Şimdi Ara

TBL Transfer Haberleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih Solak Kepez belediyesi ile anlaşmış
  • Kepez 2 takım kuracak

Telekom Hüseyin ve İbo için ataklarını sıklaştırmış..Eğer olursa çok iyi olur
  • Evren Büker nasıl bi oyuncudur ? Takip eden varsa bilgilendirebilir mi ?
  • Sanki kadromuz çok yeterli de, hala transfer yok Engin Atsür'ü alsaydınız bari. Green'i bu takımda görmek istemiyorum. Bayan basketbol takımında da kadro gittikçe daralmaya başladı. Resmi siteye bakıyorum.

http://www.fenerbahce.org/basketbolbayan/kategori.asp?ContentCategoryID=39

10 oyuncu gözüküyor. Lig, Tr. kupası ve Avrupa'yı 6 oyuncuyla(Esmeral, Birsel, Nevriye, Powel, Ajavon, Sutton Brown+ biraz da Nevlin) nasıl kaldıracağız? 1 yerli 1 de yabancı oyuncu daha almak gerek. Yönetim uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 24 Temmuz 2009; 3:32:36 >

• * cenk akyol italyan Air Avellino ile anlaşmış.. ilginç..

* ersan bucks'a kesin gidiyormuş..

* becirovic serbest kalmış.. fener alabilir
  • Mersin Büyükşehir Belediye eski Darüşşafakalı Richie Frahm' la anlaştı...
  •  TBL Transfer Haberleri

Jasaitis Galatasaray'a doğru

Galatasaray Cafe Crown, Litvanyalı forvet Simas Jasaitis ile imza aşamasına geldi.

NTV Spor
    Güncelleme: 18:47 TSİ 24 Temmuz. 2009 Cuma

Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, bu sezonki en önemli transferini gerçekleştirmek üzere...

Joventut Badalona'nın Litvanyalı forveti Simas Jasaitis ile ilgilenen sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncuyla imza aşamasına geldi.

Litvanya milli takımında da yer alan 27 yaşındaki Jasaitis, Lietuvos Rytas, Maccabi Tel Aviv ve TAU Ceramica formalarıyla üç sezondur Euroleague'de mücadele ediyordu. 2.02 boyundaki forvet, geçtiğimiz yıl İspanya Ligi'nde oynadığı 34 maçta ortalama 21 dakika sahada kaldı ve 8.9 sayı, 3.2 ribaund ortalamaları tutturdu.

Bu sezon antrenörlüğe bayan basketbol takımını Eurocup şampiyonu yapan Okan Çevik'i getiren sarı-kırmızılılar, daha önce Türk oyuncular Can Akın, Evren Büker ve Eren Beyaz ile anlaşmıştı. Galatasaray ayrıca yabancı oyuncular Radoslav Rancik ve Darius Washington'ı transfer etmişti.

kumaşı çok iyi olup, beklenen son atağı bir türlü yapamayan oyunculardan ama BBL için gayet yeterli..
    aslında tek bi yabancı futbolcu transferine harcanan parayla iddialı birer takım kurabilir üç büyükler..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

TBL Transfer Haberleri

Jasaitis Galatasaray'a doğru

Galatasaray Cafe Crown, Litvanyalı forvet Simas Jasaitis ile imza aşamasına geldi.

NTV Spor
    Güncelleme: 18:47 TSİ 24 Temmuz. 2009 Cuma

Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, bu sezonki en önemli transferini gerçekleştirmek üzere...

Joventut Badalona'nın Litvanyalı forveti Simas Jasaitis ile ilgilenen sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncuyla imza aşamasına geldi.

Litvanya milli takımında da yer alan 27 yaşındaki Jasaitis, Lietuvos Rytas, Maccabi Tel Aviv ve TAU Ceramica formalarıyla üç sezondur Euroleague'de mücadele ediyordu. 2.02 boyundaki forvet, geçtiğimiz yıl İspanya Ligi'nde oynadığı 34 maçta ortalama 21 dakika sahada kaldı ve 8.9 sayı, 3.2 ribaund ortalamaları tutturdu.

