Şimdi Ara

TBL Transfer Haberleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstelik Rubio'nun bir sürü bonservisi var. Çocuk bonservisi halledebilse zaten NBA'e gidecek. Sanki serbest kalmış bir oyuncu da bizim takımlar sıraya girmiş bekliyorlar.
  • Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Kepez Belediye, geçtiğimiz sezon Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nde oynayan Ekene Ibekwe ile sözleşme imzaladı.

Bu arada Rubio TBL ye gelir mi vreeee Ama bir yandan da 4M bonservis parası vardı hatırladığım kadarı ile Azizim bakarsın işte ben öderim ben alırım havalarında verir bu parayı oyuncuyu da ikna için verir iyi bir para gelir... Azizim olunca konu valla mantık aramam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 11 Temmuz 2009; 0:10:15 >
  • Barcelon almış bu adamı , ntvspor da okudum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

CSKA Moskova'lı Terrence Morris Efes Pilsen ile anlaştı
  • bostjan nachbar efes'te

http://www.bokinachbar.com/?p=3137&lang=EN

hadi bakalım
  • Anlasilan ilk hedefler Turkiye'ye gelmeye yanasmiyor. Jasi soylentileri cikti igor geldi, morris soylentileri cikti bostian geldi.. Umarim cok para vermemistir éfes, giricek gibi olacak gibi hissediyprum..
  • 1.1 M $ yıllık anlaşmışlar.. iyi transfer ama pg pozisyonu varken neden hala ısrarla forvet almaya devam ediyorlar.. seneye yine çok sıkıntı çekecek efes pg pozisyonunda ahanda buraya yazıyorum.. ender 1 sene daha efes'te oynayacak ya helal olsun diyorum abi nasıl bir torpilse bu artık
  • Vermemiştir vermemiştir..Sonuçta artık 3-4.sınıf yabancılar gelmiyor ....

Transfer yerinde mi bilemiyorum çünkü nasıl kullanılacağına bağlı.Rotasyona bağlı..Geçen sene Kakiouzis de iyi oyuncuydu ama katkısı ters oldu..
    Eğer yerli'ler de katkı verirse rotasyon 8-9 değil de 11-12 kişi olursa çok yerinde transferler yapıyor Efes..
    Ama şu da var Efes Haislip Morris derken kimi aldı ? Yani atletik bir uzun arıyorlardı ?

Ender konunsunda kesinlikle katılyorum..Ama 2-3 numaralardan 1 no oluşturma durumu olacak gibi geliyor...Bakalım Cenk ne olacak ?
    Ama Ender kötü de oynasa iyi de oynasa asıl önemli olan yerlilerden katkının gelmesi.Rotasyonun ayarlanması ..
    Ayrıca Vujanic'in durumu daha netleşmemiş de hani ? Hatta Kakiuzis gitti mi ondan bile haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 14 Temmuz 2009; 18:59:23 >

• Valla lokum gibi bir transfer olmuş Efes için... Morrisi yazmıştım aldılar diye ama son anda Ersanın NBA ye gitmesi ile Barcelona devreye girmiş ve bitti denilen transferi efes açısından olumsuzlukla sonuçlandırmış.. Ama ben Nachbar ın daha faydalı olabileceğini düşünüyorum... Efesin kısa oyuncudan çok uzun oyuncuya ihtiyacı vardır... Kasun kerem ve kaya dan başka uzun oyuncu yok takımda. Kaki kalsa bile daha çok 3 numaranın oyuncusu gibi oynuyor. Bu transfer cuk diye oturmuştur bence...
  • Nachbar, Kakiouzis'ten bile daha çok 3 numara gibi oynuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Nachbar, Kakiouzis'ten bile daha çok 3 numara gibi oynuyor..

hıhı doğru ama uzun sayısı çoğaldı ve bir uzun olarak hızlı olduğu için Efes te hızlı hücumlardan bihaber olduğu için kolay sayı yönünden takıma çok büyük faydası dokunacaktır...
  • 'Kakiouzis ve Vujanic takımdan ayrılacak. Rakocevic ve Nachbar takıma katılacak' E.Özerhun.. Kasun,Schumpert, Thornton ve Smith takımda kalacakmış. Kerem x2, Kaya, Sinan, Ender Engin.. Umarım F4 gelir bu kadroyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

1.1 M $ yıllık anlaşmışlar.. iyi transfer ama pg pozisyonu varken neden hala ısrarla forvet almaya devam ediyorlar.. seneye yine çok sıkıntı çekecek efes pg pozisyonunda ahanda buraya yazıyorum.. ender 1 sene daha efes'te oynayacak ya helal olsun diyorum abi nasıl bir torpilse bu artık

Serhat ben de bu adama Efes Pilsen de tahammül edemiyorum... Kendini geliştiremedi... Ama bir yandan da bakıyorum efese gelen her coach onu oynatıyor... Adam milli takımın vazgeçilmezi... Len diyorum bizim bilmediğimiz veya anlayamadığımız bişeyler mi yapıyor saha da büyü filan ne bilem Ya da Tuncay Özilhan ya da Engin Özerhun ın damadı filan mı acaba abi neden bizi böyle bi paranoya ile başbaşa bırakıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

'Kakiouzis ve Vujanic takımdan ayrılacak. Rakocevic ve Nachbar takıma katılacak' E.Özerhun.. Kasun,Schumpert, Thornton ve Smith takımda kalacakmış. Kerem x2, Kaya, Sinan, Ender Engin.. Umarım F4 gelir bu kadroyla.

