorum seriyi bitiririz bugün online olursan.

• İlk amaç eğlenmek olan ligimizde Chicago Bulls olarak oynamak bana uymadı kazanan takımdan çok zevk aldığım takımla oynamak istiyorum :)
    Boston olmadığına göre yolumuz Los Angeles Clippers ve Blake Griffin e çıktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

İlk amaç eğlenmek olan ligimizde Chicago Bulls olarak oynamak bana uymadı kazanan takımdan çok zevk aldığım takımla oynamak istiyorum :)
    Boston olmadığına göre yolumuz Los Angeles Clippers ve Blake Griffin e çıktı :)

Sana katılıyor ve bahsi arttırıyorum, uzun görüşmeler sonrası NYK sahibinin D'Antoni'nin sistemini korumasını istediğini belirttiği Virtinsanity, ben gittiğim takıma kendi mentalitemi yerleştiremessem faydalı olamam dediği gelen son haberler arasında bulunmakta.

Bunun üzerine koç TrGarneTT in yeni takımıyla anlaşmasını gören Virtinsanity aynı felsefeden yola çıkaraktan, Garnet'in ayrılmasıyla birlikte halen daha toparlanamamış olan yılların hayal kırıklığı Minnesota Timberwolves ile anlaştığını açıklıyor. 2. sezon hayırlı olsun.

Seçim sırası j-willburak arkdaşımıza geldi.

@Burak, @Emin, @Mehmet

Yazılarınız çok güzel olmuş, bende katılan herkese teşekkür ederim..

• Trailblazers Boston'ı hayal kırıklığına uğratmak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Trailblazers Boston'ı hayal kırıklığına uğratmak üzere.

Vay Alihan!! Görürmüydük seni buralarda hoşgeldin konumuza sende, arkadaşlar ligin şu andaki ilk sayfada gözüken logosuda Alihan arkadaşımızıa aittir.

Evet ilk maçta Celtcis soğuk duşu yaşamış gözüküyor, playoffların güzelliği gerçekten bu sürpriz sonuçlarda ama bizim ligimizde olaylar alt üst, müthiş bir playoff heyecanı ve aynı derece sevinç hüzünler yaşanmakta bakalım 2. maçları nasıl sonuçlanıcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Trailblazers Boston'ı hayal kırıklığına uğratmak üzere.

Vay Alihan!! Görürmüydük seni buralarda hoşgeldin konumuza sende, arkadaşlar ligin şu andaki ilk sayfada gözüken logosuda Alihan arkadaşımızıa aittir.

Evet ilk maçta Celtcis soğuk duşu yaşamış gözüküyor, playoffların güzelliği gerçekten bu sürpriz sonuçlarda ama bizim ligimizde olaylar alt üst, müthiş bir playoff heyecanı ve aynı derece sevinç hüzünler yaşanmakta bakalım 2. maçları nasıl sonuçlanıcak..

Abi ben de bi üyelik alıyım dedim, nasıl olsa daha çok sezon var önümüzde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozz -- 6 Ocak 2011; 22:26:58 >

• şu ana kadar hangi takımlar seçildi ona göre seçcem takımımı :D
  • Ben 2 maçı kazandım şimdi 1.turu geçmiş mi oluyorum ben pek bilmiyom sadece boş vakitlerimde açıom oynuom :D Bu arada hem duelloyu hemde maçları kazandım :D okul sınavlarından önce süper bir motive oldu yarın türkçe yazılım var . Şans dileyin lütfen berki uğurlu gelir

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]
  • Elenmesini hiç beklemediğim takımlar elendi, şimdi Bulls-Rockets maçı var. Rakibim kim olacak merakla bekliyorum.
  • quote:

Ben 2 maçı kazandım şimdi 1.turu geçmiş mi oluyorum ben pek bilmiyom sadece boş vakitlerimde açıom oynuom :D Bu arada hem duelloyu hemde maçları kazandım :D okul sınavlarından önce süper bir motive oldu yarın türkçe yazılım var . Şans dileyin lütfen berki uğurlu gelir

Evet çok tebrikler heyecanla msn deki grubumuzda şen şakrak muhabbet halinde takip ettik serinizi ve gerçekten çok müthiş 2 maç oldu ilerleyen turdada bol şanslar diliyorum.