Bu sezon antrenörlüğe bayan basketbol takımını Eurocup şampiyonu yapan Okan Çevik'i getiren sarı-kırmızılılar, daha önce Türk oyuncular Can Akın, Evren Büker ve Eren Beyaz ile anlaşmıştı. Galatasaray ayrıca yabancı oyuncular Radoslav Rancik ve Darius Washington'ı transfer etmişti.

kumaşı çok iyi olup, beklenen son atağı bir türlü yapamayan oyunculardan ama BBL için gayet yeterli..
    aslında tek bi yabancı futbolcu transferine harcanan parayla iddialı birer takım kurabilir üç büyükler..

Olamaz ya. Bu herifi çok severdim Gs'ya gitmemeli.

Not: Fenerbahçeliyim.

• daha ne istiyosun bilader, gider izlersin sevdiğin oyuncuyu. en azından tbl'e geliyor..
  • jasaitis çok klas hamle olur..

frahm gelmesin.. istanbuldaki ilk maçında kafasına çiğ yumurta atacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

jasaitis çok klas hamle olur..

neden yaw? Adam ne yaptı sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer34

quote:

adam nba'e dönünce Türkiye hakkında saçma sapan laflar etmişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer34

quote:

adam nba'e dönünce Türkiye hakkında saçma sapan laflar etmişti

Hım o zaman haber ver de birlikte atalım

• Telefondan girdiğim için kopyalayamıyorum ama Frahm'ın Türkiye hakkındaki görüşlerini içeren bir yazı batug.com'un Seattle arşivinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Telefondan girdiğim için kopyalayamıyorum ama Frahm'ın Türkiye hakkındaki görüşlerini içeren bir yazı batug.com'un Seattle arşivinde var.

Steve'e en güzel cevabı Kaan KURAL, okuyucu yorumları bölümüne gönderdiği yazıyla vermiş zaten, bu yüzden ben olayın daha çok Frahm'ın demeçleriyle ilgili kısmına değineceğim.

"Oradan (Türkiye) giderken kendimi hapishaneden çıkmış gibi hissettim" diyor mâlum kişi. Biraz fazla "Geceyarı Ekspresi" seyretmesine veriyorum. Bu adamı Seattle'a getirene selam söylüyorum buradan.

"Hepimizin Michael Jordan olduğunu düşünüyorlar ve olmadığımız anda olay çirkinleşiyor."
    Sanki bilmiyoruz biz senin Jordan'ın anneannesi ayarında basketçi olduğunu.

"Bu kadar Amerikan karşıtı düşünceye tanık olmak şaşırtıcıydı."
    Evet, karşıyız ve senin gibi adamlar olduğu sürece de karşı olacağız. Kimseyi silah zoruyla getirmiyoruz buraya. Adam olsan, bik-bik öteceğine, kendine takım bulabildiğine şükrederdin. Bundan önce Filipinler'de oynadığını da biliyoruz. Göstermek lazım sana Filip'inkini.

"Halka açık bir parkta koşuyordum ve elinde tüfek olan bir adam yaklaşıp birkaç Türk Lirası karşılığında hedeflere ateş edebileceğimi söyledi. Bir dahaki hedef siz olabilir misiniz diye merak ediyorsunuz."
    Bi s**tir git...

"Richie's a very, very aggressive, competitive person," said Sonics assistant coach Dean Demopoulos.

Sen de s**tir.

Herkese sevgiler, görüşmek üzere.

"batug.com'dan alıntı..."

• Jasaitis G.Saray'da!

BEKO Basketbol Ligi'nde iddailı ve genç bir takım kurmak için kolları sıvayan Galatasaray CafeCrown, bir süredir görüştüğü Litvanya'lı forvet Simas Jasaitis ile anlaşmaya vardı. 1982 doğumlu olan 2.02 boyundaki forvet geçen sezon İspanya ACB liginde DKV Joventut formasını giyiyordu.

Litvanya Milli Takımı'nın formasını da giyen ve Avrupa'nın en önemli şutörleri arasında gösterilen 2.02 boyundaki Jasaitis, geçen sezon Euroleague'de 10 maçta 9.3 sayı, 2.8 ribaund, 1.0 asist ortalamalarını yakalamıştı. Jasaitis Avrupa'da daha önce TAU Ceramica, Lietuvos Rytas ve Maccabi Tel Aviv takımlarında görev yapmıştı.

