Şimdi Ara

TBL Transfer Haberleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucifer34
    ülker en az f8 yapar... yapamaz ise başarısızlıktır ve ben FBülkerin f4 yapacağını tahmin ediyorum... Bakarsın Efes Pilsen- FBülker finali izleriz

Hedef o olmalı zaten..Ama malesef organizasyon olmayınca olmuyor işte..Hele bu sefer daha zor çünkü F4 seviyesinde takviye de yok takıma..
    Final de 2 takım imkansız..Ama son 8 de 2 takım karşılaşsın isterim

Malazgirt e katılıyorum F4 gelirse Efes'ten gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer34

Hocam Enes şu anda açık kapatacak bir oyuncu değil... Daha 17 yaşında ve Euroleague gibi kurtlar sofrasında onun gibi toy birini kürkçü dükkanına gönderirler :) 2-3 sene oynayarak ancak istenen seviyeye gelir... Bir de Efes bu sene değil f4, f8 yaparsa başarıdır. Efes te uzun oyuncu yoktu zaten bir pivot olarak Kasun var bir diğer uzun ise Kaya :) çok güvendiğimiz Kerem belli ki oynayamayacak... Bir Rako ile Nachbar ile maalesef olmuyor hocam... Kasun yine sakatlanırsa takım gitti... Ya da ondan robot performansı bekleyeceğiz... Efesin o kadar çok eksiği var kiii f8 e kalırlar ise şapka çıkarırım

Ama ilk 4 numaramız değil ki Enes. Mirsad kenardayken Avrupa'daki maçlarda 10 dakika görevini yapsın yeterli olacaktı. Mirsad olmasaydı sadece Enes'e güvenmek zor olurdu ve bu yükü kaldıramazdı. Ligde birçok maçı da farklı kazandığımız için pişmesi açısından lig maçlarında daha çok süre alma şansı olacaktı. Kaldı ki Semih ve Ömer Aşık 86'lı, Oğuz ve Preldzic 87 doğumlu. Bu oyuncular genç yaşlarda Eurolig maçlarında önemli süreler aldı. Enes de çok özel oyuncu. Kendi yaşıtlarının hafif geldiğini turnuvalardaki istatistiklerde gördük. Özellikle ribaund konusunda çok yetenekli. Sayı potansiyeli de var. Eurolig maçlarında o kısa sürede iş yapabilirdi. Ki erken yaşta kendini kanıtlarsa süresini de uzatabilirdi.

Kerem Gönlüm ceza alsa bile Serkan Erdoğan gibi 2 sene alacağını düşünmüyorum. O madde uyarıcılar listesinde. Yani ağır cezalar kategorisinde değil. Belki 3 ay belki de para cezası alacak. Kaya Peker olsa beter olsun derdim ama Kerem Gönlüm için böyle düşünemem.

• enes kesin katkı verirdi.. hatta sakatlıklarla boğuşmasa ve sağlıklı olduğu zamanlarda tanja ona güvense geçen sene bile katkı verebilirdi.. katkı vermesi için bir oyuncunun ilk 5 çıkıp 30 dk süre alması gerekmiyor.. mrsic'i görüyoruz, adam bazen hiç oynamıyor ama bazen girip 10 dk'da 3-4 üçlük atıp rakip savunmayı çözüyor (bu arada mrsic ustayla tekrar anlaşılmış.. onu bir sene daha izleyeceğimiz için sevindim).. enes de bu tarz katkılar pek ala verebilirdi.. vidmar gitmişken, mirsad artık biraz daha yaşlanmışken ve semih'in durumunu görünce ben özellikle ligde enes'den bolca faydalanılacağını düşünüyordum.. gitmeseydi keşke, umarım yazık etmez kendine
  • :) yaw benim genç ve Türk oyuncuları oynatan coachlara karşı bir sempatim olduğunu (Tanjevic) hatırlatmam gerekmiyor:) Daha önce de söylemiştim zaten... Enes kadroda olmalıydı ama ancak 11. ve 12. adam olarak kalır her maç 5-10 dakika arası oynar ise onun için çok iyi olur kanısındaydım. Yaw neyse Enes olmayacak boşuna çenemizi ve parmaklarımızı yormayalım

