Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana yol göründü sanırım Feyyaz hocamı yenmek çook zor gözüküyor ama nasip kısmet işi ilk sezondaki gibi şansım yanımda olursa şaşırtıcı bir sonuçta çıkabilir....

Yine düellomu ortaya koyuyorum

:::John Wall:::...VS...:::Derrick Rose:::

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 15 Şubat 2011; 18:36:54 >
  • arkadaslar bende lige girmek istiyorum TrGarneTT arkadasımızı ekledim ve hazırım deneme maçına
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsbduman

arkadaslar bende lige girmek istiyorum TrGarneTT arkadasımızı ekledim ve hazırım deneme maçına

yapıcaz bi ara başlamaya daha var :)
  • TBL LİG 2. SEZON PLAYOFF EŞLEŞMELERİ

DOĞU EŞLEŞMELERİ
    BATI EŞLEŞMELERİ

alihan777 - Philadelphia 76ers VS sekerci9090 - San Antonio Spurs
    TrGarneTT - Denver Nuggets VS Mutay94 - Portland Trail Blazers

aydin144 - Miami Heat VS tuqberk - Orlando Magic
    mathqap2 - Oklahoma City Thunder VS clky_1995 - New Orleans Hornets

Feyyazson - Washington Wizards VS BahirTaha - Chicago Bulls
    istanblue58 - Houston Rockets VS vantila - Dallas Mavericks

j-willburak47 - Detroit Pistons VS Tronpz - Boston Celtics
    KeremTR1- Los Angeles Lakers VS Virtinsanity - Minnesota Timberwolves

• Arkadaşlar sizlerin affına sığınarak 3. sezonda sizlerle beraber olamayacağımı belirtmek isterim. İşlerin yoğunluğundan dolayı, bir sezon ( umarım ) sizlerden ayrı kalıyorum. Umarım ilerleyen sezonlarda tekrardan aranıza katılabilirim. Şu işleri yerine koyayım hemen gelicem.
    2 sezondur yaptığımız tüm eğlenceli ve zevkli maçlar için herkese teşekkürü bir borç bilirim.

Sizlerle maç yapmak benim için bir zevkti ve umarım bu zevki ilerleyen sezonlar da da devam ettiririz. Ben ilerleyen sezonu, maçları ve sizleri takip etmeye devam edeceğim. Zaten Psn'de ekli herkes. umarım en kısa zamanda tekrardan aranıza dönerim. Görüşmek dileğiyle....

Not: forum.donanımdan ve lig sayfasından olan biten her şeyi takip etmeye devam edeceğim.

• arkadaslar siz hangi tus tipini kullanıyorsunuz ben alternatif A ile B arasında kalıyorum ya bunları bir bir ayarlama şansımız yok di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

Arkadaşlar sizlerin affına sığınarak 3. sezonda sizlerle beraber olamayacağımı belirtmek isterim. İşlerin yoğunluğundan dolayı, bir sezon ( umarım ) sizlerden ayrı kalıyorum. Umarım ilerleyen sezonlarda tekrardan aranıza katılabilirim. Şu işleri yerine koyayım hemen gelicem.
    2 sezondur yaptığımız tüm eğlenceli ve zevkli maçlar için herkese teşekkürü bir borç bilirim.

Sizlerle maç yapmak benim için bir zevkti ve umarım bu zevki ilerleyen sezonlar da da devam ettiririz. Ben ilerleyen sezonu, maçları ve sizleri takip etmeye devam edeceğim. Zaten Psn'de ekli herkes. umarım en kısa zamanda tekrardan aranıza dönerim. Görüşmek dileğiyle....

Not: forum.donanımdan ve lig sayfasından olan biten her şeyi takip etmeye devam edeceğim.

Bizim birinci tur maçları nolcak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alozz

quote:

Arkadaşlar sizlerin affına sığınarak 3. sezonda sizlerle beraber olamayacağımı belirtmek isterim. İşlerin yoğunluğundan dolayı, bir sezon ( umarım ) sizlerden ayrı kalıyorum. Umarım ilerleyen sezonlarda tekrardan aranıza katılabilirim. Şu işleri yerine koyayım hemen gelicem.

Bizim birinci tur maçları nolcak ?

Playoffları oynayacağım kanka. Sadece seneye yani 3.sezon yokum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekerchelsea -- 15 Şubat 2011; 20:28:41 >

• quote:

Dostum umarım en kısa zamanda aramıza tekrar dönersin pozitif ve centilmen yönünle hepimizin sevgisini kazandın seni tekrar aramızda görmek mutlu eder...