İspanya ACB liginde Lucentum Alicante'den de teklif alan genç forvetin bir süre düşündükten sonra tercihin Galatasaray CafeCrown'dan yana kullandığı öğrenildi.Simas Jasaitis, 2005 yılında Lietuvos Rytas ile ULEB Cup şampiyonluğu yaşamıştı. Galatasaray daha önce Darius Washington, Radoslav Rancik, Eren Beyaz ve Caner Topaloğlu 'nu transfer etmişti.

Ohaa yani...Süper transfer.
    Fenerbahçe Ülker uyusun daha bakalım ;D
    Ne oluyoruz yahu..3 senedir Avrupanın yıldız oyuncuları Efes'e Gs ye gelmeye başladılar..FB.Ülkere de Gordan geldi..Şaşırıyorum yani..3 sene öncesine dek 3.sınıf yabancılar akın ederdi oysa
    Yalnız şu var ; pota altına adam alınmazsa ve paralar ödenmezse bu transfer boşa gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Fenerbahçe Ülker uyusun daha bakalım ;D

Nihayet 1 transfer yaptık Green gitmişti. Lynn Greer ile anlaşmışız. Bu oyuncu hakkında pek bilgim yok. Alıntı yapayım.

quote:

1 metre 88 santimetre boyundaki Lyn Greer‚ 2008-09 Euroleague sezonunda Olympiakos formasıyla 22 maçta yer alırken; 12.2 sayı‚ 1.7 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları elde etmişti. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu‚ geçen sezon Euroleague´de Yunan ekibi Olympiacos´un Real Madrid´i 79-73´lük skorla mağlup ettiği karşılaşmada 21 sayıyla takımını galibiyete taşımıştı. Near East‚ Greenville Groove‚ Slask Wroclaw‚ Dinamo Moskova gibi takımlarda da forma giyen Amerikalı oyuncu 2006-2007 sezonunda Milwaukee Bucks´ta yer almıştı. 2004 sezonunda Euroleague skor şampiyonu olan Lynn Greer‚ aynı yıl Euroleagu´in en iyi ikinci takımına seçilmişti .

1 tane daha yabancı almamız şart. Vidmar veya Smith'in yerine. Bana kalırsa 2 oyuncu da gitsin ama yönetimden böyle hamle beklemiyorum.

• Hmmm daha iyi bir isim beklerdim aslında.Pek tutmam bu adamı ben..Ama kötü oyuncu değil hani..
    İyi iş. Fakat... Solomon var Gordan var..Bir de L.G geldi..Bakalım nasıl olacak ?_ Kaldı ki Gordan ile Solomon'un nasıl anlaşacağını bile bilmiyoruz
  • EL tecrübesi olan -ki Green'de ne kadar olmadığını gördük-, düzenli de bi skor katkısı sağlayan bi eleman Greer. İşe yarar bence, hayırlı olsun..

aha bu da istatistikleri:http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?seasoncode=E2008&pcode=CRR

Görüldüğü gibi ipleri kendisine verdiğinizde(2003-04 sezonu ide slask vermiş nitekim) 25 sayı(3rib. 5 asist) ortalama da tutturabilen(hiç de fena olmayan yüzdelerle) bi skorere dönüşüyor EL'de.

Fbülker avrupa'daki 4.takımı..

• Buyrun burdan yakın.Şimdi ilk 5 te Solomon' mu yoksa Greer' mı oynayacak.Bunlar takımda huzursuzluk yaratabilecek türden sorunlar.İnşallah anlaşmazlık falan çıkmaz.Clevelend Tarance Kinsey' i serbest bırakmış.Fener tekrar alabilir.Yıllık 1.5 milyon euroyu gözden çıkarmışız Kinsey için.Smith' in yerine gelirse çok iyi olur.Ama bu sene tartışmasız en iyi kadro Efes' te.Mükemmel transferler yaptılar.Fener ve Efes' i final four' da görmek isteriz.İnşallah bu dileklerimiz gerçekleşir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.