Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Sezonumuz tam gaz devam etmekte. Ve de sezon başıda tahmin ettiğim gibi belkide şu ana kadar oynamış olduğumuz sezonlar arasında en eğlencelisi ve en kapışması bol, kimin kazanıcağının önceden hiç belli olmadığı bir sezon geçirmekteyiz. Katılımcı koçlarımıza sonsuz teşekkür ederim.

Ligte şu ana kadar yaşanmış enstantenelere ulaşabiliceğiniz link aşşağıdadır.

http://community.2ksports.com/community/league/media.cfm?l=987763

Cumartesi gece yarısına kadar minimum 15 maksimumsa 20 maç yapmanız beklenmektedir. Herkese iyi eğlenceler dilerim.

[TBL]

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5
    Dip Not: Alihan arkadaşımız ligten malesef çıkartılmıştır. Kendisine yapılan sayısız uyarı sonrasında dahi malesef kendisinin ARCADE oyun tarzı beni buna mecbur bıraktı. Bu lig Sim ligidir, 'sim' den kastımız oyunun eksiklerini sömürmek değil oyunu gerçeğe yakın basketbol gibi oynayabilmeye çalışmaktır. Aksi davranışta oyun tarzlarını benimseyen arkadaşları ligte daha fazla tutmayacağım, bilginize.

Sadece bir şey söylicem, buna cevap da beklemiyorum. Bana çok büyük haksızlık yaptığınızı düşünüyorum, teşekkürler 2 güzel sezon için. İyi eğlenceler.
  • 20 Maç sonunda 14-6 lık derece ile hedefimiz olan '' Loser kimliğinden arınmak'' hedefimizin gerçekçiliğini ortaya koyduk.
    Çaylak star takımının önderliğine soyunmuş durumda ve işini harika yapıyor.
     !..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

Fa da takıma katılan Devin Harris kendini kabul ettirememiş görünüyor.Takas senaryolarında adı anılmaya başladı.
    Ayrıca Randy Foye ve Ryan Gomes takas'a açık diğer oyunculardır.Değeri verilen her oyuncuyla ilgili pazarlığa açığız.Sadece Griffin'in takas edilme ihtimali bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nsbduman

quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

KURAL UPDATE

Boyalı alandan sayı atma sınırı maximum 36 sayıya indirilmiştir.Uzatma başı +6 Boyalı sayı hakkınız vardır.Duyurulur.

TBL YÖNETİMİ

maç başına 40'ı geçemiyorum ben sorun bende galiba bana gelen geçen atıo 60-70

enes oyunu yeni aldım demiştin sanki alışma dönemlerinde böyle olur ama savunma yapabiliosun çoğu maçta biraz daha konsantre oynarsan ve şut seçimlerine dikkat edersen hucumda rahatlarsın zamanla olacak şeyler bide şöyle bir dipnot söyleyeyim SAS alıp ligde çok ii giden kimse olmadı sanırım bu SAS ın zorluğundan kaynaklanıyo iyi takım ama zor takım

• quote:

Orijinalden alıntı: alozz

quote:

Orijinalden alıntı: ataman5
    Dip Not: Alihan arkadaşımız ligten malesef çıkartılmıştır. Kendisine yapılan sayısız uyarı sonrasında dahi malesef kendisinin ARCADE oyun tarzı beni buna mecbur bıraktı. Bu lig Sim ligidir, 'sim' den kastımız oyunun eksiklerini sömürmek değil oyunu gerçeğe yakın basketbol gibi oynayabilmeye çalışmaktır. Aksi davranışta oyun tarzlarını benimseyen arkadaşları ligte daha fazla tutmayacağım, bilginize.

Sadece bir şey söylicem, buna cevap da beklemiyorum. Bana çok büyük haksızlık yaptığınızı düşünüyorum, teşekkürler 2 güzel sezon için. İyi eğlenceler.

Alihan kusura bakma kardeşim ama sen oyun açıklarıyla fazla uğraşıyordun ben bunu dile getirdim playofflarda daha öncede birçokkez uyarılmışsın oğuz öyle söyledi sonuç olarak istenmeyerekte olsa böyle bir durum ortaya çıktı bende üzüldüm,oğuzda üzüldü ama eğer bir oyuncunun oyun stilinden ligde çoğunluk şikayetçiyse ve oynarken keyif alınmadığını düşünüyorsa bence bir kendini sorgulayıp ona göre çözümler üretmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Kimse istemezdi böyle olmasını ama ilk sezonki oyunundan çok uzak bir oyunun vardı.Ben ilk sezonki maçlarımızıda hatırlıyorum seni yenememiştim ama kalkıpta kimseye birşey demedim çünkü keyif almıştım oynadığım maçlardan ama sen oyun tarzını değiştirip bunda diretiyorsan ligin kalitesini düşürüyorsan yapıcak birşey yok üzgünüz böyle birşey olduğu için ama oğuzun bana söylediğine göre birçok kez uyarmış seni ve değişmediğini görünce ve benden başkalarıyla konuşup herkesten aynı şeyi duyunca böyle bir karar aldı.İyi dileklerin için teşekkür ederiz ama biz bu durumdan dolayı mutlu değiliz üzgünüz ama bazı şeyler böyle olmak zorunda kaldı.

