Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nsbduman

arkadaslar sıra bana gelmis ama benden öncekilerin ne sectiğini bilmiyorum listeyi günceller misiniz?

listeye ek olarak chigago charlotte bobcats ve phoenix suns seçildi
  • suns'ı neden aldınız ya

neyse san antionio ile dümen tutalım bakalım
  • 3. SEZON KURULMUŞTUR.

Katılımcılara davetiyeleri gönderilmiştir.

TBL Lig Sezon 3 Link

Bu yeni sezonda dahada eğlenceli dahada basketbolu oyuna yansıttığımız, eğlenceli çekişmeli güzel bir sezon geçirmenizi dilerim.

Dip Not: Alihan arkadaşımız ligten malesef çıkartılmıştır. Kendisine yapılan sayısız uyarı sonrasında dahi malesef kendisinin ARCADE oyun tarzı beni buna mecbur bıraktı. Bu lig Sim ligidir, 'sim' den kastımız oyunun eksiklerini sömürmek değil oyunu gerçeğe yakın basketbol gibi oynayabilmeye çalışmaktır. Aksi davranışta oyun tarzlarını benimseyen arkadaşları ligte daha fazla tutmayacağım, bilginize.

16. olarak yeni bir oyuncunun kısa sürede ligimize katılacağını umarım.

İyi eğlenceler,
    [TBL]

•  !..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]
  • TBL 2. SEZON FİNALİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ.

Doğu yakasının süper ve belkide ligimiz tarihinde gelmiş geçmiş güçlü oyuncuların bir arada istiflendiği Miami Heat finale adını yazdırmışken.

Batı yakasında oynadıkları oyunla gönüllerde taht kuran 2 koçun Rockets ve Nuggets'ın kıyasıya mücadelesinde Rockets 3. maçta ya tamam ya devam niteliğindeki karar maçına çıkıcak.

Müthiş heyecanı izlemeye devam..

TBL
  • Saha ve seyirci avantajını ii kullanan Nuggets seride 2-0 öne geçti. Son periotlarda kırılma anlarında Rockets genç ve Playoff tecrübesizligine yenik düştü.Şimdi seri Teksasa taşınıyor Rockets saha ve seyirci avantajını ii kullananıp seriyi eşitleme peşinde işimiz çok zor Kaptan Battier takım arkadaşlarıyla birlikte yöntime söz verdi ( umarım fener maçı gibi olmaz ).

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]
  • Rockets cephesinde şok gelişme Aaron Brooks ve Shane Battier son sezonlarını oynucaklar yerlerine Goran Dragic ve Thabeet gelicek
  • 2.Sezon geride kaldı ve Şampiyon Cem arkadaşımız oldu tekrar tebrik ediyorum.

ve 3. Sezon başladı hayırlısıyla başladı herkeze başarılar diliyorum ancak ilk izlenimlerim hiç ii değil bir oyuncu yarıştırma görüyorum bunun sadece bi oyun oldugunu bilelim işin sonunda kimseye ne madalya nede ödül veriliyor ligde bulunanan her arkadaş bu oyunu ve sporu sevdigi için degerli zamanlarının maximumunu veriyor kendi egolarımızdan ziyade karşı tarafı memnun edecekbi oyun sergileyelim inanınki kendiniz daha çok zevk alırsınız rakibimizide bahanemiz her ne olursa olsun tebrik edelim ve bu işi bir iddia ve dava haline getirmeyelim lütfen tekrardan herkeze başarılar ve keyifli oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutCh-00 -- 26 Şubat 2011; 8:00:17 >
  • Finalden sonra 2.sezonumuz tamamlandı.Bende şampiyon olan Cem(trgarnett) arkadaşımızı kutlarım...Yusufa katılıyorum belli oyuncu üstünden gitmenin pek hoş olduğu kanaatinde değilim tabiki yıldız oyuncularımızın üzerinden oyun kurarız ama abartmamıza pekte gerek yok bencede...Elbette bu oyuncuların kendi tasarrufunda olan bir durum..