Arkadaşlar geçen sene fbülker onca eksiğe rağmen f8 yaptı ve bu sene takımı çok güçlendirdiler ve f4 yapabilecek kalitedeler ama Efeste ise uzun oyuncu yok... Kulislerde konuşulanlara göre Ermal geri dönüş hazırlığı yapıyormuş ama bu oyuncular (kaya ve ermal) yetersiz... Bir tek iyi diyebileceğimiz uzun olarak Kasun var ve siz f4 yaptınız takımı Fbülkere ise şans tanımıyorsunuz woww Valla bir Efesli olarak bu beni gururlandırdı ne yalan söyleyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kinsey'in transferi çok olumlu oldu,hem takımı da tanıyor.Belliki Fb'nin ekmek yiyeceği yerler dış adamlar olacak,oysaki şöyle tecrübeli ve en azından Avrupa çapında,yüzü dönük ve post up oyunu olabilecek,kendi ekmeğini çıkarabilecekisavaşçı bir pivot alınsa daha faydalı olurdu.

Yetenekleri kısıtlı bir Ömer ve Semih ile Euroleuge geçmez.Geçse de tv karşısında rahat geçmez:(

Evet bencede Kinsey transferi çok iyi oldu.Son şampiyon olduğumuz sezon çok iyi bir performanstan sonra gitmişti bizden.Atletik bir oyuncu.Takımdaki düz oyuncu ortalamasını düşürdük bu şekilde.
    Yanlız yabancı oyuncu sayısı 6 ya çıktı.Beko basketbol liginde sınırlama 5.
    Lig maçlarında bir oyuncu tribüne gidecek.Bu oyuncu büyük olasılıkla Vidmar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kinsey'in transferi çok olumlu oldu,hem takımı da tanıyor.Belliki Fb'nin ekmek yiyeceği yerler dış adamlar olacak,oysaki şöyle tecrübeli ve en azından Avrupa çapında,yüzü dönük ve post up oyunu olabilecek,kendi ekmeğini çıkarabilecekisavaşçı bir pivot alınsa daha faydalı olurdu.

Yetenekleri kısıtlı bir Ömer ve Semih ile Euroleuge geçmez.Geçse de tv karşısında rahat geçmez:(

Evet bencede Kinsey transferi çok iyi oldu.Son şampiyon olduğumuz sezon çok iyi bir performanstan sonra gitmişti bizden.Atletik bir oyuncu.Takımdaki düz oyuncu ortalamasını düşürdük bu şekilde.
    Yanlız yabancı oyuncu sayısı 6 ya çıktı.Beko basketbol liginde sınırlama 5.
    Lig maçlarında bir oyuncu tribüne gidecek.Bu oyuncu büyük olasılıkla Vidmar olur.

vidmar union olimpija'ya kiralandı

• eurolıg ıcın sence yeterlımı tek basına surukleyebılırmı takımı o anlamda yeterlı bulmadım yoksa daha genc gelıstırırse kendını ne ala..
    quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

@reko preldzic'i beğenmeyen biri olarak beğendiğin yerli 3 numaraları merak ettim?? adam takımın en faydalı oyuncusu..

kinsey iyi transfer, vidmar'ı göndermekse paha biçilemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 26 Ağustos 2009; 17:37:34 >
  • quote:

Vidmar'ın gitmesine o kadar çok sevindim ki. Uzunların gelişimi kolay değildir, farkındayım ancak Vidmar'da hiçbir şey göremedim. 1 seneleğine kurtulduk en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Vidmar'ın gitmesine o kadar çok sevindim ki. Uzunların gelişimi kolay değildir, farkındayım ancak Vidmar'da hiçbir şey göremedim. 1 seneleğine kurtulduk en azından.

aynen.. semih bile kendisini geliştirir ama vidmar hiç umut vermiyor. o fiziğe yazık ediyor. abi serbest atışta airball atıyordu adam yahu..