Sevgili Taha kardeşim msn grubuna davet ettim oradanda aramıza katılırsan daha çok bilgilenme şansın olucaktır lig vs her şey hakkında ve tabiki bol bol basketbol muhabbetide seni bekliyor olucak, sınavında başarılar..

2. Tur Maçlarınızı Pazar Gecesi 00:00 a kadar bitirmeniz zorunludur. Tek eksik kalan seri NYK VS LA dir, yarın gece 00:00 a kadar bitmesi gerekmektedir, rakiplerinizle kontağa geçip maçlarınızı ayarlayın.

Evet takım seçimlerine devam edelim son liste burada, lütfen adminleri sıranız geldiğinde siz ulaşaraktan seçimlerinizi belirtiniz, takip ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 7 Ocak 2011; 1:57:38 >

• quote:

quote:

Ben 2 maçı kazandım şimdi 1.turu geçmiş mi oluyorum ben pek bilmiyom sadece boş vakitlerimde açıom oynuom :D Bu arada hem duelloyu hemde maçları kazandım :D okul sınavlarından önce süper bir motive oldu yarın türkçe yazılım var . Şans dileyin lütfen berki uğurlu gelir

Evet çok tebrikler heyecanla msn deki grubumuzda şen şakrak muhabbet halinde takip ettik serinizi ve gerçekten çok müthiş 2 maç oldu ilerleyen turdada bol şanslar diliyorum.

Sevgili Taha kardeşim msn grubuna davet ettim oradanda aramıza katılırsan daha çok bilgilenme şansın olucaktır lig vs her şey hakkında ve tabiki bol bol basketbol muhabbetide seni bekliyor olucak, sınavında başarılar..

2. Tur Maçlarınızı Pazar Gecesi 00:00 a kadar bitirmeniz zorunludur. Tek eksik kalan seri NYK VS LA dir, yarın gece 00:00 a kadar bitmesi gerekmektedir, rakiplerinizle kontağa geçip maçlarınızı ayarlayın.

Şansa bala buralara kadar geldim bakalım en fazla nereleri zorluycaz
    Benim sohbet için vakitim yok malesef ama maçlarımı yapıyorum sonuçta önemli olan o değil mi?

• Oğuz takas kuralları belli oldu mu?
  • quote:

quote:

quote:

Şansa bala buralara kadar geldim bakalım en fazla nereleri zorluycaz
    Benim sohbet için vakitim yok malesef ama maçlarımı yapıyorum sonuçta önemli olan o değil mi?

Bunun şansla falan alakası yok sen takımını çok iyi kullanıyosun ve yendiğin takım Boston Celtics her baba yiğiidn harcı değildir yenmek

• Türkçe yazılım çok güzel geçti 92-84 arası not bekliom (bundan öncekiler 95-82) ayrıca ödvlri falan halletim hoca puanımı yükseltti

@Nalsa1 sağol teşekkür ederim fakat son maçı izleseydin 1.7 saniye kala Aldrighin orta mesafeli şutuyla maçı uzatmalara götürdüm sonra 73-72 gibi bir skorla bitti biraz şanslıydım ama senin söylediklerinde doğru
  • Bakalım j-will burak kimi seçicek? sonra sıra bende
  • selam arkadaşlar, uzun zamandır giremiyordum,

ilk turda miami ile çok güzel maçlar oynadık ve ben galip geldim, şimdiki rakibim spurs. Oguzu eleyip geldiler, tecrübeli ve yetenekli bir takım ama tabiki kazanmak istiyoruz
  • feyyaz işin zor çok hızlı hücüm eden bir takım savunmada problem yaşayailirisin yenmek için normalde yaptığın hücumun 1 gmlek üstünü yapmalısın bence maçın favorisi belli değil ve en çok merak ettiğim maçlardan biri
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.