Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena ezmişti beni trganett tabi griffin faktörü ile . Pick and roll tuşlarını yeni öğrendim yavaş yavaş ezilmemeye başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 9 Şubat 2011; 1:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

ikinci opsiyon Bobcats

Bobcats iki sezondur seçilmedi dostum bobcats yüzde 90 senin olur önemli olan takımın iyi olmasının yanında senin aldığın takımın kuvvetli yönlerini ortaya çıkararak oynaman...Ligimizde birçok arkadaş çok daha güçsüz denilen takımlarla çok etkin oldular 2.sezonumuzda alihan-sixers ve iki sezondur feyyazson-wizards bunlara en güzel örnekler bence...
  • zaten oldum olası iyi olan takımlara sempatim olmadı hiç. Lig de de amacım zaten şampiyon olmak değil ( Yani çok uzak hedef). İlk amaç zevk alarak gerçeğe yakın oynamak. Yenilmek ya da yenmek önemli değil.
  • Çok sevindim böyle düşünmene New Jersey mi seçsem acaba Harris iyi oynadı sakat sakat senle olan maçta :)
  • Nets de iyi takım..
    Ama her şeyden önce savunma yapmayı öğrenmem gerek..
    Ya arkadaş insan bütün crossoverları yer mi :S

Hazırlık Maçı:
    Rockets 45- Bobcats 41

İkinci hazırlık maçından da sahadan yenik ayrılan Bobcats Koçu SILAS şunları söyledi:
    "Kevin Martin gibi bir oyuncuya boş şut imkanı verirseniz, sizi kırmaz ve cezayı keser"

Bobcats patronu Majesteleri maçtan sonra takımına destek verdi:
    "En büyük artımız pozitif oynamaya çalışmak. Hücumdaki varyasyonlarımızı ve özellikle adam adama savunmadaki yardımlaşmamızı oturtabilirsek daha iyi yerlere gelebiliriz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostControl666 -- 9 Şubat 2011; 14:32:39 >
  • Gordon Griffin Kaman 3lüsü elimde olsa eğlenceli bir oyun oynarım :)
  • arkadaslar ya ben cok sık foruma giremiyorumda hangi takımlar boş buraya yazabilir misiniz?
  • Playoff lar geldi 2.sezonda yani artık katılım 3. sezon için olabilecek birşey.
  • Bütün arkadaşları psn den ekledim. Online olduğum zaman maç yapmak isteyenleri beklerim..
  • Ben 3.sezonda yokum malesef . Sınavıma çok az bir süre kaldığı için ps3 ve doğal olarak nba sezonunuda 2.sezon bitimiyle kapıyorum 4 Haziran ve sonrasında araniza yeniden döneceğim artık kaçıncı sezona denk gelirse emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
  • Arkadaşlar playofflar öncesi yenilenmiş kurallara dikkat edelim lütfen....

--Kurallar--

* Her zaman top kimdeyse, savunmayı seçip savunmak.(on-ball defense)
    * Yapılan basketlerden sonra top çalmak için kamp kurmamak.
    * Maksimum boyalı alan sayısında 40ı geçmemek. (Uzatmalar başı extra 6 sayı hakkınız vardır.) (25-35 ideal)
    * Kendi yarı sahanız dışında, yarı sahanın ortasında ''O'' tuşuyla foul almaya çalışmak ''kesinlikle'' yasaktır, kendi yarı sahanızda 3lük çizgisi içerisinde foul almaya çalışabilirsiniz.
    * Pozisyon kuralı, 2. pozisyonu PG olmayan hiç bir oyuncu 1 numara oynayamaz.

Boyalı alan sayısı ihlali olduğunda 1. uyarıda yalnızca maç resetlenicektir eğerki kazanmışsanız, 2. uyarıda direkt olarak galibiyet karşı tarafa verilecektir.
  • Arkadaşlar lig uzun süredir takip etmekteyim Beni'de Nba 2k11 Lig kadronuza alırsanız sevinirim

PSN İD: janer007
  • Dostum lige girmek istiyorsan ataman yada diğer mod arkadaşlarımızla temasa geçerek bilgi alabilirsin kurallarımızı uygun bulursan,aktifsen aramıza katılmanı isteriz kapımız basketbolu seven,aktif,saygılı arkadaşlara herzaman açıktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin146 -- 13 Şubat 2011; 2:43:43 >
  • Ligde 2.sezon playofflarına geldik arkadaşlar ben her iki yakadan favorilerimi aşağıda yazıyorum sizlerde tahminlerinizi paylaşın

Doğu:Sixers(alihan777),Heat(aydin144),Celtics(tronpz),Pistons(j-willburak)

Batı:Nuggets(trgarnett),Rockets(istanblue),Mavericks(vantila),Timberwolves(virtinsanity)
    Herkese playofflarda başarılar iyi olanın kazandığı keyifli bir playoff olması dileğiyle...

Ayrıca sezon ödüllerimizle ilgili cevaplarınızı trgarnett e yollamayı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Çok sevindim böyle düşünmene New Jersey mi seçsem acaba Harris iyi oynadı sakat sakat senle olan maçta :)

Dostum kusura bakma maç yarım kaldı ama nedense bağlantı kesildi birden. Kusura bakma. Teşekkür ederim maç için.
  • Beyler yeni sezon draft listesini Burak arkadaşım adına yükledim. Kurallar belli, buradan sıraya göre seçilecek

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]
  • 2.sezon da bitiyor.Takım seçecek arkadaşlarımdan rica ediyorum.Lütfen sadece kadroya göre takım seçmeyin.Kendi tarzınıza zevk aldığınız stile göre takımlara yönelin.
    Houston Dallas Boston Orlando vb takımlar ciddi takım oyunu oynamak zorunda yoksa direnmeleri zor tek süperstar sırtında gidebilecek takımlar değil bunlar.
    Bunu göz önünde bulundurarak takım seçmenizi rica ediyorum teşekkürler...
  • Takım seçimleri başlıyor artık yavaş yavaş seçimlerinize karar verip bana özel mesaj ile bildiriniz.
    Daha önceden dediğim gibi lütfen stilinize uygun takımlara yönelin ve gerçekten sağlam bir sezon geçirelim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CeM. -- 14 Şubat 2011; 21:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Takım seçimleri başlıyor artık yavaş yavaş seçimlerinize karar verip bana özel mesaj ile bildiriniz.
    Daha önceden dediğim gibi lütfen stilinize uygun takımlara yönelin ve gerçekten sağlam bir sezon geçirelim diyorum.

Hangi takımlar seçildi ki ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.