@reko oyunu domine edebilen 3 numara çıkmıyor artık(sözüm lbj'den dışarı). 1 ya da 5 numara yapıyor onları ki solomon hayli hayli yapabilir isterse..

preldzic'i gönderip yerine alınabilecek iyi bi 3 numara boşa giden milyon eurolar demek olur..

• Bu sene Final Four oynarsa Efes oynar. Kadro olarak gerçekten çok iyi Efes.
  • Antalya BB Patrick Femerling'le
     TBL Transfer Haberleri

Aliağa da Hosley'le anlaşmış..

TBL Transfer Haberleri

ligin kalitesi artıyor..
  • vay be femerling'e bak hele.. kesin basketbolu bırakıp antalya'ya yerleşen almanlardan olur :)

hosley geçen sene karşıyaka'daki formundan çok uzaktı.. bakalım aliağa'da iş yapar mı
  • olabilir.

aslında ne olursa olsun dünyaca ünlü bi oyuncu, o fiziğe yazık etse de antalya adına olumlu bir transfer bence.

hosley'e gelince takımı ipleri onun eline verince süper yıldız oluyor ama real madrid ya da galatasaray gibi kısa oyuncuların etkin olduğu takımlarda silinip gitti. bence toparlayacaktır..
  • Aliağa'dan 2. Bomba: Jack McClinton

Daha Hosley'nin dumanı tütüyorken Aliağa Petkim'den bir transfer bombası daha geldi. Bu yıl San Antonio tarafından 2. tur 51. sıradan draft edilen, ancak sonra yaz kampında bekleneni veremediği gerekçesiyle serbest bırakılan Jack McClinton ile anlaşmışlar. Miami Hurricanes takımının en öne çıkan ismiydi. 1985 doğumlu ve 1.85 boyundaki guardın en önemli silahı müthiş skor gücü. Her şekilde sayıya ulaşabilen bir yapısı var. Haliyle biraz da bencil bu bağlamda. Takım oyununun dışına çıkıp bol bol top kayıpları yapabiliyor olsa da Aliağa seviyesi için çok çok iyi bir transfer. Maliyeti 84 bin dolar civarı. Aliağa bastı gaza gidiyor bakalım, hayırlısı.

http://www.salsabasket.net/2009/10/aliagadan-2-bomba-jack-mcclinton.html

• Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nin başlamasına çok kısa bir süre kala sürpriz bir transfer gerçekleştirildiği belirtilerek, “Geçen sezon WNBA takımlarından Indiana Fever ile final oynayan Katie Douglas, Galatasaray’da” denildi. Douglas, 2006’daki WNBA All Star maçının MVP’si seçilmişti.

Bence yılın transferi budur... Way beee
  • İbo ve Harun artık İTÜ de yoklar sanırım ? bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İbo ve Harun artık İTÜ de yoklar sanırım ? bilgisi olan var mı

nerede duydum hatırlamıyorum ama ibo daha ne yapacağına karar vermemişti... Hatta o programda eşi de vardı ve o bıraksa bizim için daha iyi olur bizimle daha fazla ilgilenir v.s diyordu... Sanırım artık dönmez en azından oyuncu olarak dönmez...

Bu arada Mersin Büyük Şehir Bld. eski Efes Pilsen oyuncusu Nikolic i transfer etmiş
  • Nikolic i tekrar 1-2 kez de olsa izlemek iyi olur..

İbo eğer bıraktıysa ki bende öyle düşünüyorum..Sessiz sedasız böyle bırakması hiç de yakışmadı..Orhun da böyle bırakmıştı ,Harun da aynı İbrahim de..Halbuki muhteşem bir organizasyon ile veda lazım böyle oyuncular için..Ama nerede.. Bodiroga nın vedasını hatırladım da ne güzeldi.Avrupa karması ile maç yapılmıştı..İbo falan da vardı sanırım.
  • Solomon; FbÜ'de kadro dışı bırakılmış,sanırım yollayacaklarmış.
    Tanjeviç'in gazabı Solomon'u da aldı sanırım.
  • Bu konuyu boşladık yaw

BJK Chatmanın doping olayından sonra bu oyuncunun sözleşmesini fesh edip yerine Marque Perry ile anlaşmış...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.