• quote:

arkadaslar siz hangi tus tipini kullanıyorsunuz ben alternatif A ile B arasında kalıyorum ya bunları bir bir ayarlama şansımız yok di mi?
  • quote:

quote:

arkadaslar siz hangi tus tipini kullanıyorsunuz ben alternatif A ile B arasında kalıyorum ya bunları bir bir ayarlama şansımız yok di mi?

Default kullanıyorum ben.
  • Arkadaşlar Cuma son gün psn den veya msnden uygun olduğunuz saatleri kararlaştırıp maçlarınızı tamamlayınız.
  • arkaşlar sanırım bu sezonki tablonuz dolu geç kaldım galiba yer açılırsa katılmak isterim bu sezon olmasada diger sezonda olmak istiyorum oyunu yeni aldım ve hızla ısınmaya başladım

PSN: janer007
  • Portland kabusunu atlattık çok şükür Denver Nuggets turu muhteşem 2lisi ile geçti.

• Sezona Play-off un ilk turunda veda eden Dallas ta bütün sorumluluk sezonda %32 hatta sezonun 2.yarısında %45 üzerinde bir 3pt yüzdesi tutturan Jason Terry e yüklendi. Houston a 2 farkla kaybedilen maçta Terry 11-1 FG (1* fast break smaç) ve 7-0 üçlük gibi performansla, bench dahil muhteşem oynayan takım arkadaşlarının performansını gölgede bıraktırtmayı başardı. Dallaslı bir taraftarın maç sonrası verdiği röportaj Terry e karşı oluşan görüş birliğinin özeti:

"Terry i bırakın ilk 5 i , benchi , salonu bir daha eyalet sınırlarının içinde bile görmek istemiyorum" (no comment)

Şaka bir yana maçı satsa bu kadar bariz satmazdı ki belli olmasın.

Neyse sağlık olsun, zaten hakkıydı tur Rockets in.

Houston a sonraki turlarda başarılar diler ilk sezonumu böylelikle tamamlar ve emeği geçen herkese, adminler ve katılımcılara teşekkür ederim.

Terry nin son maçtaki MUHTEŞEM performansının shot chartı!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeji777 -- 17 Şubat 2011; 3:07:53 >

• Rockets Koçunu nun teksas derbisi sonrası görüşleri:

öncelikle Afşin kardeşimi centilmence oyunundan dolayı kutluyorum beklediğim gibi çok zor bi seri oldu 2-0 yanıltmasın bi ara tur gitti dedim zaten en çekindiğim rakipti Dallas bundan sonra roketlerin önü açık gidebilecegimiz yere kadar gitip playoff heyecanı uzatabildigimiz kadar uzatmak istiyoruz. Rockets yönetimi yeni sezonda koçlarıyla sözleşme yenilicekler

• Rose Bu Sefer İzin Vermedi!

Roseun Lig boyunca başarılı fakat yinede bir yıldız olarak beklentileri tam karşılamaması Bulls taraftarını üzmüştü . Lig boyunca Wall eşliğinde bütün maçlarına yenilen Bulls Playofflarda Wizardsı yenmeyi başardı . Rosedan gelen göz yaşartıcı performans takımı ateşledi ayrıca maçın sonunda yaptığı steallerde Bulls taraftarının yüzünü güldürdü...

21 Sayı 8 Asist 4 Top Çalma

• Beyler şu takım seçimlerini hızlandıralım lütfen böyle olmuyor.

Playofflarda tur atlayan arkadaşlarıma başarılar, elenenlerinde eline sağlık önümüzdeki sezon heycan devam edicek, daha iyi sezonlar görmelerini dilerim.

Ayriyeten umarım serileri simulate etmek zorunda kalmam, yarın CUMA GECESİ 12 de ilk tur maçları bitirilmiş olmalıdır.

Takım seçimlerimizi hızlı bir şekilde sırasıyla belirtelimki bu hafta sonu yeni sezonu açmış olalım.

PLAYOFFS ON!!!

[tbl]
  • quote:

quote:

İlk düşüncelerim harika karar merciside onaylarsa senide aramızda görmekten çok mutlu olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

quote:

quote:

İlk düşüncelerim harika karar merciside onaylarsa senide aramızda görmekten çok mutlu olacağım.

eyvallah tesekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.