3.sezonda katılan tüm arkadaşlarımıza başarılar ve keyifli oyunlar dilerim umarım beraber keyifli bir basketbol deneyimi yaşarız

OKC'de başarıya götürecek formüller üzerinde çalışıcağız kaplıca dönüşü açılış iyi olmadı takımı tekrar termal otele yollama kararı aldık yönetim olarak bazıları dönecek bazıları yeni maceralara yelken açacak

• Teşekkür ederim tanrının lütfü Steve Nashty e sahip olmak efsanevi maç sonunu hazırladı.Efsanevi Steve Nash e sonsuz şükranlar
    Nice sezonlar olmasını diliyorum.
    Denver'ı şampiyonluğa ulaştırdıktan sonra yeni hedefimiz Los Angeles'ın üvey çocuğu Clippers ı kötü imajından birazda olsa kurtarmak olacak.Çok potansiyelli bu takım umarım daha iyi yerlere gelebilir.İlk Hedefimiz iyi oyun ve Playoff a kalabilme savaşı vermek.
     !..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

• Suns bir darbe de hakemden alıyor

44-41 biten hawks macında son 1.30 dk kala tim duncana yapılan faulun duncan tarafından değil de josh smith tarafından kullanılması herkesi şoka uğrattı.
    Duncan hakemin üstüne yürüdü olaylar kızıştı... ama karar değişmedi smith 2/2 attı ve hawks kazandı....

Not: yine de çok manyak maçtı ama hakeme baya güzel söz söyledim

edit: suns demişim spurs olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nstbdmn -- 27 Şubat 2011; 14:19:32 >
  • Yukarı gelelim.
  • Bobcats ten kötü başlangıç...

Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen çaylak koç, sezona üst üste mağlubiyetlerle başladı..

Bobcats, ilk 4 maçında sadece 1 galibiyet alırken, özellikle defanstaki adam paylaşım hataları göze çarptı..

MJ, yani koçun oyun sisteminin zamanla oturacağını ve takımının playofflara kalacağına dair inancının tam olduğunu söyledi...

Koç LostControl: Takımım zaman zaman ofansta tıkansa da, asla bazı takımlar gibi bireysel özellikler üzerine kurulu bir takım olmayacağız, dedi..

Çaylak koç ayrıca, G.Wallace hakkında çıkan takas dedikodularını yalanladı..
  • spurs 0/3 durum hiç iyi değil playofflar için practice yapılması şart
  • slm herkese bugün bende nba2k11 aldım eğer turnuva için yer varsa bende katılmak isterim psn:samhas46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 28 Şubat 2011; 22:44:08 >
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama bulamadım bi türlü 2k11 yeni aldım online quick mach yapınca 2 ye 2, 2 ye 1 falan oluyo 1e1 online maç nasıl yapılıyor yada yapılıyor mu ?
  • arkadaşlar foruma yeni kayıt oldum, öncelikle herkese merhaba.. 3.sezon daha yeni başlamış, benim de katılmam mümkün müdür ? Önce bir deneme maçları yapmam gerekiyor sanırım, perşembe günü müsaitim. Gereken maçı veya maçları yaparız, kuralları okudum, hepsine uyarım. Turnuvaya katılmayı da gerçekten çok istiyorum, kimseyi yarı yolda bırakmam yani. Umarım bir yolu vardır, aranıza beni de alırsınız.
  • KURAL UPDATE

Boyalı alandan sayı atma sınırı maximum 36 sayıya indirilmiştir.Uzatma başı +6 Boyalı sayı hakkınız vardır.Duyurulur.

TBL YÖNETİMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

KURAL UPDATE

Boyalı alandan sayı atma sınırı maximum 36 sayıya indirilmiştir.Uzatma başı +6 Boyalı sayı hakkınız vardır.Duyurulur.

TBL YÖNETİMİ

maç başına 40'ı geçemiyorum ben sorun bende galiba bana gelen geçen atıo 60-70
  • turnuvaya başvurmak istiyorum bende,16.takımınızın boş olduğunu gördüm pmden başvurumu yaptım,burdanda belirtiyim dedim
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.