Bildirim
!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (32. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: .CeM.
http://community.2ksports.com/community/league/index.cfm?l=830383
:)
Teşekkürler Cem :) -
quote:
Orijinalden alıntı: xtaha7x
.CeM. coştu yine ilk sıralara tırmandı . Portlandlı arkadaş gidişatın iyi değil odenide vermişsin tek çaren benim mükemmel bir teklifim karşisında royu takımıma uğurlaman fakat overall düşmüş royun şut güçlerini söyler misin? Ayrıca derrick rose her türlü takasa açık fakat boozera son bir şans vercem ona göre değişecek ama roseu çok iyi bir teklif karşısında takımınızda görebilirsiniz
Teklifin Ne Kardeş? -
Yukarı gelelim. -
Haftalık 11 maç sınırı bana kalırsa az üstüne basa basa söylüyorum söylemeyede devam edicem . -
quote:
Orijinalden alıntı: nalsa1
Haftalık 11 maç sınırı bana kalırsa az üstüne basa basa söylüyorum söylemeyede devam edicem .
hocam herkes senin kadar boş vakit bulamayabilir.
Bir maç dedğin yarım saatten fazla sürüyor. günde 1 bazı günler 2 maç şeklinde oluyor böyle ve bence tadında kalıyor.2 haftada bir ligmi bitirelim?
zaten 3-4 günde herkes 11 maçı tamamlayabilseydi devam ederdik maçlara ama yapamayan çok kişi var -
Sen beni ya anlamadın ya da anlamak istemedin . İşleri var diyorsun her gün msn'de 7-24 açıklar.. Bu kadar aktifliği bulmuşken maç sayısı 15 falan olabilirdi belki bir daha zor bulunur bu kadar aktiflik söyliyim.(:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalsa1 -- 22 Ocak 2011; 8:13:50 > -
valla bilmiyorum msn e girmediğim için ama eğer oyuncular burdaysa maç yapılmalı -
evet arkadaşlar top 10 için ilgisizliginizi kınıyorum heleki oyunda yakalanmiş bir bloc varki ona bile oy gelmemiş her turlu sayıyı yakalarsın ama bloc çok zor lütfen ilgi gösterin ki olayın tadı 2 kat artsın bloc videosuna burdan
http://community.2ksports.com/community/media/viewer.cfm?mediaid=3854609
diğer videolar için burdan ulasabilirsiniz ilgibniz için teşekkür ettim
http://community.2ksports.com/community/league/media.cfm?l=830383
-
ayrıca 2k ya üye olmuyan arkadaşlarda psn adresleriyle kayıt yaptırırlarsa iyi olur üye kaydıyla ilgili yönlerdirme 1. sayfada bulunmaktadır -
Şimdi pek kimseye ihityacım kalmadı 4 takas yaptım 3 tane daha ypabilirm...
Kurma Amaçlı takım:
Stephen Curry
Tmac
Magette
Geriye iki uzun kalıyor bu iki uznu rose u takaslayarak elde etmek istiyorum ve Deng ile... -
Arkadaşlar biliyorum geç oldu ama size katılma şansım varmı? Oyunu oynayacak kimse bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Arkadaşlar biliyorum geç oldu ama size katılma şansım varmı? Oyunu oynayacak kimse bulamadım.
Tabiki bu sezon olmasa önümüzdeki sezon olabilir, özeldende sana bir mesaj atacağım ona cevap vermeni isterim. Bu sezon açık olması durumunda veya önümüzdeki sezonlarda senide aramızda görmek isteriz.
Yeni oyuncumuz: TranquiloFB
Cozbuta nickli dostumuzun yoğun iş ve hayat programı yüzünden istikrarlı olarak ligin kotasını dolduramaması kaynaklı kendisiyle konuşup daha müsait olduğu bir zaman katılmak üzere sözleştik ve kendisinin yerine TranquiloFB arkadaşımız geldi.
Cozbuta dostumuza yapmış olduğu maçlar ve lige ılımlı her zaman olumlu ve seviyeli katılımından ötürü çok teşekkür ediyorum, umarım hem o hem de emred nickli arkadaşlarımız ilerleyen zamanlarda daha rahat takvimleri olduklarında aramıza katılırlar.
İyi eğlenceler.
TBL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 25 Ocak 2011; 22:28:46 >
-
Yukarı daha yukarı :D -
gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladım bu sezon ki felaketten sonra işi sıkı tutcam özellikle takım seçim sıralamasını merakla bekliyorum -
Ömer Aşık ve Semih Erden'in sahipleri lütfen iletişime geçin :) Gerçekten çok istiyorum ikisinide :) -
Ömer Aşık ve Semih Erden'in sahipleri lütfen iletişime geçin :) Gerçekten çok istiyorum ikisinide :) -
Amare Stoudemire takası ile çıkacak yanliş anlaşılmalar için geçen diyaloglar;
New York cephesi: amareyi sana veriyimmi
Rockets cephesi : ver, kimi istiyosun scola olabilirmi
New York cephesi: evet olabilir
Rockets cephesi : dalga geçmiyosun demi
New York cephesi: yooo
Rockets cephesi : ok scola artı g.hilli veriyorum
New York cephesi: tamm teklifi gönder
Rockets cephesi : bu kararı hür iradenlemi veriyorsun
New York cephesi: silah zoruyla vermiyorum ya heralde
Rockets cephesi : o zamn ikimizede hayırlı olsun -
O J.Hill olmasın :D -
ok harf hatası dogrudur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X