Hımm bildiğim kadarı ile Engin BJK ile anlaşmıştı!!! Ama B milli takım ile sergilediği performasın ardından izin vermemeleri tabii ki doğal...

Herhalde şu ana kadar Türkiye Basketbol Tarihinde böyle bir kadro kurulmadı... Umarım bu kadronun hakkını verirler ve Ataman geçen sene yaptığı yanlışları bir yere yazmıştır ve bu sene onları tekrarlamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 15 Temmuz 2009; 13:37:25 >
  • Engin Özerhun sadece yabancılar hakkında açıklama yaptı, 'tırnak' içinde yazılanları. diğerlerini ben yazmıştım engin'in bjk durumu benim hatam..
  • Lucifer , Darius Washington hakkında ekstradan bi bilgin var mı ?
  • @fuat

Hocam yok doğru da olabilir bu olay... Zaten resmiyette Enginin gittiği yok... Ama bir yandan Rako oyun kurucu olarak oynayacağını düşünürsek Kerem ve Ender ile birlikte 4 oyun kuruc oluyor ve bu da çok fazla... Enginin zaten başka takıma gitmesi onun için çok daha iyi olacaktır... Umarım da gider BJK ya da o ayarda ki bir takıma. FBülker menajeri olsam bu oyuncuyu hayatta kaçırmam zaten fbülkerin oyun kurucu sıkıntısı var.

quote:

Orjinalden alıntı: runaway_91

Lucifer , Darius Washington hakkında ekstradan bi bilgin var mı ?

Pozisyon: Oyun Kurucu
    Boy : 1.88
    Ağırlık : 91 kg
    Doğum Yeri: Winter Park, Florida

2006 NBA draftına girmiş ve kazanamayarak diğer Amerikalı oyuncular gibi Avrupa furyasına katılmıştır. Bu arada NBA gelişim ligi (D-League) takımlarından Austin Toros tarafından draft edilmesine rağmen burayı tercih etmemiş, Yunanistanın PAOK takımı ile anlaşma imzalamıştır. Daha sonra Çek liginden ČEZ Nymburk takımı ile anlaşmış.. Bu iki takım ile de 1 yıl oynamış... Ondan sonra Yunanistanın Aris takımı ile 2 yıllık kontrat yapmış fakat 1 sezon sonra Aris bu oyuncunun sözleşmesini fesh etmiştir. Ve de Darius, Rusya liginden Ural Great Perm takımı ile anlaşmış. Geçen sezon bu takımda oynayan Darius, EuroChallenge da %50 ikilik, %34 üçlük yüzdesi ile 30 dakika ortalama aldığı bı ligde 16.5 sayı, 3.3 ribaunt, 3.8 asist, 1.3 top çalma ortalamaları tutturmuştur. Rusya liginde ise 28 dakika ortalaması ve %40 ikilik, %30 üçlük isabet yüzdesi ile 13.1 sayı, 2.9 ribaunt, 3.1 asist, 1.3 top çalma ortalamaları ile oynamış.

Ek bilgi: Bu adam Amerikalı tahmin edeceğiniz gibi ama Makedon vatandaşlığına geçip bu ülkenin milli takımında oynuyor...

• Lucifer, saol sorumla ilgilendiğin için. En çok GSCC ye Malik Dixon ın gelmesini istiyorum tekrardan ne adamdı be
  • Dixon

Washington 2007 hazırlık kampında çılgın atan elemandı sanırım,takım bomboş olduğu için katkı yapacaktır elbet.

Nachbar'ın fiziği 4 için yetersiz ve gelişi Shumpert'ın dakikalarını da düşürecektir.Smith gönderilip yerine Jasi gelse,Nachbar'ın da yerine sırtı dönük oynayan(Kasun yapamıyor çünkü),sert bir 4 gelse F4 garanti gibiydi.Efes iyi transferler yaptı ama erken kapadı.

Jasi-Kerem-Ender
    Rako-Sinan
    Bootsy-Shumpert
    Nachbar-Kerem
    Kasun-Kaya-Duşan

Son olarak,Cüneyt Erden Kepez Belediye ile 1 yıllık sözleşme imzalamış.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24984144/

McCalebb'in de FB Ülker ile anlaştığı söyleniyor ama bunu söyleyen Fotomaç

Burada da tüm transferler yazıyor ama Engin'in BJK'ye gideceği yazmıyor,ya unutulmuş ya da kesin değil.

• fenerin basketbol şubeside sanırım futbolcu transferi için uğraşıyor :D Baksanıza daha hiçbir transfer yapamadılar.McCalebb gelirse iyi olur.Fenerin ihtiyacı olan bir bölge çünkü.İyide bir oyuncu.Bakmayın mersinde oynadığına.Fenere gelsin ordan üst düzey bir takıma sıçrayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 207m

fenerin basketbol şubeside sanırım futbolcu transferi için uğraşıyor :D Baksanıza daha hiçbir transfer yapamadılar.McCalebb gelirse iyi olur.Fenerin ihtiyacı olan bir bölge çünkü.İyide bir oyuncu.Bakmayın mersinde oynadığına.Fenere gelsin ordan üst düzey bir takıma sıçrayabilir.

Aziz Başkan Mehmet Topuza heba edilen paraları çıkarmak için basketbol şubesine kilit vuracakmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.