Şimdi Ara

TBL Transfer Haberleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @eyoruk bize gelen bir transferi tam anlamıyla beğensen kurban kesicem hani.

Öncelikle çok kaliteli bir isim. İyi bir şutör ve birebirde de penetreleriyle etkili olabililen skorer bir gard. Kendisi için iyi bir takım oyuncusu olmadığı ve savunma zaaflarından bahsedilsede ben takıma çok katkı sağlıyacağı kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 1 Ağustos 2009; 17:50:59 >
  • solomon,greer,ömer onan ve kinsey gelirse kısa rotasyonu coşar
    o zaman mrsic e elveda deriz yada 12. adam olarak oturur kenarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hmmm daha iyi bir isim beklerdim aslında.Pek tutmam bu adamı ben..Ama kötü oyuncu değil hani..
    İyi iş. Fakat... Solomon var Gordan var..Bir de L.G geldi..Bakalım nasıl olacak ?_ Kaldı ki Gordan ile Solomon'un nasıl anlaşacağını bile bilmiyoruz

Yok be hocam güzel bir rotasyon oldu. Zaten FB nin uzun oyuncu sıkıntısı yok... Ömer+Mirsad+Oğuz+Semih+Vidmar bu rotasyonu kapatıyorlar. Bir de gençler şampiyonasında uzaylı Mr Spark rolünü oynayan Enes harikalar yaratıyor. Bu adam nedir yaw???? Seneye Tanjevic bu Enesi 12. adam olarakta olsa kadroya almalı. Benim anlamadığım konu FBülker oyun kurucu olarak sıkıntı yaşıyor. Daha doğrusu elinde bulunan oyun kurucular Greer in de gelmesi ile oynatmaktan çok oynayan oyuncular ve takım oyununu benimseyen ve bundan ödün vermeyen Tanjevic bakalım bu oyuncular karşısında ne yapacak? Benim demek istediğim husus ise bu sıkıntısına rağmen neden Engini BJK ye kaptırdılar anlamak güç. Hele bir sene hiç oynamayan ona rağmen çok güvenip milli takıma çağıran Tanjevicin bu oyuncuyu kaçırması şaşırtıcı. Belki de Engin ilk 5 ya da daha fazla oynayabileceği bir takıma gitmek istemiş olabilir o da var tabii ki..

Ömer+Kinsey+Gricek+Greer+Solomon+Preldzic+Damir gerçekten kaliteli bir kadro ve rotasyon olur kısa oyuncular açısından. Fbülker her sene üstüne birşeyler koyarak devam ediyor. Geçen sene f8 yaptılar bu sene de zaten en azından f8 göreceklerdir bir aksilik olmaz ise (sakatlık v.s) ve hatta ben f4 yapacaklarını bile tahmin ediyorum... Hadi bakalım

Bir de artık popüler spor olarak Türkiye büyük bir sıçrama yılında. Futbolda takımlarımızın yaptığı atılımlar ve aldığı oyuncular gerçekten muazzam. Özellikle GS nin yaptığı transferler şaşılacak cinsten futbolda ki bu başarılarını Jasaitisi alarakta basketbolda da devam ettiriyorlar. Bir GS li olarak GS nin basketbolda fbülker ve Efes kadar olmasa da biraz çırpınması beni umutlandırıyor. Güzel bir yıl izleriz umarım bu sene sadece Efes ve Fbülkerde ibaret olmayan bir lig izlerizz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 1 Ağustos 2009; 22:22:13 >

• Son yılların en çekişmeli, en gergin, en heyecanlı final serisi oynanıyordu. Fenerbahçe, Efes Pilsen’i rakip sahada 2 kez yenmiş, şampiyonluğa çok yaklaşmıştı. O sıralar Mirsad Türkcan’ın, gelecek yıl için Efes Pilsen’le prensip anlaşmasına vardığı haberleri yayılmıştı. Ancak Fenerbahçe Ülker, apar topar tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme yenilediğini duyurmuştu. İşin aslının ise oldukça ilginç olduğu ortaya çıktı. O dönemde Efes Pilsen’le anlaştığı konuşulan Mirsad, Lacivert-Beyazlı kulüple mukaveleyi imzalamıştı bile.

