Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam takımım belli oldu, 2. sezon ne zaman inşallah?
  • Coming Soon
  • seri 1-1 oldu, Thaddeus Young saolsun
  • Deplasmanda 1 maç kazandıgım için mutluyum, 2 maç evimde şimdi, en üst düzey oynayıp finallere çıkmayı hedefliyorum ama Orlando kolay kolay teslim olacaga benzemiyor, her topun çok önemi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Banada Portland Kaldı GAliba

NEYYY??? sıkı pazarlıklarımız yakın gözüküo anlayan anlamıştır
  •  !..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

TAKIM SEÇMELERİ TAMAMLANDI LİSTE BURDA KONTROL EDEBİLİRSİNİZ BİR PROBLEM VARSA LÜTFEN ADMİNLERDEN BİRİNE ULAŞINIZ.

NOT:LİSTE DÜZELTİLMİŞTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 11 Ocak 2011; 19:13:50 >
  • Benim Takım Portland Olacaktı Galiba?Oğuza Mesajda Öyle Yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtaha7x

quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Banada Portland Kaldı GAliba

NEYYY??? sıkı pazarlıklarımız yakın gözüküo anlayan anlamıştır

Roy Gelmez Sana

• Seride 2-1 geriye düştüm, ama bence çok şanssızdım. Son toplara doğru Arenas ve Wall her şeyi sokmaya başladı, Allen 2-3 tane boş üçlük kaçırdı. Çevirmeye çalışıcaz artık.
  • 2. sezon ne zaman başlıyor tam olarak
  • Elendim 3-1, tebrikler. Çok kötü bir seri oldu benim için, heralde sezon başından beri oynadığım en kötü maçlar.
  • öncelikle orlandoyu tebrik ediyorum çok sıkı savunmalı çekişmeli bir seri oldu,

Ama John Wall tabiri caizse sırtladı götürdü takımı son 2 maçta tebrikler John Wall a

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]
  • Giriş yapmayan 8 kişi kalmış lütfen girişlerimizi yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

TAKIM SEÇMELERİ TAMAMLANDI LİSTE BURDA KONTROL EDEBİLİRSİNİZ BİR PROBLEM VARSA LÜTFEN ADMİNLERDEN BİRİNE ULAŞINIZ.

NOT:LİSTE DÜZELTİLMİŞTİR.

Lakers
    Warriors
    Thunder
    Spurs
    Knicks
    Sadece 5 kişi kaldı girmeyen.
  • girişler tamamlanır tamamlanmaz maçlara başlayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrustyKrabb

girişler tamamlanır tamamlanmaz maçlara başlayabilir miyiz?

Admin onay vermedikçe başlayamayız :)
  • Son 2 kişi
    NYK ve OKC kaldı.
  • TBL SİM LİGİ 1. Sezon Finalleri geldi çattı.

Müthiş başarılı 1 sezon geçirip finale adını yazdıran, j-willburak47(Los Angeles Lakers) ve Feyyazson(Washington Wizards) arkadaşlarımızı sonsuz tebrik ediyorum. Çok güzel bir finaller serisi bizi bekliyor olucak. Ligimizin tarihe geçicek en önemli final serisini oynıyacak 2 arkadaşımada başarılar. İyi olan kazansın, en önemlisi dostluk kazansın. Playofflardaki bu zevkli çekişmeyi mümkün kılan tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkürler.
    TBL

Not: 1. mesaj; 2. sezon takas ve free agent uygulamaları kısmı güncellenmiştir, bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 12 Ocak 2011; 23:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

TBL SİM LİGİ 1. Sezon Finalleri geldi çattı.

Müthiş başarılı 1 sezon geçirip finale adını yazdıran, j-willburak47(Los Angeles Lakers) ve Feyyazson(Washington Wizards) arkadaşlarımızı sonsuz tebrik ediyorum. Çok güzel bir finaller serisi bizi bekliyor olucak. Ligimizin tarihe geçicek en önemli final serisini oynıyacak 2 arkadaşımada başarılar. İyi olan kazansın, en önemlisi dostluk kazansın. Playofflardaki bu zevkli çekişmeyi mümkün kılan tüm oyuncu arkadaşlarıma teşekkürler.
    TBL

Not: 1. mesaj; 2. sezon takas ve free agent uygulamaları kısmı güncellenmiştir, bakabilirsiniz.

Finaller için 2 arkadaşıma da başarılar. İyi Olan kazansın.

Yeni kurallar için sağol kanka ;) Yeni sezon yine süper geçicek

• http://ps3life.tr.gg

böyle bir site açtım buradan chat yapabiliriz güzel olur . birkaç multimedya ve anket ekledim güzel olsun diye eger ataman 5 isterse burayı resmi sitemiz ypabilirz .
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.