Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu oyuna nasıl kayıt oluyoruz ve nasıl oynuyoruz?
  • bu oyunun patch ı nerden ınıyor bırı bana ozelden msj atabılırmı?
  • Wes Johnson öle İstedi!!!

Wes Johnson önderliğinde son derece iyi savunma yaparak seriyi geçmeyi başardık.

Staples Center'da en son kurtlar uludu. 2-1

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 19 Şubat 2011; 17:45:12 >
  •  !..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 19 Şubat 2011; 22:10:04 >
  • Hadi bakalım hızlanalım.
  • İlk Turu Süperyıldız larıyla geçen Denver 2.turu xFactor oyuncusunun inanılmaz oyunuyla geçti.
  • Houston Rockets emin adımlarla ilerliyor. Oklahoma serisindede fire verilmedi lig başlarken hedef konferans finali idi ve bunu başardık şimdi final neden olmasın OKC serisinin kahramanı benchten gelen

• Konferans Finalinde rakip Cemli Denver çok çetin bi mücale olacak iki koçta birbirlreni gözlerine kestirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutCh-00 -- 22 Şubat 2011; 16:52:11 >
  • Çok çekişmeli çok eğlenceli, büyük zevk aldığım bir playoff koşusunu Denver'a karşı alınan 2-0 lık 2. tur serisiyle birlikte sezona büyük zevk kattığına inandığım Timberwolves(Kurtlara) veda ediyorum.

Playooflarda yarıştığım 2 arkadaşımada teşekkürler, çok güzel seriler oldu.

Özellikle 2. turda hem Cem'in hem de benim hayal ettiğimizden bile güzel, çekişmeli, son saniyesine kadar her türlü varyetenin ve güzel basketbolun olduğu müthiş bir seri oynadık. Kendisine çok çok çok teşekkür ediyorum, ilerleyen turlarda kendisine karşı koymak zor olacaktır. Şampiyonluk favorim Cem'in önderliğinde Nuggets.

2-0 kaybetmiş olmama rağmen belli kırılma noktalarında tersine durumlar olsa 2-0 bile kazanabileciğeme inandığım bir seriydi, bunu ne denli heyecanlı bir seri olduğunu belirtmek amaçlı belirtiyorum. Daha iyi koçlukla birlikte X-FACTOR Ty Lawson'ın oyunu olaya nokta koydu, o derece kora kor bir mücadele vardı ki burda sahneye çıkıp yüreğini koyan korkusuz Lawson çok extra işler yaptı ve sonuna kadar hak edilen tur Cem'in oldu, tekrar tebrikler dostum.

TBL rulzzz...

Ben balığa gidiyorum 3. sezon görüşürüz.

• Arkadaşlar 3.sezona katılmak isterim.
  •  !..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 20 Şubat 2011; 23:27:03 >
  • 3. sezona bende gelecem psn = tnytkn34
  • ne kadar güzel dedin ama şuan yer yok dostum bide önce oynayıp onaylamamız gerekiyor sistemimiz böyle işliyor yedek listeye alınabilirsin oğuz uygun görürse duruma bakılır.
  • bobcats le devammm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostControl666 -- 21 Şubat 2011; 20:02:22 >
  • Abi takım seçimini tamamen etkiledi bu takas :)
    Burak Amare ye razıyken eline bide Carmelo verilmez yani :D Baştan check edersek iyi olacak Nyk arada kaynar çünkü her türlü.
  • Bence Burak i ligden çıkaralım zaten team upta da sorunlu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeji777

Bence Burak i ligden çıkaralım zaten team upta da sorunlu:)

Evet afşin haklı beyler sorunlu new york oyuncularını da free agentta da değerlendiririz hem iyi olur kimse üzülmez
  • şuana kadar güncellenme yapılmamış eger lig bugün açılırsa sorun olmaz burakın kucagına düşen carmelo başka bahara kalır
  • arkadaslar listeyi günceller misiniz sıra bana geldi mi ?
  • arkadaslar sıra bana gelmis ama benden öncekilerin ne sectiğini bilmiyorum listeyi günceller misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.