Bunu öğrenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, devreye girerek henüz transfer sezonu başlamadığı için noterden gün alıp yıldız oyuncuyla olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Ardından da resmi imzanın atıldığı haberi kamuoyuna duyuruldu. Ancak, Mirsad Türkcan’ın Efes Pilsen’le yaptığı ön protokolün bağlayıcı bir yanı bulunuyor. İki kulüp görüşmelerini sürdürürken, Fenerbahçe’nin Efes’le anlaşması, Mirsad’ı tamamen geri alması büyük olasılık olarak görülüyor. Fakat olay FIBA’ya yansırsa, çifte imza attığı için Mirsad Türkcan’ın en az bir yıl ceza alması da gündeme gelebilir.

Gökhan German - Fanatik

Burada yazılanlar doğru mudur yaw? Bir bilgisi olan var mı? Ergin Atamanın bu seriyi kazanmak için her yolu deneyeceğini bilirim ki yapmıştır da ama bu kadar çirkefleşeceğini ihtimal vermek istemiyorum!!! Ama yazıda Gökhan German imzası olunca da acaba demekten kendimi alamadım?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 3 Ağustos 2009; 13:47:26 >

• Volkan ne alaka abi? mirsad'ı sarhoş edip zorla imza attırmadı ya efes.. burada yaptığı davranışı sorgulanacak kişi mirsad'dır.. haa konu mirsad olunca ben sorgulamam o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer34

Burada yazılanlar doğru mudur yaw? Bir bilgisi olan var mı?

Son gelişme şu:

quote:

Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen cephesi Mirsad Türkcan transferi hakkında Basketdergisi'ne konuştu.

Fanatik gazetesinde yer alan Mirsad Türkcan'ın Efes Pilsen'le de sözleşmesinin olduğu iddiası basketbol gündemini sarstı. Gökhan German'ın haberine göre; Efes ile sözleşme imzalayan Mirsad, daha sonra Fenerbahçe Ülker'le de aynı işlemi gerçekleştirdi. Bunun üzerine iki takım arasında görüşmelerin başladığı belirtildi.

Basketdergisi.com editörleri iki takımın yetkililerine ulaşarak haberin detaylarını sordu. İşte yanıtlar:

Engin Özerhun (Efes Pilsen Genel Menajeri): Fenerbahçe'yle böyle bir görüşmemiz olmadı. Zaten Mirsad ile bir sözleşme imzalamadık. Kendisi Fenerbahçe'nin oyuncusu, biz kendisiyle oturup bir transfer görüşmesi yapmadık, sözleşme de imzalamadık. Dolayısıyla Fenerbahçe'yle bunun bozulması yönünde bir görüşme de yapmadık.

Nedim Karakaş (Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü): Benim bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Bilmiyorum, Efes'le sözleşme imzaladı mı imzalamadı mı... Efes Pilsen'in böyle bir sıkıntısı varsa istediği yere başvurabilir.

http://basketdergisi.com/haber_detay.asp?id=11209&tur=38

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer34

Son yılların en çekişmeli, en gergin, en heyecanlı final serisi oynanıyordu. Fenerbahçe, Efes Pilsen�i rakip sahada 2 kez yenmiş, şampiyonluğa çok yaklaşmıştı. O sıralar Mirsad Türkcan�ın, gelecek yıl için Efes Pilsen�le prensip anlaşmasına vardığı haberleri yayılmıştı. Ancak Fenerbahçe Ülker, apar topar tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme yenilediğini duyurmuştu. İşin aslının ise oldukça ilginç olduğu ortaya çıktı. O dönemde Efes Pilsen�le anlaştığı konuşulan Mirsad, Lacivert-Beyazlı kulüple mukaveleyi imzalamıştı bile.

Bunu öğrenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, devreye girerek henüz transfer sezonu başlamadığı için noterden gün alıp yıldız oyuncuyla olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Ardından da resmi imzanın atıldığı haberi kamuoyuna duyuruldu. Ancak, Mirsad Türkcan�ın Efes Pilsen�le yaptığı ön protokolün bağlayıcı bir yanı bulunuyor. İki kulüp görüşmelerini sürdürürken, Fenerbahçe�nin Efes�le anlaşması, Mirsad�ı tamamen geri alması büyük olasılık olarak görülüyor. Fakat olay FIBA�ya yansırsa, çifte imza attığı için Mirsad Türkcan�ın en az bir yıl ceza alması da gündeme gelebilir.