Evet Burak bunları sana büyük ihtimalle özeldende gönderdi bu mesajı birlikte yazdık zaten. Tümüne imzamı atmamla birlikte, 1. sezon seninle oynadığınız maçların çok keyifli ve ligteki oynadığım en güzel maçlardan olduğunu tekrar belirtmek isterim kardeşim. Ancak malesef 2. sezonda çok bambaşka tarz ARCADE ve oyunun eksiklerini hiç durmadan kazanmak adına her şekilde sömüren bir oyun tarzına döndürdün kendini, ve de ligteki diğer oyuncularla iletişiminide tamamen kısıtladın, böyle olmasını istemesekte bu konuda malesef senin bi şapkanı önüne koyup düşünmen gerektiğini rahatlıkla söleyebilirim. Bu kararı vermek zorunda kaldığım içinde malesef üzgünüm ama başka bir seçenek bize bırakmadın Alihan dostum.

Ligteki diğer arkadaşlarında benzer tavırlar alıp, değişik yöntemlerle oyunun eksiklerini sömürmeleri halinde kendilerini ligimizde daha fazla barındırmıycam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

turnuvaya başvurmak istiyorum bende,16.takımınızın boş olduğunu gördüm pmden başvurumu yaptım,burdanda belirtiyim dedim

şuan boş takım yok ama yedek listeye alınabilirsin 16.takım var ama listeyi güncellemedik lig şuan devam ediyor.Oğuz yedek liste alıyrsa senide yazacaktır.Eklerim ben seni duruma göre deneme maçı yaparız eğer boşluk olursa sıraya göre gelebilirsin lige
  • - Damien Wilkins
    - Etan Thomas
    - Jason Collins
    - Jeff Teague
    - Jordan Crawford
    - Josh Powell
    - Mike Bibby
    - Maurice Evans

Atlanta'nın yukardaki oyuncuları her türlü takas görüşmelerine açıktır. Bunun yanında daha Tyson Chandler da iyi olduğu düşünülebilicek tekliflerde takas için görüşülebilir.

JSmoove, Joe Johnson, Horford ve Jamal Crawford vazgeçilmez oyuncularımdır.

Sizde takımızdaki takasa açık oyuncuları burda belirtip, bi pazar araştırması yapabilirsiniz beyler.
  • Tüm Takımım takasa kapalıdır.Howard ı almanın yolu yoktur.Ama diğer takas tekliflerinizi dinlerim fakat çok cezbedici teklifler olmalıdır.Takımı pek bozmak istemiyorum açıkçası
  • hiçbir oyuncum takasa açık değil. ligin şu zamanından sonra takasa pek sıcak bakmıyorum.daha yeni yeni alıştım zaten oyunculara
  • ben daha sadece 10 maç yapabildim,,, kusura bakmayın ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum
  • MAÇ KOTASI

Sevgili TBL lig 3. sezon koçları; öncelikle bu sezon yaşanan birbirinden güzel maçlar için ligimizin giderek daha kaliteli oyunculardan oluşmasına katkı sağladığınız için, ve uyumlu tutumunuz için hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Her maç bir diğerinden daha zevkli geçmekte vede bu olurken sadece bir oyun değil adeta TV de izlediğimiz seviyede gerçeğe yakın düzenli güzel basketbol ortaya konmakta, bu yönde katkıda bulunan tüm koçlara HELAL OLSUN!

2. olarak bu hafta pazar gecesine kadar minimum 30 maç yapmanız rica olunur. Maksimum kotalar kalkmıştır. 2. Serbest adamınızı 21. - 3. serbest adamınızı 30. maçta benden özel mesajla isteyebilirsiniz.

DİP NOT: 35 maçı bitirmeyenlerin playoff şansı yoktur. 4. sezonda bulunma şanslarıda oldukça az olucaktır, bilginize.

Basketbol Kazansın, iyi eğlenceler.

Lig Sıralaması ve maçlardan enstantaneler:

http://community.2ksports.com/community/league/standing.cfm?l=987763

http://community.2ksports.com/community/league/media.cfm?l=987763

[TBL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 7 Mart 2011; 20:50:54 >

• Fısıltılar Dj-Felton takası olacağı yönünde..
    Özellikle Dj in son 9-0 üçlük isabeti (5 tanesi ceza) başarısından sonra...