Gökhan German - Fanatik

Burada yazılanlar doğru mudur yaw? Bir bilgisi olan var mı? Ergin Atamanın bu seriyi kazanmak için her yolu deneyeceğini bilirim ki yapmıştır da ama bu kadar çirkefleşeceğini ihtimal vermek istemiyorum!!! Ama yazıda Gökhan German imzası olunca da acaba demekten kendimi alamadım?!?!

ergin ataman oyuncu transferlerini kendisi gerçekleştirmiyor. en fazla istediği oyuncuların listesini verip genel menejerlere bırakıyor işi, her coach'un yaptığı gibi..

ama dersin ki; "mirsad'ın bi voodoo bebeğini yapmış olabilir ergin" , tamam derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 3 Ağustos 2009; 18:08:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

Volkan ne alaka abi? mirsad'ı sarhoş edip zorla imza attırmadı ya efes.. burada yaptığı davranışı sorgulanacak kişi mirsad'dır.. haa konu mirsad olunca ben sorgulamam o ayrı

Serhat ne demek ne alaka abi seride 2-0 yenik duruma düşüyorsun ondan sonra da karşı takımın en önemli oyuncularından biri ile transfer görüşmesi yapıyorsun?! Bu hiç bir şekilde dünyada ki herhangi bir takıma yakışmamakla birlikte Efes gibi 2 sene önce fair-play ödülü almış bir kulübe hiç yakışmaz. Malazgirtin kopyaladığı yeri okudum ve de bunun doğru olduğunu kabul ederek içimin rahatladığını söylemek isterim

Mirsad konusunda da sana katılıyorum kişiliği konusunda

@fuat

Hocam Efes Pilsen de transferlerin hepsini Ergin Ataman yapar... Tabii ki gidip kolundan tutup imza attırmaz bunu yöneticilere bırakır ama istediği bir oyuncu ile yada oyuncunun menajeri ile ilk önce telefon da veya yüz yüze Ergin Ataman konuşur ve anlaşır(özellikle Türk oyuncular)... Efes tarihinde ben hiç bir zaman yönetimin teknik olayları bir coachun eline bu kadar bıraktığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 3 Ağustos 2009; 18:28:02 >

• Mirsad Efes'e "Final serisinden sonra görüşelim" dese böyle olmazdı.Ama Efes'in yaptığı etik olarak,Fener'in yaptığı da yasal olarak yanlış.Efes istese FIBA'ya gidip Mirsad'ı alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 4 Ağustos 2009; 7:48:19 >
  • Beko Basketbol Ligi takımlarından Darüşşafaka Cooper Tires, Alper Özcan ve Polat Kaya’nın ile birlikte Stefan Jackson ile anlaştı.
  • Galatasaray Cafe Crown Amerikalı Mike Wilkinson ile anlaşma sağladı.

Geçen sezon Eurocup'ta 14 maçta forma giyerek, 6,8 sayı, 4,1 ribaund ve 0,4 asist ortalamalarıyla mücadele eden Wilkinson, Rusya Ligi'nde ise 27 maçta, 7,1 sayı, 4,2 ribaund ve 0,6 asist ortalamalarını yakalamış.

Mike Wilkinson aynı zamanda Rusya Ligi'nde iki sayılık atışlarda yüzde 59,1 gibi önemli bir isabet oranı tutturmuş. Eurocup'ta ise bu oran yüzde 50.
  • Kinsey ile yeniden anlaşmışız. Enes ayrılmasaydı kadro harika olacaktı. Greer'in performansını merak ediyorum. Giricek de devreye girerse belki bir çeyrek final daha görebiliriz. Açıkçası bu sene Avrupa'dan umutsuzdum şimdi biraz umutlandım.
  • Kinsey ile tekrar anlaşılması bence pek olmadı..Daha üst düzey bir oyuncu gelmesini isterdim takıma..Yıldız isimlerin alınması lazım..Ayrcıa Serhat'a kapılar tekrar kapanmış oldu.
    Bakalım 3-4 no ya bir transfer daha gelir..Ama kim gelir bu saatten sonra orası da bilnmez ?
  • 4 munara gerekli ama yönetim transfer yapar mı bilmiyorum. Yeni yapılacak salona ek maliyet çıkmış. Dolayısıyla pek masrafa girmemeye çalışıyor.