MJ de artık evlatlığı DJ den bıktı..
    Demedi demeyin...
  • arkadaslar free agent hakkımızı nasıl kullanıyoruz bana anlatmıştınız ama unuttum
  • Çok güzel geçen 3 sezonun ardından istemesemde ayrılmak zorundayım.Herkesle ufak büyük iletişimim paylaşımım oldu.Hatasız kul olmaz hatam varsada affola.kariyerim noktalansada umarım böyle güzel arkadaşlıklar devam eder.

Son 7 maç ve Playoff olursa Clippers ıma başarılar Griffin'in kıymeti bilinsin :)

Oguz Bey'e sonsuz teşekkürler.
  • Cem kardeşim ayrılmana gerçekten çok üzüldüm sebebi ne bilmiyorum ama tekrar aramıza dönmeni istiyorum bir çok arkadaş gibi sensiz bu ligin tuzu eksik olur bu ligin bu seviyeye gelmesinde en büyük katkısı olan sensin burda yarattıgımız ortam belli bi zamandan sonra hayatın bi parçası oldu sende kendini fazla özletmeden aramıza tekrar katılmanı canı gönülden istiyorum
  • olay dikkatimi cekti baya hos bir organizasyon kurmussunuz arkadaslar..ama psn olması maalsef uygun olmadı bana..bildigim kadarıyla xbox live dan sizin ekibe baglanamıorm bende katılmak isterdim acıkcası..bir de lakers ı zaten secmis arkadaslar :)) ölümüne LA Lakers! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo013

Cem kardeşim ayrılmana gerçekten çok üzüldüm sebebi ne bilmiyorum ama tekrar aramıza dönmeni istiyorum bir çok arkadaş gibi sensiz bu ligin tuzu eksik olur bu ligin bu seviyeye gelmesinde en büyük katkısı olan sensin burda yarattıgımız ortam belli bi zamandan sonra hayatın bi parçası oldu sende kendini fazla özletmeden aramıza tekrar katılmanı canı gönülden istiyorum

Yusufla aynı dilekleri paylaşıyorum dostum bu ligin ilerlemesinde gelişiminde çok büyük pay sahibisin umarım tekrar dönersin ama kendi adıma da böyle bir karar aşamasında olduğumdan dolayı senin kararına da saygı duyuyorum sonuçta bu bir oyun ve eğlence aracı ama tekrar belirtirim ki sende bu ortamın güzelleşmesinde en büyük katkı sahiplerinin başında geliyorsun dostum

• TBL LİG SEZON 3 ÖDÜLE ADAY OYUNCULAR OYLAMASI

EN DEĞERLİ OYUNCU (MVP)

- Kevin Durant
    - Blake Griffin
    - Lebron James
    - Amare Stoudemire
    - Kobe Bryant
    - Carmelo Anthony
    - Luis Scola

EN İYİ SAVUNMACI

- Josh Smith
    - Pau Gasol
    - Blake Griffin
    - Kevin Durant
    - Serge Ibaka

EN İYİ 6. ADAM

- Luol Deng
    - Landry Fields
    - Jamal Crawford
    - Nick Young

EN İYİ ÇAYLAK

- Blake Griffin

EN ÇOK GELİŞME KAYDEDEN OYUNCU (MIP)

- Brandon Bass
    - Pietrus
    - Zach Randolph
    - Jeff Green

EN ÇOK GELİŞME KAYDEDEN KOÇ

- aydinn144 - Thunder (Aydın)
    - istanblue58 - Rockets (Yusuf)
    - tuqberk - Heat (Tuğberk)
    - KrustyKrabb - Bulls (Özgür)
    - frkn2323 - Celtics (Furkan)
    - vantila - Lakers (Afşin)

Evet arkadaşlar her bir dalda kendinizin seçmiş olduğu 1. ve 2. adayı bana burdan direk yazarak foruma, özelden bana mesaj atarak, msnden söyleyerek veyahüt psnden mesaj atarak ulaştırabilirsiniz, bilmeyenlere duyurmanızı beni bulamadığınızda oylarını admin arkadaşlara not almak üzere iletmenizi, kısacası her şekilde hekesin bu ödüllere oy atmasını rica ediyorum.

İyi eğlenceler,
    [TBL]

• Rocketle harika işler çıkartıyoruz bu sezon hedeflerimizin üstünde bir performans göstern oyuncularımı tebrik ediyorum :) 12 dev adam tabirine en uygun takım olma yolunda ilerleyen Rocketsın hedefi bu sezon final let's Go Rockets Let's Go

• quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Çok güzel geçen 3 sezonun ardından istemesemde ayrılmak zorundayım.Herkesle ufak büyük iletişimim paylaşımım oldu.Hatasız kul olmaz hatam varsada affola.kariyerim noktalansada umarım böyle güzel arkadaşlıklar devam eder.

Oguz Bey'e sonsuz teşekkürler.

Ayrılamana bende çok üzüldüm kanka. Seninle çok keyifli ve iyi vakit geçirdik. İleride de geçireceğimizi düşünüyorum. Daha uzun maçlar var önümüzde. Her şey için sen de sağ ol

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.