2000 li yıllarda en çok başarı kazanmış bayan takımını ise unuttular. Avrupa'da 3 yıldır çeyrel final oynuyorduk bu sene takviye yapılmadı. Avrupalı veya Avrupa pasaportlu bir Abd'li şart takıma.
  • kingsley ıle anlaşmısız ama ben bu transferden pek umutlu degılım..nedenıde 4-5 tane pg ve sf olması bıze sımdı ıyı bır uc numara lazım..emır bu ısı yapamaz..pekı kım gırıcek zaten 3 numara degıl avrupada olabılır ama ben yınede onu 3 numara gormuyorum..ınsallah yerlı 3 numara buluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malazgirt

Kinsey ile yeniden anlaşmışız. Enes ayrılmasaydı kadro harika olacaktı. Greer'in performansını merak ediyorum. Giricek de devreye girerse belki bir çeyrek final daha görebiliriz. Açıkçası bu sene Avrupa'dan umutsuzdum şimdi biraz umutlandım.

Hocam Kinseyin gelmesi mükemmel oldu fener açısından... Enes ayrılmasaydı diyorsunda adamdan daha ilk senesinden ne bekliyorsunuz ki anlamadım? Fener Enese güvenerek kadro kurmaz zaten. Eğer Enesi alsaydı 12. bilemedin 11. adam olarak alacaktı kadroya... Yani tamam çok iyi bir oyuncu da o olmadı diye herhangi bir hedeften sapılması söz konusu değil. Tabii ki bunlar benim düşüncem. Geçen sene Fener f8 yaptı iyi bir oyun kurucu olmamasına ve Gricek'in sakatlığına rağmen... Ve bu sene Gricek umarım oynar artık ve gelen Kinsey, Greer bunların hepsi kalbur üstü oyuncular ve FBülker en az f8 yapar... yapamaz ise başarısızlıktır ve ben FBülkerin f4 yapacağını tahmin ediyorum... Bakarsın Efes Pilsen- FBülker finali izleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 25 Ağustos 2009; 19:06:05 >

• 4 numaradaki o açığı kapayacak, bu sene önemli süreler alacaktı. Tabi 30 dakika oynamasını beklemiyoruz. Hazır Vidmar'ı da kiralamışken 12-15 dakika arası süre alabilirdi. Vidmar bile bu takımda 8-10 dakika süre buluyorsa Enes 15 dakika kalır sahada
    F4'ü yaparsa Efes yapar bu sene. İyi takviye yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 25 Ağustos 2009; 20:54:23 >
  • @reko preldzic'i beğenmeyen biri olarak beğendiğin yerli 3 numaraları merak ettim?? adam takımın en faydalı oyuncusu..

kinsey iyi transfer, vidmar'ı göndermekse paha biçilemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malazgirt

4 numaradaki o açığı kapayacak, bu sene önemli süreler alacaktı. Tabi 30 dakika oynamasını beklemiyoruz. Hazır Vidmar'ı da kiralamışken 12-15 dakika arası süre alabilirdi. Vidmar bile bu takımda 8-10 dakika süre buluyorsa Enes 15 dakika kalır sahada
    F4'ü yaparsa Efes yapar bu sene. İyi takviye yaptılar.

Hocam Enes şu anda açık kapatacak bir oyuncu değil... Daha 17 yaşında ve Euroleague gibi kurtlar sofrasında onun gibi toy birini kürkçü dükkanına gönderirler :) 2-3 sene oynayarak ancak istenen seviyeye gelir... Bir de Efes bu sene değil f4, f8 yaparsa başarıdır. Efes te uzun oyuncu yoktu zaten bir pivot olarak Kasun var bir diğer uzun ise Kaya :) çok güvendiğimiz Kerem belli ki oynayamayacak... Bir Rako ile Nachbar ile maalesef olmuyor hocam... Kasun yine sakatlanırsa takım gitti... Ya da ondan robot performansı bekleyeceğiz... Efesin o kadar çok eksiği var kiii f8 e kalırlar ise şapka çıkarırım

• Kinsey'in transferi çok olumlu oldu,hem takımı da tanıyor.Belliki Fb'nin ekmek yiyeceği yerler dış adamlar olacak,oysaki şöyle tecrübeli ve en azından Avrupa çapında,yüzü dönük ve post up oyunu olabilecek,kendi ekmeğini çıkarabilecekisavaşçı bir pivot alınsa daha faydalı olurdu.

Yetenekleri kısıtlı bir Ömer ve Semih ile Euroleuge geçmez.Geçse de tv karşısında rahat geçmez:(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.